Tüm Versiyonu Göster : 02.12.2011 Lidaki avı
Çok uzun süredir havalardan olsa gerek sizlerle paylaşacak bir av günü yaşamadım.Kaptanım her ne kadar ''oğlum av yok gidip de ne yapacağız'' dese de kendimizi Cuma sabahı tekne de bulduk.Yem olarak 1 patlak mamun ve yarım kilo hamsi alarak yola çıktık.Derinliğin 20m olmasından dolayı ben kamışla avlandım kaptanım ise el oltası.Hava 3-4 her şey süper daha ilk çapamızda avı bulduk.Yerimizden hiç kıpırdamadan saat 15'e kadar avlandık.İsparozlar fırsat verdikçe lidaki ve kaba lidaki aldık.Bu arada ziyaretimize gelen pelikanı doyurmakta bir hayli zorlandık.Bir arada yunusların resmi geçidi vardı,çok keyifli bir gün geçirdik.Herkese rastgelsin.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
akinyildiz81
05-12-2011, 10:57
harika paylaşım elinize sağlık
Ustam güze bir av olmuş tebrikler... Size sorum olacak.. Avcılık ehliyetiniz var mı? Ava çıktığınızda sahil güvenlik sorgulama yapıyor mu?? Bir arkadaşım ruhsatsız bu işi yapamayız demişti o yüzden soruyorum.. Teşekkürler...
ergundürüsel
05-12-2011, 11:14
lidakiler çok güzel görünüyor meranın tam ortasına düşmüşünüz galiba. daha bereketli avlara inşalllah.
Anıl ÜNALAN
05-12-2011, 11:46
Tamer abi çok güzel gözüküyor bu balıklar :)
Daha güzellerinin yine seninle olmasını dilerim. Sen bu işi biliyorsun ;)
muratdogan
05-12-2011, 12:05
HOCAM SİZ NE YAPTINIZ BÖYLE.
...
Asıl resmi geçit sizin kayığın altından geçmiş.
Ne var ne yok iştimaya çekmişsiniz elemanları.
TEBRİK EDERİM...
gözüm gönlüm bayram etti. bu denizde bu kadar lidaki varmıydı yaw????
tebrik ederim
afiyet şeker olsun
Ahmet TARİH
05-12-2011, 14:18
Tamer Bey, 10 üzerinden 10, 100 üzerinden ise yanlış saymadı isem 64.
Süper bir av olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Afiyet olsun.
yılmazdincer
05-12-2011, 14:34
abi tebrik ediyorum süper bi av olmuş
harika paylaşım elinize sağlık
Ustam güze bir av olmuş tebrikler... Size sorum olacak.. Avcılık ehliyetiniz var mı? Ava çıktığınızda sahil güvenlik sorgulama yapıyor mu?? Bir arkadaşım ruhsatsız bu işi yapamayız demişti o yüzden soruyorum.. Teşekkürler...
lidakiler çok güzel görünüyor meranın tam ortasına düşmüşünüz galiba. daha bereketli avlara inşalllah.
Tamer abi çok güzel gözüküyor bu balıklar :)
Daha güzellerinin yine seninle olmasını dilerim. Sen bu işi biliyorsun ;)
HOCAM SİZ NE YAPTINIZ BÖYLE.
...
Asıl resmi geçit sizin kayığın altından geçmiş.
Ne var ne yok iştimaya çekmişsiniz elemanları.
TEBRİK EDERİM...
gözüm gönlüm bayram etti. bu denizde bu kadar lidaki varmıydı yaw????
tebrik ederim
afiyet şeker olsun
Tamer Bey, 10 üzerinden 10, 100 üzerinden ise yanlış saymadı isem 64.
Süper bir av olmuş. Elinize emeğinize sağlık. Afiyet olsun.
Hepinize güzel temennileriniz için teşekkürler.Tezkere sorusu soran arkadaşa cevaben;Gıda tarım ve hayvancılık bakanlığından almış olduğum amatör balıkçı belgem var bildiğim kadarıyla tekneyle avlanırken bulundurulması gerekli ama yanlış yönlendirmiş olmayayım,üstadlar gerekli açıklamayı yaparlar tahminimce.Ahmet kardeşim 64 doğrudur tebrik ederim:)
Taygun KOCABIYIK
05-12-2011, 14:59
Maşallah pırıl pırıl pırlanta gibi lidakiler harika av olmuş imrendim :(
ahmet ne göz varmış blader helal olsun. kocaman tebrik koyuyorum
Murat ÇAKMAKÇI
05-12-2011, 17:37
Aman deyin bunlar pırıl pırıl içimin yağları eridi :helal:Paylaşım için teşekkürler afiyet olsun
Raif Yelkenci
05-12-2011, 17:46
Tebrikler lidakilerin hakkı verilmiş gayet keyifli bir av olmuş afiyet olsun.
abi tebrik ediyorum süper bi av olmuş
Maşallah pırıl pırıl pırlanta gibi lidakiler harika av olmuş imrendim :(
Aman deyin bunlar pırıl pırıl içimin yağları eridi :helal:Paylaşım için teşekkürler afiyet olsun
Tebrikler lidakilerin hakkı verilmiş gayet keyifli bir av olmuş afiyet olsun.
Hepinize iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum, daha iyi avlarda buluşmak üzere, rastgelsin.
ishak BALLICA
06-12-2011, 12:53
Aman Allah ım, bu ne güzellik...Hey maşallah...:helal::helal::helal:
Sargoz35
06-12-2011, 15:20
Tamer bey tebrikler :) İmrenilecek tekne avlarından birini yapmışsınız...Daha irilerine de denk gelmeniz dileğiyle...Selamlar...
MAVİ FENER
06-12-2011, 15:28
Tamer;
Günün yevmiyesini çıkarmışsın....Pelikan kanatlı vatandaş da rızkını almıştır herhalde....Paylaşımın için teşekkürler....
Aman Allah ım, bu ne güzellik...Hey maşallah...:helal::helal::helal:
Tamer bey tebrikler :) İmrenilecek tekne avlarından birini yapmışsınız...Daha irilerine de denk gelmeniz dileğiyle...Selamlar...
Tamer;
Günün yevmiyesini çıkarmışsın....Pelikan kanatlı vatandaş da rızkını almıştır herhalde....Paylaşımın için teşekkürler....
Çok teşekkür ediyorum, inşallah çok daha iyileri sizlerle olur,rastgelsin.
ejder_balikci
07-12-2011, 18:34
Hey maşallah be ne kadar güzel ve çoklar kutlarım sizi çok bereketli bir av olmuş ellerinize sağlık afiyet olsun
Tamercim lidakiler süper afiyet olsun.
güzel av olmuş, tebrikler! devamında'da bol şanslar:helal:
Hey maşallah be ne kadar güzel ve çoklar kutlarım sizi çok bereketli bir av olmuş ellerinize sağlık afiyet olsun
Tamercim lidakiler süper afiyet olsun.
güzel av olmuş, tebrikler! devamında'da bol şanslar:helal:
Teşekkürler.Çok daha iyilerine hep beraber inşallah, rastgelsin.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.