Tüm Versiyonu Göster : Selamlar rastgelsin ailesi =)
Derya KILIÇ
01-12-2011, 23:55
merabalar abilerim, arkadaşlarım, üstalarım. Bende burdaki herkez gibi balığa ve denize aşık biriyim. Yaşım 21, babamın mesleğinden dolayı kendimi bildim bileli denizle içiçe büyüdüm , adımdanda belli oluyor ztn:) Ama bu sevgimi hiç internet ortamında paylaşmamıştım. Rasgelsin ailesinin içinde çok değerli ve balık konusunda tecrübeli üstadlardanda çok şey öğreneceğime inanıyorum. Bana yardımcı olcağınızı bildiğim için şimdiden teşekkürler...:D
MAVİ FENER
02-12-2011, 00:53
merabalar abilerim, arkadaşlarım, üstalarım. Bende burdaki herkez gibi balığa ve denize aşık biriyim. Yaşım 21, babamın mesleğinden dolayı kendimi bildim bileli denizle içiçe büyüdüm , adımdanda belli oluyor ztn:) Ama bu sevgimi hiç internet ortamında paylaşmamıştım. Rasgelsin ailesinin içinde çok değerli ve balık konusunda tecrübeli üstadlardanda çok şey öğreneceğime inanıyorum. Bana yardımcı olcağınızı bildiğim için şimdiden teşekkürler...:D
Derya; Aramıza hoş geldin..Umarım istediğin her şeyi bulursun....teşekkürler...
ferdi demir
02-12-2011, 14:18
Aramıza hoş geldin Derya,keyifli paylaşımlar dilerim..
Ahmet TARİH
02-12-2011, 15:01
Aramıza hoş geldin Derya kardeşim. Kalıcı ve keyifli paylaşımlar diliyorum.
muratdogan
02-12-2011, 22:38
Derya hoş geldin.
Keyifli paylaşımlarını görmek dileğimle.
RASTGELE...
Derya senide aramızda görmekten mutlu olduğumuzu bilmeni isterim.Bilgi paylaştıkca değerlenir.böyle forumlar bilmediklerimizi öğrenmek,bildiklerimizi paylaşmak içindir.hoş geldin.Avların bereketli olsun.Rastgele.
parlakay
03-12-2011, 00:22
Derya kardeşim isminin manası deniz ve sen ona tutkunsun hoşgeldin güzel paylaşımlarla görüşmek üzere.....
Murat ÇAKMAKÇI
03-12-2011, 18:21
Ben teşekkür edrim derya Aramıza hoş geldin:helal:
Anıl ÜNALAN
03-12-2011, 22:43
hepinize çok teşekkürler önümüzdeki organizasyonda görüşmek ve tanışmak dileğiyle...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.