PDA

Tüm Versiyonu Göster : Uskumru team iş başında....

kaptankarabulut
10-11-2011, 16:23
On gün öncesinden Ersoy arkadaşımla bayramın dördüncü günü için sözleşmiştik.Ve o gün geldi çattı.
Ersoy ve arkadaşları sabah saat yedi de limandalardı.Taygun'da benim yardımcım olarak yerini aldı.:D:D Avlak bölgesine doğru yolculuğumuz esnasında kahvaltılar yapıldı çaylar içildi.Tabii çay servislerimiz Taygun'dan..:D :D

Avlak bölgesine ilk biz varmıştık fakat bir saat içersinde her taraf tekne oldu.Balık yavaşda olsa gün boyu aksiyonunu yitirmedi.Bence güzel geçtiğine inandığım bir gün yaşadık.Ersoy ve arkadaşlarına ve de Taygun'a güzel sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.Umarım en kötü günümüz böyle olur.
TÜM RASTGELSİN ailesinin en kötü günü böyle geçmesi dileğimle..

YOLCULUĞUMUZ AVLAK BÖLGESİNE DOĞRU BAŞLIYOR
[Only Registered Users Can See Links]

ÇAYLAR TAYGUN'DAN

AVLAK BÖLGESİNDE HERKES YERİNİ ALMIŞ

ÖN TARAF DA AKSİYON HIZLI

DÖNÜŞ YOLUNDA MUTLULUK YÜZLERDEN OKUNUYOR

BU MANZARA KAÇMAZDI
ZATEN ERSOYDA KAÇIRMADI.:D

VEEE MUTLU SON TAVALIKLAR POŞETLEREEE.:D :D

Murat ÇAKMAKÇI
10-11-2011, 16:28
MAŞALLAH ekip sağlam balıklarda öyle:helal: sen gidersin boş dönermisin hiç:helal:Afiyet olsun sizlere

Taygun KOCABIYIK
10-11-2011, 16:49
Süleyman kaptanım çayları dağıtırken çekme diye kaşları kaldırdım ama illa çektin fotoğraf ettin beni :P Balıklı fotoğraflarımı göremiyorum ne hikmetse? :D
Güzel bir gün geçirdik hep birlikte, daha güzellerine inşallah.

kaptankarabulut
10-11-2011, 17:29
MAŞALLAH ekip sağlam balıklarda öyle:helal: sen gidersin boş dönermisin hiç:helal:Afiyet olsun sizlere

Teşekkürler Murat ekip bomba gibiydi.Nasipleride açık olunca kovalar doldu..

kaptankarabulut
10-11-2011, 17:32
Süleyman kaptanım çayları dağıtırken çekme diye kaşları kaldırdım ama illa çektin fotoğraf ettin beni :P Balıklı fotoğraflarımı göremiyorum ne hikmetse? :D
Güzel bir gün geçirdik hep birlikte, daha güzellerine inşallah.

Ya Taygun sen çay servisi yaparken seni resimlemeden dururmuyum.Ama balıklı resmine gelince balık tutmaktan resim çekmek kimsenin aklına gelmedi ki zaten..Ama ben şahidim en fazla balığı sen tuttun...:D :D

Ahmet TARİH
10-11-2011, 18:04
Ya kaptanım bu balıkları eve götürmek içinmi tutunuz. Bizi düşünmedinizmi hiç.
Balık bol diye çekim yapmayana ceza uygulaması başlatacağım valla.
Neyseki bizde aynı gün denizi kuruttuk denebilir. Bu nedenle cezayı biraz erteleyebiliriz.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Hepinize afiyet olsun

mazhar üzümcü
10-11-2011, 18:34
süleyman kaptanımı ve üyelerimiz misafirlerini bu güzel av ve raporu için tebrik ediyorum sevgilerimle.

