PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2. Seferihisar Tekne Organizasyonu

Anıl ÜNALAN
23-11-2011, 11:05
Evet abiler beklenen organizasyonumuzun ön hazırlıkları tamamlandı.

Balık haberlerinin gelmesi, sizlerin isteğinin artmasıyla birlikte organizasyon yapma kararımız kesinleşti.
Gönlümüz güzelbahçeden sıcak bir organizasyon gerçekleştirmek isterdi fakat aralığın ortasında olacak organizasyonumuzda üşüme, deniz tutması vesayre gibi durumlar söz konusu olabileceğinden oldukça büyük teknelerde organizasyon yapmayı düşündük.
Daha öncede aynı bölgeden organizasyon gerçekleştirdik, hava dolayısıyla şanssız bir gün yaşadık sayılabilir fakat yine de mercanlar bizi yalnız bırakmamıştı.
Bir önceki organizasyonumuzdan görüntüler.

[Only Registered Users Can See Links]

Her teknede büyük mangallar bulunmaktadır tekne sahiplerinin yapacağı yemek servislerinin dışında kendi istediğimiz doğrultuda da yemek pişirebilmemiz söz konusu olabilecektir.
Her teknede sabah ve öğlene doğru çay servisi yapılacak bu sayıyı ricalarımızla daha da arttırabiliriz diye düşünüyorum ;)

Daha fazla uzatmadan organizasyonda denize açılcağımız tekneleri sizlere göstereyim istiyorum..

Bu seferki katılım listemiz sınırlı olacaktır toplam 110 kişiye ulaştığımızda listemiz kapatılacaktır..
İşte Organizasyonda Avlanıcağımız teknelerden bazı görüntüler..

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Organizasyon tarihimiz herhangi bir hava mualefetiyle karşılaşılmadığı takdirde 25 Aralık 2011'tır.
Organizasyonumuz geçen seferki gibi yemekli olacaktır yemek öğlen yemeği işlemlerini tamamen tekne elemanları hazırlayacaktır.
Organizasyonumuz yemek tekneye ait 35 tl
olarak fiyatlandırılmıştır.
Yemek yanında içilecek alkolsüz içecekler kişiler tarafından getirilmesi önemle rica olunur.

Katılım listesi aşşağıdaki linktedir.
Organizasyon Hakkındaki sorularınızı

ANIL ÜNALAN : 05058552330
TAYGUN KOCABIYIK : 05063877375

Numaralardan çekinmeden bizlere sorabilirsiniz.
Katılım listesi 110 kişiye ulaştığında katılım listesi kapatılacaktır lütfen son günlere bırakmaya çalışmayalım..

Görüşmek üzere.

Ege Demirağ
23-11-2011, 11:49
Kişi başı 35 yoksa çift olarak örneğin baba oğul ??

Anıl ÜNALAN
23-11-2011, 11:53
Kişi başı 35 yoksa çift olarak örneğin baba oğul ??

Ücretlendirme kişi başı 35 liradır güzel kardeşim. Sorularını özel mesaj veya telefonla sorarsan iyi olur buradaki herşey anlaşılır dilde boşu boşuna buraya mesaj yazmana gerek yoktur ;)

Murat ÇAKMAKÇI
23-11-2011, 22:15
Tekneler harika:helal::helal::helal::helal:Kazasız belasız İNŞALLAH

ustam18
23-11-2011, 23:02
Kazasız belasız bol balıklı bol katılımlı bir org. olması dileğimdir.hava şartları ve uzaklık nedeni ile (Çankırı nereeee izmir nere?) çok ama çok istememe rağmen aranızda olamıyacağım.Bu büyük aileye bol trofeli avlar dilerim.Rastgele.

Tuncay GÜNAY
24-11-2011, 02:14
Duy sesimi ahmet tarih neredesin ismini göremedim listede hani buluşuyorduk sen istanbul dan ben denizliden gelip buluşacaktık...

Ege Demirağ
24-11-2011, 11:39
tamam tesekkürler kazasız belasız bir organizasyon olur şimdiden rastgelsin hepimize :D

Ahmet TARİH
24-11-2011, 20:12
Duy sesimi ahmet tarih neredesin ismini göremedim listede hani buluşuyorduk sen istanbul dan ben denizliden gelip buluşacaktık...

Tuncay kardeş ara gaz verme yemezler. Benim motor dizel, gaz yemez.
Ben İstanbul için kapsamlı bir katılım sağlatma peşindeyim. Ulaşabildiğim kadar üyeye teklif götürüyorum. Belli bir sayıya ulaşırsak eğer otobüs kaldıracam inşallah. Ama gelen olmaz ise ben İnşallah Geliyorum. O balıkları sana bırakmam. Tavuk eti ile lambuka yakalayacağım. Sanada veririm resim çektirirsin.:deli::D

EAKSOY
25-11-2011, 01:23
Aralık ayına girelim, çalışma takvimim belli olsun, kesin gelirim. Basta Süleyman abi, Serkan, Anıl, Taygun ve Tuncay abi varsa muhabbeti yeter bu organizasyonun ;)

