Tüm Versiyonu Göster : kendimi tanıtım
ali onur bilgin
15-11-2011, 19:12
merhabalar yeni dostlar,
sitenize tesadüfen girdim. emekli inşaat mühendisiyim ve antalyada yaşıyorum. burada beraber avlandığımız 4-5 kişilik bir grubumuz var. 6.60 rota fisher içten takma motorlu bir tekneyle avlanıyoruz.
genelde 30-60 m deriklerde keteze yapıyoruz. yem olarak tuzlanmış tavuk kullanıyoruz. senelik avlanma günümüz 30-35 sefer oluyor. zamanlamamızda eylül-mayıs oluyor.
yaşadığımız enteresan konuları sizlerlede paylaşacağım.
şimdilik bu kadar, herkese rast gele diyorum.
ali onur bilgin
Tuncay GÜNAY
15-11-2011, 20:31
merhabalar yeni dostlar,
sitenize tesadüfen girdim. emekli inşaat mühendisiyim ve antalyada yaşıyorum. burada beraber avlandığımız 4-5 kişilik bir grubumuz var. 6.60 rota fisher içten takma motorlu bir tekneyle avlanıyoruz.
genelde 30-60 m deriklerde keteze yapıyoruz. yem olarak tuzlanmış tavuk kullanıyoruz. senelik avlanma günümüz 30-35 sefer oluyor. zamanlamamızda eylül-mayıs oluyor.
yaşadığımız enteresan konuları sizlerlede paylaşacağım.
şimdilik bu kadar, herkese rast gele diyorum.
ali onur bilgin
aramıza hoş geldiniz av raporlarınız heyecanla bekliyoruz. mart ortaları ve mayış sonuna kadar iyi balık yaptığını biliyorum antalya bölgesinin ben bir kaç sefer alanya yeni limanda avlandım bayağı bi sokkun ve tüysüz diye tabir edilen 1 kg civarı şeklen çütreye benzeyen balık almıştık zaten benim balık merakımın başlangıç yeri de alanyadır o yüzden bende ki yeri ayrıdır her zamanç:P
muratdogan
15-11-2011, 22:14
Ali Onur Bey aramıza hoş geldiniz.
Bulunduğunuz corafya itibarıyla son derece güzel avlak bölgesindesiniz.
Güzel paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.
Turgay Yüksel
15-11-2011, 22:47
Ali Onur Bilgin Bey hoşgeldiniz.....
Murat ÇAKMAKÇI
15-11-2011, 23:35
Aramıza hoş geldiniz:helal:
Anıl ÜNALAN
16-11-2011, 11:31
Aramıza hoşgeldiniz. Öğrenmek istediğiniz her türlü konuyu umarım burada bulabilirsiniz..
Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Bursa_Erkan
16-11-2011, 11:42
Hosgeldınız tecrübelerınızı bızlerle paylasmanız ümidiyle...
hoş geldiniz güzel fotoğraflar bekliyoruz
Aramıza hoş geldin Ali kardeşim keyifli paylaşımlar.
Ali bey aramıza hoş geldiniz.Resimlerle süslenmiş av raporlarınızı bekliyoruz.gönlünüzdeki trofeyi yakalamanız dileğimle Rastgele.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.