EAKSOY
10-11-2011, 18:53
Süleyman kaptanla çok güzel bir av günü daha geçirdik
Darısı Sizlere.. Teşekkürler Kaptanıma...

kaptankarabulut
10-11-2011, 19:12
Ya kaptanım bu balıkları eve götürmek içinmi tutunuz. Bizi düşünmedinizmi hiç.
Balık bol diye çekim yapmayana ceza uygulaması başlatacağım valla.
Neyseki bizde aynı gün denizi kuruttuk denebilir. Bu nedenle cezayı biraz erteleyebiliriz.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler. Hepinize afiyet olsun

Ahmet uzun süreli bir video çekimimiz var umuyorum önümüzdeki günlerde Ersoy kardeşimiz bu vidoyu düzenler ve paylaşımını yapar.

Ayrıca seninde o denizi kuruttuğun günkü paylaşımını sabırsızlıkla bekliyoruz. iyi dileklerin için teşekkürler..

kaptankarabulut
10-11-2011, 19:13
süleyman kaptanımı ve üyelerimiz misafirlerini bu güzel av ve raporu için tebrik ediyorum sevgilerimle.

Teşekkür ederim Mazhar kardeşim.Daha iyileri seninle olması dileğimle...

kaptankarabulut
10-11-2011, 19:14
Süleyman kaptanla çok güzel bir av günü daha geçirdik
Darısı Sizlere.. Teşekkürler Kaptanıma...

Ersoy, sizler bana hoşça vakit ve güzel bir av günü geçirttiğiniz için ben teşekkür ederim..

EAKSOY
10-11-2011, 20:20
Ersoy, sizler bana hoşça vakit ve güzel bir av günü geçirttiğiniz için ben teşekkür ederim..

Sana daha ne team'ler getireceğim Süleyman abi, seninle balık keyfi bir baska oluyor, bunu herkesin tatmasini istiyorum..

Tuncay GÜNAY
11-11-2011, 00:38
yorum yapmıyorum anlayın siz ne demek istediğimi :)

haritaci76
11-11-2011, 08:37
güzel bir avdı. başta organizasyonu ayarlayan Ersoy kardeşime ve kaptan karabulut olmak tüm ekibe bu güzel gün için teşekkür ederim. bir sonraki avda buluşmak üzere...

avlar
11-11-2011, 10:00
Süleyman abicim çok güzel bir anlatım olmuş tebrikler.

CEMAKO
11-11-2011, 10:06
Uskumruların körfezde olması çok güzel herkesin keyifli ve bereketli av geçirmesine sebep oluyorlar (tabii ki süleyman abinin tılsımını da unutmuyoruz.)
Tebrik ederim
Ellerinize sağlık

EAKSOY
11-11-2011, 13:24
güzel bir avdı. başta organizasyonu ayarlayan Ersoy kardeşime ve kaptan karabulut olmak tüm ekibe bu güzel gün için teşekkür ederim. bir sonraki avda buluşmak üzere...

Turan abi guzel bir av gecirdik ama daha iyileri bizi bekliyor, aramıza hoşgeldin

kaptankarabulut
11-11-2011, 19:08
Sana daha ne team'ler getireceğim Süleyman abi, seninle balık keyfi bir baska oluyor, bunu herkesin tatmasini istiyorum..

Teşekkür ederim Ersoy,ama getireceğin her teamın içinde seninde olman gerekir.Seninle hem av hem sohbet bir başkadır...

kaptankarabulut
11-11-2011, 19:15
yorum yapmıyorum anlayın siz ne demek istediğimi :)

Anladım anladım...:D :[Only Registered Users Can See Links] :D :D

kaptankarabulut
11-11-2011, 19:17

Turan kardeşim umarım hep birlikte daha güzel avlara imzamızı atarız..

kaptankarabulut
11-11-2011, 19:17
Süleyman abicim çok güzel bir anlatım olmuş tebrikler.

