PDA

Tüm Versiyonu Göster : Uskumru Team işbaşında

EAKSOY
12-11-2011, 02:16
Değerli dostlar

9 Kasım yani bayramin 4.günü süleyman kaptanin teknesiyle çıktığımız uskumru avimizi sizinle paylaşmak isterim.

Bayram gelsin baliğa çıkalım diye çok bekledik, devamlı av planları yaptık, süleyman abiyle devamli irtibat halinde hava ve uskumrunun durumunu ögreniyorduk.
10gün öncesinden baliğa çıkacağımız günü ayırtmıştık ne olur ne olmaz ;)
Süleyman abi her daim full cekiyor bayramda beraber çıkamazsak üzülürdük. Arefe günü de hamsilerimizi alip,
tuzlayip,soğutucuya attik. Malum bayramda hâl kapalı, balik bulamayabiliriz diye erkenden yemi hazirladik. İşimizi garantiye aldik.

Vee... av günü geldi çattı.

Sabah 5.30gibi kalkip bornovadan iki aracla guzelbahcenin yolunu tuttuk.
Yolda eksiklerimizi ve kumanyalarimizi tamamladik; tam 6.30da karabulutun önündeydik.
Sagolsun kaptanım cayimizi demlemiş, tekneyi hazirlamiş bizi bekliyor; hemen yola koyulduk.
Saat 7.20'yi gösterdiginde avlaktaki tek tekne olarak çapayı oturtup ilk zokalarımızı suya indirdik.
Balik toplansin diye 4bir yandan mazmuz yapmaya basladık fakat bir saate yakin bir sure uskumru/kolyoz alamadık.
Capari denemelerimiz de bosa cıkıyordu. Balik bugun nazlı sabırlı olalım diye birbirimizi telkin ediyoruz derken bulundugumuz avlaktaki tekne sayisi artmaya basladi..

Teknelerden yemlendikce uskumru/kolyoz kendini gostermeye basladı, oglene kadar kisi basi ortalama 10ar tane livarlarimizdaydi.
Fakat kiskanc uskumrularimizi ozluyorduk,
tek hamlede yeme sarilan, orta suya inmeden kapışan iştahlı baliklarimizdan eser yoktu. Adeta koklayıp koklayıp hangisini yesem diyen kolyozlarla günü geçirdik.

Saat 14.30gibi bir hareketlenme oldu ve attigimiz bos donmemeye basladi, ara ara boyle devam etti 16.20de avımızı sonlandırdıgımızda hepimizin tavalıkları cıkmıstı.
Balik bahane sohbet sahane mantalitesindeki ekibim ile pırıl pırıl bir havada carsaf gibi deniz uzerinde bu yaptıgımız avdan cok zevk aldık.

Basta Suleyman kaptanıma, Uskumru Team Ekibimize ve Tayguna bize eslik ettigi icin tesekkur ediyorum.

En kisa zamanda tekrarini yasamak dilegiyle...

Not: Av esnasında kameramızı sabitleyerek yaklasık bir buçuk saatlik video cekimi yaptık.
Görüntülerin tamamını yayınlamam cok zor fakat bir kismini editledim konuya ekliyorum; iyi seyirler..

QHZl4MRXiYE
4XjiTgGHE-M

kaptankarabulut
12-11-2011, 09:27
Ersoy bu güzel görüntüler için teşekkürler.Fakat balığın hızlı zamınında çekim yapamamışız.Umarım bir dahaki avımızda balığın hızlı ve aksiyonlu zamanında çekimi gerçekleştiririz...

muratdogan
12-11-2011, 09:57
Ersoy ekibe katılamadım ama iyi av olmuş açıkçası.
Bu arada Süleyman abi video da gördüğüm kadarıyla DÖKTÜRMÜŞSÜN denizde balık bırakmamışsın :) :) :)
Ersoy emeklerin ve paylaşımın için teşekkürler.
Kendine iyi bak...

Taygun KOCABIYIK
12-11-2011, 10:43
Süleyman abi kariyerine sahnelerde devam edebilir bu videolardan sonra :D

EAKSOY
12-11-2011, 10:44
Ersoy bu güzel görüntüler için teşekkürler.Fakat balığın hızlı zamınında çekim yapamamışız.Umarım bir dahaki avımızda balığın hızlı ve aksiyonlu zamanında çekimi gerçekleştiririz...

Video cekim suremiz kisitli olmasaydi sabahtan aksama kadar cekerdik Süleyman abi, bir sonra ki cekimde zamanlamaya dikkat edelim tam hizlandiginda cekelim ;)

avlar
12-11-2011, 10:46
Paylaşım için teşekkürler, bayramda gayet güzel bir av yaşamışsınız.Devamını diliyorum afiyet olsun.

ustam18
12-11-2011, 11:06
Ersoy kardeş bu görüntüleri bizlerle paylaştığın için sana ve ekibine teşekkürler.ve tabii Karabulut kaptana da teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun.gönlünüzdeki trofeleri yakalamanız dileğimle Rastgele.

mazhar üzümcü
12-11-2011, 12:20
ersoy süleyman kaptan ile çıkarak nasibinizi aradığınız bu günün güzel görüntüleri ve avları için kutluyorum sevgilerimle.

Ahmet TARİH
12-11-2011, 14:08
Balıklar teknede trampet çalıyorlar. Senfoni yapmışlar arkadaşlar. Daha ne olsun yav.
Ekibi kutlarım. Ama her zamanki gibi tekneyi kurtaran kaptan olmuş, rekor ve skorda büyük pay sahibi olmuş. Süleyman abi şefkatli kollarına hayrankaldım doğrusu. Harikasınız.

