PDA

Tüm Versiyonu Göster : merhaba...tatlısuda kış aylarında balık avı ..

mürsel
16-11-2011, 01:18
selamun aleykum...forum üyesi arkadaşlar...acemi bi balık avcısı olarak tecrübelerinzi dinlemek istiyorum...özellikle ilk öğrenmek istediğim tatlısuda kış aylarında (ankara) balık avına giden arkadaşlar varmı teşekkür ederim şimdiden...

Ahmet TARİH
16-11-2011, 08:18
Mürsel bey aramıza hoşgeldiniz. Tatlısu avı yapan arkadaşlar size yardımcı olacaklarıdır.
Bu arada sizde imza ayarlarınızı tamamlayabilirseniz sizi daha iyi tanımış olur ve hitapta sorun yaşamayız. Keyifli ve uzun soluklu paylaşımlar dilerim.

Anıl ÜNALAN
16-11-2011, 11:57
Merhaba Mürsel bey aramıza hoşgeldiniz. Tatlı su avı yapan çok fazla üyemiz olmasada size yardımcı olmaya çalışacaklardır.
Katılımlarınızı bekliyoruz.

mürsel
22-11-2011, 13:38
hoşbuldum tekrardan merhaba...ancak haklıısnız tatlısu avıyla ilgili arkadaşlar yok galiba izmir merkezli bi site olduğunu farkına varmış olsaydım gereksiz yere vaktinizi almazdım teşekkürler...

Anıl ÜNALAN
22-11-2011, 15:41
hoşbuldum tekrardan merhaba...ancak haklıısnız tatlısu avıyla ilgili arkadaşlar yok galiba izmir merkezli bi site olduğunu farkına varmış olsaydım gereksiz yere vaktinizi almazdım teşekkürler...

Bunun pek bi önemi olacağını zannetmiyorum Mürsel bey, forumumuzda bir çok şehirden abilerimiz, kardeşlerimiz her konuda olduğu gibi balık avlarında da bizimle ;)
Öğrenmek isteyip sorduğunuz sorularda yeterli bilgileri alacağınızı düşünüyorum.
Saygılarımla.