Tüm Versiyonu Göster : 20.11.2011 kıyı avımız
Murat ÇAKMAKÇI
20-11-2011, 20:08
Sabaha karşı saat 5.30 gibi Cengiz,ferdi demir ve azizle av yerindeydik oltalarımızı vakit kaybetmeden suya bıraktık ama hava kararsızdı bi sağdan bi soldan ne yapacağımıza şaşırdık:oha:, balıklar kimbilir ne durumdaydı:( sabah saat 9 gibi bir kefal aldım arkası gelmedi av yerini değiştirdim bu seferde oltama 1.300 gr. çupra takıldı onlarda herhalde bizim gibi ne yapacaklarını bilmiyorlardı;)
Kul. Mağ.--0.28 misina, 3 numara 505 iğne, yemde macun, kurşunsuz
[Only Registered Users Can See Links][
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
URL[=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links]
bu av bu resimle biter
aziz, ben ve ferdi
tebrikler!! devamında'da şansınız bol olsun
göksen inal
20-11-2011, 21:37
eline sağlık murat ustam bereketli olsun.
baypipo_tr
20-11-2011, 21:48
Murat hocam tebrikler..:helal: emeğine sağlık..paylaşım için teşekkürler:) Rastgelsin oltan hep dolu gelsin
Turgay Yüksel
20-11-2011, 23:46
Tebrikler Üstad ....Avın Her daim kazasız ve bol olsun....
Murat kardeşim paşayı yakalamışsın güzel bir paşa afiyet olsun
Kaya ÖLMEZ
21-11-2011, 09:35
Murat bey sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim. Ayrıca Raporlarınızda kullandığınız takım ve yem hakkında bilgi vermenizde Çok güzel .Bu bilgilerin eksik olduğu raporların okuyuculara pek bir fayda sağlamadığını düşünüyorum. Raporunuzdan kıyı avını kurşunsuz olta ile yaptığınızı anlıyorum. Doğru anladıysam böylesine bir av için diğer gerekli özellikleri de açıklamanızı rica ediyorum. Yani iskeleden veya çok derin bir sahil şeridinde mi avlanıyorsunuz. Rastgelsin.
ishak BALLICA
21-11-2011, 10:04
Sevgili Murat'ım, kaç günden beri sert poyraz hava bu haftadan itibaren yerini daha sakin havaya bırakacağından olacak ki, Cuma gecesinden itibaren hava bir türlü yönünü bulamadı...
Hava karasız olunca da, balık çok çok nazlı oluyor...:)
muratdogan
21-11-2011, 10:13
Murat tebrikler.
...
Balıkta maşallah bayağı hormonlu bodyguard gibi mübarek.
Bu arada herkesi ayrı ayrı kutlarım.
Devamının bol ve bereketli olması dileğimle.
Rastgelsin...
bu av en çok bana yaradı. artılarını saysay bitmez çünkü çok güzel bir gün geçirdim, en önemlisi yeni arkadaşlar edindim, çipura takımı nasıl hazırlanır, macun nasıl yapılır, nasıl iğneye takılır ve çipura avında neler yapılır öğrendim. burdan hepsine teşekkür ediyorum.
güzel bir gündü ama rüzgar yönünü birtürlü bulamadı, o yüzden de balık yoktu.
Murat kardeşim resim ve raporu bizlerle paylaştığın için teşekkürler.çupra içinde tebrikler.avın bereketli olsun.Rastgele.
Anıl ÜNALAN
21-11-2011, 12:40
Tebrik ederim Murat abicim godomanı almışsın :) Daha irilerinin yine sizinle olmasını diliyorum.
Ekibi kutlarım umarım daha sonraki avlarınız daha verimli olacaktır.
Murat paylaşımın için teşekkürler,çıpuraya gelince :helal: diyorum başka birşey demiyorum.
Sargoz35
21-11-2011, 17:12
Tebrikler kardeşim :) Paşa yine kaçamamış elinden,yakışır...Daha iyilerini yakalaman dileğiyle,hoş sohbet ve muhabbetle,Selamlar...
pendikli balıkçı
21-11-2011, 17:45
Murat abi tebrikler.Bence çipura doğru olanı yapmış.
