Tüm Versiyonu Göster : tanışma
Ad : Mürsel
Yaşadığı şehir: Ankara
Meslek : Kamu( Bilgisayar İşletmeni)
forum üyesi arkadaşlara selamlar...tatlısuda kıyı avcılığıyla ilgili tecrübeli arkadaşlarla sohbet etmek amaçlı üye oldum ancak deniz balıkçıları arkadaşlar hakim galiba siteye :)
Mürsel kardeş aramıza hoş geldin.Forum üyelerinden çoğu izmir bölgesinden deniz avcısı. tesbitin doğru ,ama benim gibi birkaç üye de iç sularda avlanan avcılar da var.yardıma ihtiyacın olduğunda elimden geldiği dilimin döndüğünce yardıma hazırım.
RASTGELE.
hayrettin abi hşbuldum...ilgin için teşşekür ederim...ankarada cevre göllerde yazın sonbaharda güzel avlandım..ancak kış aylarındada devam etmek istiyorum gidiyorum yine ava ancak balıklar soğuk suda derlnlere kaçmış boş dönüyorum kışın tatlısuda balık avcılığı için bi öneriniz olurmu hayrettin abi saygılar...
Mürsel kardeşim bende Çankırı da ikamet etmekteyim. Kızılırmak ve Çankırı göletlerinde avlanmaktayım.dediğin gibi balık derinlere çekildi.artık havanın azıcık ısınmasını beklemekten başka çaremiz yok.
Anıl ÜNALAN
22-11-2011, 15:36
Mürsel Bey aramıza hoşgeldiniz, umarım aradığınız her türlü bilgiye burada ulaşabilirsiniz.
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Hoşbuldum teşekkür ederim illaki faydalanabileceğim konular olacaktır..hayrettin abi teşekkür ederim ilgin için...
MAVİ FENER
23-11-2011, 14:51
Oltacı Mürsel;
Sitemize katılmanıza çok memnun oldum. İnşallah aradığınızı bulur ve çok iyi bir vakit geçiririz....
Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 19:01
Aramıza hoş geldin mürsel:helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.