Murat ÇAKMAKÇI
12-11-2011, 15:05
Ersoy emeğine yüreğine sağlık paylaşım için teşekkürler kardeşim TEBRİKLER:helal:

kaptankarabulut
12-11-2011, 15:40
Ersoy ekibe katılamadım ama iyi av olmuş açıkçası.
Bu arada Süleyman abi video da gördüğüm kadarıyla DÖKTÜRMÜŞSÜN denizde balık bırakmamışsın :) :) :)
Ersoy emeklerin ve paylaşımın için teşekkürler.
Kendine iyi bak...

Murat,Ersoyun da dediği gibi çekim zamanlaması yanlış oldu balığın aksiyonlu zamanını çekebilseydik daha neşeli olacaktı.Nasip bir dahakine..

kaptankarabulut
12-11-2011, 15:44
Balıklar teknede trampet çalıyorlar. Senfoni yapmışlar arkadaşlar. Daha ne olsun yav.
Ekibi kutlarım. Ama her zamanki gibi tekneyi kurtaran kaptan olmuş, rekor ve skorda büyük pay sahibi olmuş. Süleyman abi şefkatli kollarına hayrankaldım doğrusu. Harikasınız.

Ahmet,kovadaki balıkların trampet seslerinden alttaki balıklar rahatsız olup zaman zaman bizi terk etmiş olsalarda yinede bu uskumrular amcasının şevkatli kollarına atlayıp geldiler..:D :D

Onlara hiç bir zaman şevkatimi esirgemedim ve ağlatmadım.Onlarda bunu bildiklerinden şevkatli kollarımı hiç boş çevirmezler..:D :D

Anıl ÜNALAN
12-11-2011, 18:08
Tebrikler çok güzel av olmuş :) O gün biz birazcık avlanma taraftarı değildik :)
Yüzey akıntısıda çok fazlaydı yinede güzel balıklar alınmış.
Devamını diliyorum.
Rastgelsin.

EAKSOY
13-11-2011, 00:17
Tebrikler çok güzel av olmuş :) O gün biz birazcık avlanma taraftarı değildik :)
Yüzey akıntısıda çok fazlaydı yinede güzel balıklar alınmış.
Devamını diliyorum.
Rastgelsin.

Akıntı arkaya doğru olmasa sizde avlanırdınız fakat öndekiler arkadakileri toplayıp gelince bir zevki kalmıyor isin yoksa otur olta çöz. Yinede neşeli bir gün geçirdik, balık bahane bizim için Anılcım...

pendikli balıkçı
18-11-2011, 17:37
Çok iyi bir av olmuş tebrikler.

dogukan1997
18-11-2011, 19:13
süleyman abiden fazla uzak sayılmazdım anıl abinin teknedeydik orda bi muhabbet kurduk balık tutmayı unuttum süleyman abi dioki doğu hadi balık tut der demez pat bi kolyoz anıl abi sağolsun onnun sayesinde tuttum hazırladı malzemeleri saldım balık sanki kendi geldi takıldı o gun havanın güzel olmasıyla anıl abi ve derya abin bna dedikleri olm sen çok şanslısın sen geldiğinde deniz dümdüz diolar abilerim dio ki bidaha biz çıkarken dua oku :) hepsini çok seviorum hepsinin yeri aayrı benim için süleyman abide maşallah bi oturdu arkaya patır patır ersoy abiyle coştular herkes tavalıkları çıkartıp döndü daha bereketlisini sizlere dilerim rastgele .....
SAYGILAR .....

MAVİ FENER
20-11-2011, 01:13
Ersoy; Paylaşımın için teşekkürler...Balıklar, harıka kömür ızgarası olur....İçelim güzelleşelim...

Raif Yelkenci
20-11-2011, 16:35
Ersoy güzel bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler.

EAKSOY
27-11-2011, 22:18
Çok iyi bir av olmuş tebrikler.

süleyman abiden fazla uzak sayılmazdım anıl abinin teknedeydik orda bi muhabbet kurduk balık tutmayı unuttum süleyman abi dioki doğu hadi balık tut der demez pat bi kolyoz anıl abi sağolsun onnun sayesinde tuttum hazırladı malzemeleri saldım balık sanki kendi geldi takıldı o gun havanın güzel olmasıyla anıl abi ve derya abin bna dedikleri olm sen çok şanslısın sen geldiğinde deniz dümdüz diolar abilerim dio ki bidaha biz çıkarken dua oku :) hepsini çok seviorum hepsinin yeri aayrı benim için süleyman abide maşallah bi oturdu arkaya patır patır ersoy abiyle coştular herkes tavalıkları çıkartıp döndü daha bereketlisini sizlere dilerim rastgele .....
SAYGILAR .....

Ersoy; Paylaşımın için teşekkürler...Balıklar, harıka kömür ızgarası olur....İçelim güzelleşelim...

Ersoy güzel bir av günü geçirmişsiniz tebrik ederim paylaştığın için teşekkürler.

Hepinize tesekkur ederim, baliklarimizin hepsi temizlendi, bir kismi av günü aglatilmadan afiyetle yendi, bir kismi da ziyafet masasini doldurmayi buzdolabinda bekliyor... Sizlere daha iyi avlar yaşamanızı diliyorum...

Ege Demirağ
27-11-2011, 22:21
maşşallah çok güzel bir av süleyman abi topluyor balıkları alıyor şevkatli kollarına :D tebrikler ersoy abi ve süleyman hocam :D