Murat ÇAKMAKÇI
21-11-2011, 18:08
Herkese ben teşekkür edrim
DAHA İRİLERİ SİZLERİN OLSUN
Murat ÇAKMAKÇI
21-11-2011, 18:13
Murat bey sizi ve arkadaşlarınızı tebrik ederim. Ayrıca Raporlarınızda kullandığınız takım ve yem hakkında bilgi vermenizde Çok güzel .Bu bilgilerin eksik olduğu raporların okuyuculara pek bir fayda sağlamadığını düşünüyorum. Raporunuzdan kıyı avını kurşunsuz olta ile yaptığınızı anlıyorum. Doğru anladıysam böylesine bir av için diğer gerekli özellikleri de açıklamanızı rica ediyorum. Yani iskeleden veya çok derin bir sahil şeridinde mi avlanıyorsunuz. Rastgelsin.
Kaya abi avlanmadan o merayı yemliyorum ve kurşun takmadan avlanıyorum oltayı attağım en uzak yer takriben 10 m.ye yakın olsa gerek kıyıda hiç gürültü yapmam ayakta gereksiz yere durmam, gece avlanacaksamda ışık yakmam sigaramı bile arkama dönük içerim
ferdi demir
21-11-2011, 19:02
Murat tebrikler:helal:,balık yok derken canavarı yakaladın ,bol şanslar kardeşim.Balık az olsada güzel bir gün geçirdik..görülüyorki balıkta havanın durumu çook önemli .herkese rasgele.
Ahmet TARİH
21-11-2011, 19:14
Murat kardeşim bu paşa nasıl bir paşa imiş, paşa az gelir, genel kurmay başkanı olmuş artık.
Zaten kefal önden gelerek dikkaaaat çekmiş.
Eline emeğine sağlık üstadım.
Murat kardeş kutlarım Çupuş çok güzel devamını dilerim.
kaptankarabulut
21-11-2011, 20:03
Murat bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Bakıyorum gittiğin avlarında aç kalıyorsun paşasız kalmıyorsun..:D :D
Her avın bol paşalı olması dileğimle...
Murat ÇAKMAKÇI
21-11-2011, 21:07
Hepinize ayrı ayrı ben teşekkür edrim
DAHA İRİLERİ SİZLERİN OLSUN
rüzgarın yönü bir türlü belli olmayınca murat çakmakçı bu hava balık yapmaz en iyisi uyumak deyip istirahata çekildi
bu av bu resimle biter
aziz, ben ve ferdi
Anıl ÜNALAN
22-11-2011, 11:23
rüzgarın yönü bir türlü belli olmayınca murat çakmakçı bu hava balık yapmaz en iyisi uyumak deyip istirahata çekildi
Murat abininde zate yatmaktan başka yaptığı birşey yoktur :P Yatcağı zamanı bilen balıkçıyı çok severim ;) Murat abimde yatçağı zamanı çok iyi bilir :)
bu av bu resimle biter
aziz, ben ve ferdi
Bu güzel kadroyu birde ellerinde balıkla görmek istiyoruz :) umarım bi daha ki sefere daha bol balıklarla dönme şansınız olur. Şimdiden Rastgelsin.
Taygun KOCABIYIK
22-11-2011, 11:25
Sayın Çakmakçı harika bir çupra ile gelecek günler için umut aşıladınız bize :)
murat kardeş tebrik ederim seni ve ekibini.avların daim olsun.herkezede rast gelsin
Murat ÇAKMAKÇI
22-11-2011, 16:05
Hepinize ayrı ayrı ben teşekkür ederim
Tuncay GÜNAY
22-11-2011, 16:34
macuncu başı tek olmuş ama iyi olmuş afiyet şeker olsun. nerede satılıyor dedin o paşa :)
Murat ÇAKMAKÇI
22-11-2011, 16:40
Sataşacak başkasını şu anda havamda değilim görmüyonmu:dans::dans::dans:ediyorum sende bana katılmazmısınız efem
teşekkürler tuncay İŞALLAH bir gün beraber avlanırız:helal:
parlakay
22-11-2011, 23:49
Murat bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Bakıyorum gittiğin avlarında aç kalıyorsun paşasız kalmıyorsun..:D :D
Her avın bol paşalı olması dileğimle...
