Tüm Versiyonu Göster : Atladım gittim alabalığa
Sabah altıda balığa gittik bu kış gününde hasılat 10 tane alabalık hava karlı ve çok soğuktu en güzellerini ayrı ayrı çektim kameraya buyurun sizde bakın arkadaşlar.
Abi, harbiden güzel av olmuş. Ne de güzel yatıyorlar karların üzerinde taze taze...
Mustafa kardeşim balıkları temizledim akşama tereyağında kızartıp ziyafet vereceğim kendime,yanında mağrul,kırmızı turp ve rokka belki bir de bira miğdeme biraz da sağlıklı bir besin girsin artık darısı bütün tatlısu ve deniz balık avcılarına rastgelsin dostlarım.
aserkansatı
04-03-2006, 22:05
Eline emeğine sağlık...Maşallah çok güzel balıklar...
HALDUN YALIMLI
04-03-2006, 22:33
Selim abi ellerine sağlık abi afiyet bal şeker olsun yarasın et olsun.
Anıl ÜNALAN
04-03-2006, 23:04
Helal sana Selim abi o soğukta iyi cürret edip gitmişin vallaha helal sana güzel av .
selim kardeş aferim sana.. da arkadaşların hiç biri sormamış bu alalar.. nereden..nasıl avlandı..neyle avlandı...????
Muvaffak abi çok dikkatlisin bakıyorum tamam balıkları hamur ve meps,le yakaladım hamur alabalık için özel satılıyor kendimde biraz ekmek unu ekledim makina D.A.M ın sel modeli üstünde 0.22 lik misina, köstek 0.18 lik,kanca 10 numara, kamış gene D.A.M ın 5-30 gr atarlı 270 uzunluğunda iki parçadan karbon,balıkları bir alabalık deresinden yakaladım zanediyorum açıklamalar yeterli.
Bir Dost
05-03-2006, 02:45
Selim abi ellerine sağlık bu denli kara soğuğa karşı deymiş doğrusu şimdiden afiyet olsun güzel av akşamı güzel yemek daha ne ister insan
Selim Abi ellerine sağlık ve afiyet olsun :) . Sanırım iki farklı cins alabalık var orada, lezzet farkı da var mıydı abi bunların arasında :D.
Hatta Üç çeşit Mert gökkuşağı alası,benekli alabalık, dere alası olmak üzere üç çeşit en lezzetlisi bence kırmızı benekli ala idi.
Taygun KOCABIYIK
05-03-2006, 18:20
Selim abi seni tebrik etmekle birlikte. Şu azim tablosu karşısında sana gıpta ile bakıyorum.
sevgili selim abim sizin memleketde herhalde alabalık avi ya erken başlıyor yada benim elimdeki 36/2 TC Tarım ve Köyişleri Bakanlığı sirküleri yanlış ben karar veremedim.böyle şeylerin burda olmasını istemiyorummmmm . Mehmet Koray 1948 Ankara
Mehmet Bey Selim Abi Almanya'da yaşıyor o nedenle alabalık avı sezonu onlarda farklıdır, siz imza kısmındaki İstanbul yazısına bakıp aldanmayın.
Saygılarımla...
Bu Alalar bana biraz değişik geldi, nereden avladığınıda belirtirsen memnun olurum. MehmetKoray 1948 Ankara
Mehmet abi alabalık burada dört ay kapalıdır 1 kasım 28 şubat arası şimdi bak ben ne zaman göndermişim resimleri karar ver balıkları almanyada bir alabalık deresinden yakaladım bu alarda ne acayiplik var pek kesdiremedim bunu belirtirseniz cevap verebilirim.
sazancı19
30-08-2006, 13:34
valla herkess gibi seni tebrik etmek isterimm o sogukta balıga gittigin için
ama iyi bir yönü varr tutugun balıgıı göm karın içine taptaze dursunn :deli: :deli: :deli: valla nediyimm mükemmel yer mükemmel balıklarr
herkese rast gelsinnnn.........................
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.