Teşekkürler Tamer...

kaptankarabulut
11-11-2011, 19:19
Uskumruların körfezde olması çok güzel herkesin keyifli ve bereketli av geçirmesine sebep oluyorlar (tabii ki süleyman abinin tılsımını da unutmuyoruz.)
Tebrik ederim
Ellerinize sağlık

Teşekkür ederim Cem, uskumrular en fazla bir ay daha kalırlar sonra bizi terk edip giderler..

muratdogan
11-11-2011, 21:16
Süleyman kaptanım görüyorumki av ve muhabbet bir harika geçmiş.
Ersoy kardeşimi de organızasyonu için tebrik ederim.
Ayrıca tüm ekibi tebrik ederim.
...
Süleyman abi paylaşım için teşekkürler.

Tuncay GÜNAY
11-11-2011, 22:12

arife tarif gerekmiyor değil mi kaptanım :helal::helal::helal: uskumrular körfezden gitmeden gelmek nasip olur inşallah

Taygun KOCABIYIK
12-11-2011, 10:56
arife tarif gerekmiyor değil mi kaptanım :helal::helal::helal: uskumrular körfezden gitmeden gelmek nasip olur inşallah

Sen geleceğin zaman ben kulaklarına fısıldıycam "Tuncay geliyor aklınız varsa kaçın Yunanistan'a" diye :)

ustam18
12-11-2011, 11:13
Süleyman kardeşim bu güzel avları değerli dostlara yaşattığın için teşekkürler.inan o kadar istiyorum ki izmir e gelip sizinle tanışıp ,bir hafta avlanmayı.ama durumlar namüsait olduğundan sadece bu görüntülere bakarak yutkunuyorum.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.

Murat ÇAKMAKÇI
12-11-2011, 15:07

TUNCAY KURTLARIN BÜYÜMÜŞ LEYN:oha:

kaptankarabulut
12-11-2011, 15:47
Süleyman kardeşim bu güzel avları değerli dostlara yaşattığın için teşekkürler.inan o kadar istiyorum ki izmir e gelip sizinle tanışıp ,bir hafta avlanmayı.ama durumlar namüsait olduğundan sadece bu görüntülere bakarak yutkunuyorum.
Avlarınız bereketli olsun.Rastgele.

Ustam iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Eğer olurda yolunuz düşerse başımın üstünde yeriniz var.Beklerim mutlaka...

kordonboyu
13-11-2011, 14:46
Süleyman abi, ekip çok güzel çalışmış, görüntüleri de izledim muhabbet de süper. Bu arada senin balık çekme hızına yetişebilene de aşk olsun doğrusu, nasiplisin vesselam. Avlarının daha bereketli ve neşeli geçmesi dileğiyle.

dolmuşçu
13-11-2011, 16:14
beyler özbekte karadan kamış ile atılacak yer bilen varmı?

kaptankarabulut
14-11-2011, 09:30
Süleyman abi, ekip çok güzel çalışmış, görüntüleri de izledim muhabbet de süper. Bu arada senin balık çekme hızına yetişebilene de aşk olsun doğrusu, nasiplisin vesselam. Avlarının daha bereketli ve neşeli geçmesi dileğiyle.

Teşekkürler Mükremin,gerçekten muhabbet güzeldi..Birde balık gelince daha da güzel oluyor.Umarım bu havalar balığı kaçırmaz...

kaptankarabulut
14-11-2011, 09:35
beyler özbekte karadan kamış ile atılacak yer bilen varmı?

Metin öncelikle aramıza hoş geldin.Özbek tarafında limanı geçtikten sonra o kıyı boylarında avlanabilirsin...

dolmuşçu
14-11-2011, 12:24
teşekkür ederim abicim

ejder_balikci
17-11-2011, 16:50
Amcaaa ben sana küsüm bi kerede şu yeğenimi götüreyim demedin:(( Neyse elbet birgün gideriz avların daim olsun tüm ekibi kutlarım.