Muradım paylaşımların için tebrik etmekte geç kaldım, nice avlara kardeşim...
M aksat muhabbet, gönüller hoş olsun
U stalık lazım amma birazda nasip olsun
R engi gümüş kalın dudaklı çupralar irice
A za kanaat etmeli çoğu bulmak için
T eşekkürler Muradım, avların bereketli olsun........
Tuncay GÜNAY
23-11-2011, 10:53
Sataşacak başkasını şu anda havamda değilim görmüyonmu:dans::dans::dans:ediyorum sende bana katılmazmısınız efem
teşekkürler tuncay İŞALLAH bir gün beraber avlanırız:helal:
macuncu başı fotolara bakarken bir şey fark ettim :D:D:D balık senden yakışıklı :))):deli::deli::deli: hahaha
Ege Demirağ
23-11-2011, 11:43
Ne macunmuş yaa :D çok tebrik ederim üstadım :)
MAVİ FENER
23-11-2011, 14:26
Murat;
çupra ve Kefal, çok iyi buğulaması olur....
paylaşımın için teşekkürler...
Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 19:22
Murat;
çupra ve Kefal, çok iyi buğulaması olur....
paylaşımın için teşekkürler...
Ne demek abi haaaaa anladım anladım buhulama yapınca beni çağır diyosun tamamdır abi:)
üstadım tebrikler.gene koca dudaklı yakalamışsın,avların devamı dileğiyle rasgelsin....
Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 20:19
Teşekkürler niyazi daha irileri senin olsun kardeşim
oh ne ala tertemiz güneşli güzel izmirin havası sicacık sıtrofor yatak serilmiş on dünüm bostan yangelmiş yatmış balık gelirmi ne ala gelse gelse baba bir cupra gelir tebrikler murat kardeş dahada güzeline rasgele
Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 22:48
Hepinize ayrı ayrı ben teşekkür ederim
Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 22:50
macuncu başı fotolara bakarken bir şey fark ettim :D:D:D balık senden yakışıklı :))):deli::deli::deli: hahaha
Herkes onun dudaklarını konuşuyo ama benim dudaklarım daha güzel:hıııı:
parlakay
23-11-2011, 23:33
Muradım paylaşımların için tebrik etmekte geç kaldım, nice avlara kardeşim...
M aksat muhabbet, gönüller hoş olsun
U stalık lazım amma birazda nasip olsun
R engi gümüş kalın dudaklı çupralar irice
A za kanaat etmeli çoğu bulmak için
T eşekkürler Muradım, avların bereketli olsun........
Murat şiir beğenilmedi galiba biliyorsun marifet iltifata tabidir.;)
MAVİ FENER
24-11-2011, 01:54
Ne demek abi haaaaa anladım anladım buhulama yapınca beni çağır diyosun tamamdır abi:)
Davetin için teşekkürler...ancak ben İstanbul'da olduğumdan gelmem söz konusu değil...yinede çok teşekkür ederim...afiyet bal olsun....İçelim Güzelleşelim....
Murat ÇAKMAKÇI
17-03-2012, 21:12
Murat şiir beğenilmedi galiba biliyorsun marifet iltifata tabidir.;)
Recep abim interneti geçici kapamak zorundaydım arkadaşlardan faydalanıyorum Şiirin çok güzel SAYGILAR:helal:
Murat ÇAKMAKÇI
04-06-2012, 21:14
Davetin için teşekkürler...ancak ben İstanbul'da olduğumdan gelmem söz konusu değil...yinede çok teşekkür ederim...afiyet bal olsun....İçelim Güzelleşelim....
Sen istanbuldasın diye çağırdım zate abi;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.