Taygun KOCABIYIK
25-11-2011, 18:04
Ben İstanbul için kapsamlı bir katılım sağlatma peşindeyim. Ulaşabildiğim kadar üyeye teklif götürüyorum. Belli bir sayıya ulaşırsak eğer otobüs kaldıracam inşallah. Ama gelen olmaz ise ben İnşallah Geliyorum. O balıkları sana bırakmam. Tavuk eti ile lambuka yakalayacağım. Sanada veririm resim çektirirsin.:deli::D

Cevap hakkı doğmuş lambukalara :D

Ege Demirağ
25-11-2011, 18:27
:D Gideceğimiz yerde balık olsunda :D

Tuncay GÜNAY
26-11-2011, 03:47

hahahahaha ahmet kardeşim çok iyi olur bana da fotoğraf çektirme inceliğini göstermen asaletinden kardeşim teşekkürler :helal::helal::helal:

Ege Demirağ
28-11-2011, 17:43
En baştan söylüyorum sonra söylemedi demeyin ben ogün merada balık bırakmam sonra bu merada balık yok demeyin ..
(bu bir şakadır) :D :D

Anıl ÜNALAN
29-11-2011, 00:13
En baştan söylüyorum sonra söylemedi demeyin ben ogün merada balık bırakmam sonra bu merada balık yok demeyin ..
(bu bir şakadır) :D :D

Kardeşim desteğindeyim :) yakalayamadığın yerde devreye girerim :) amacın balığı bitirmek olsun :P
Güzel bir gün geçirecek gibi gözüküyoruz :)

Ege Demirağ
29-11-2011, 11:34
Anıl abi sağ sağlim o günn gelsinde sonra bitiririz :D

MAVİ FENER
29-11-2011, 12:26
Anıl; İstanbul'da olmasam, tam benlik bir tatil proğramı gibi olurdu...neyse sağlık olsun...sizlere bol avlar dilerim...

Anıl ÜNALAN
29-11-2011, 19:14
Anıl; İstanbul'da olmasam, tam benlik bir tatil proğramı gibi olurdu...neyse sağlık olsun...sizlere bol avlar dilerim...

Kış olmasa biletini kestir diyebilirdim ama kış tatilleri pek sevimli olmaz :)
Umarım havalar sıcak olduğunda düşüneceğin tatil yerleri arasına İzmir'i eklersin güzel abim :)
Görüşmek ümidiyle.

dogukan1997
01-12-2011, 18:49
heleşükür aralık ayına girdik saygıderger abilerim kardeşlerim bu organizasyonun şu zamanda olması bnm için çok iyi bir şans çünkü çogu kişiyle tanışmak istiyordum ve istediğimde oluyor sanırsam çünkü cidden site bn yeni bir üyede olsam az zamanda çok şey kaydettim cidden herkes birbirine yakın yardımsever ve hoşgörülü bü yuzden organizasyon gününü çook büyük bir heycanla bekliyecem.... RASTGELE

MAVİ FENER
02-12-2011, 01:10
Kış olmasa biletini kestir diyebilirdim ama kış tatilleri pek sevimli olmaz :)
Umarım havalar sıcak olduğunda düşüneceğin tatil yerleri arasına İzmir'i eklersin güzel abim :)
Görüşmek ümidiyle.

Aynen katılıyorum...Kışın yapılacak iş değil....Yazın tadı bambaşka....iyi geceler...

Ege Demirağ
12-12-2011, 19:57
evet sayın üyelerimiz :D son 5 gün kaldı ancak havalr 2-4 ün üzerinde ve yağmurlu gsteriyor 16 aralıktan 23 aralığa kadar işimiz iş :((

CEMAKO
13-12-2011, 08:19
Ege kardeşimizin dediği doğru hafta sonu çok fazla rüzgar var yani fırtına gözüküyor
İnşallah o tarihe kadar değişir

Bakılabilecek link

Kolay Gelsin
iyi çalışmalar

Anıl ÜNALAN
13-12-2011, 08:34
Meteoroloji pek iç açıcı görüntü sergilemiyor ama yine söylüyorum bugün salı daha erken olabilir ;) Perşembe gününe kadar hava herhangi bir düzelme göstermezse Organizasyonumuzu bir sonraki haftaya ertelediğimizi duyururuz ;)

Ege Demirağ
14-12-2011, 13:41
umarım hava 2-4 den fazla olmaz :(( artık kısmet ama eninde sonunda bulaşacağız sonuçta :D

Ege Demirağ
14-12-2011, 13:43
Ege kardeşimizin dediği doğru hafta sonu çok fazla rüzgar var yani fırtına gözüküyor
İnşallah o tarihe kadar değişir

Bakılabilecek link

Kolay Gelsin
iyi çalışmalar

evet bu siteye bende abim aracılıyla bakmıştım :D 20 sinden sonra düzeliyor bakalım ne olacak :??

Anıl ÜNALAN
15-12-2011, 18:10
Organizasyonumuz hava muhalefeti yüzünden bir sonraki pazar gününe ertelenmiştir. 25 Aralıkta görüşmek dileğiyle.