PDA

Tüm Versiyonu Göster : 02.12.2011 Av raporu

muratbaykent
05-12-2011, 13:51
Bacanak ve Anıl kardeşimiz ile beraber bir önceki gün onların av yaptıkları yere Granyoz avlamaya çıktık.Yemlerimizi bir gün önce saolsunlar bacanak ve Anıl ayarlamıştı.Sabahın erken saatlerinde başladığımız av sonucu 4 adet granyoz avlamayı başardık.Aslında adet daha fazla olabilirdi ancak tam balığın yediği anda sahil güvenlik ekibi evrak kontrolü için gelince ortalık bir anda karıştı.Çıkan gürültüyle birlikte aşağıdaki toplanan balıkta dağıldı.Yinede hedef balığımızı ve hevesimizi aldığımız için mutlu bir şekilde limanımıza geri döndük.
Yem:Sübye
Olta:Tek iğneli gezer kurşunlu takım.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bunlarda benim payıma düşenler

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Murat ÇAKMAKÇI
05-12-2011, 17:39
Murat üstadım eline koluna sağlık :helal:Afiyet olsun İŞALLAH devamı gelir

Raif Yelkenci
05-12-2011, 17:42
Murat bey gayet güzel bir av olmuş eminim aksilık olmasa daha da bereketli geçermiş ama sağlık olsun bir dahaki sefere diyelım tüm ekibi tebrik ederim.

muratbaykent
06-12-2011, 09:36
Murat üstadım eline koluna sağlık :helal:Afiyet olsun İŞALLAH devamı gelir

Teşekkür ederim adaşım.Aynı konuyu bacanakta paylaşmış farketmedim, 2. baskı oldu.Artık zaman senin zamanın.Patlat bakalım şu kıyı avlarını görelim çipuraları:)

muratbaykent
06-12-2011, 09:37
Murat bey gayet güzel bir av olmuş eminim aksilık olmasa daha da bereketli geçermiş ama sağlık olsun bir dahaki sefere diyelım tüm ekibi tebrik ederim.

Teşekkür ederim Raif bey.Bu arada sizin av raporlarını özledik.Çeşmealtının yolunu unuttunuz galiba?

Anıl ÜNALAN
06-12-2011, 09:52
Murat abicim çok güzel bir gün geçirdiğimiz açıkca ortada ama balık açısından daha iyilerini yapabileceğimiz bir gündü. Bende daha güzel haberler var Ergun abinin seyahati bittiğinde yine görüşücez hep beraber ;)

muratbaykent
06-12-2011, 11:40
Murat abicim çok güzel bir gün geçirdiğimiz açıkca ortada ama balık açısından daha iyilerini yapabileceğimiz bir gündü. Bende daha güzel haberler var Ergun abinin seyahati bittiğinde yine görüşücez hep beraber ;)

Vay vay vay.Daha iyi haber bilemiyorum ne olabilir.Bekleyip görücez bakalım:helal:

ishak BALLICA
06-12-2011, 12:48
Vay...Vay....Vay...:helal:Sevgili Murat, Granyözler harika görünüyor...Devamı gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..;)

Sargoz35
06-12-2011, 15:27
Murat abim tebrikler :) Anlaşılan bu granyözlar sizlerin elinden çok çekecekler...Tüm ekibi kutlarım...Selamlar...

MAVİ FENER
06-12-2011, 16:10
Murat;
Çok iyi bir av olduğu ortada....Kıyıdan çok mu uzaktaydınız ki Sahil güvenlik yanınıza geldi....

serkan KSK
06-12-2011, 17:17
çok güzel birde sahil güvenlik gelmeseymiş neyse kısmette bunlar varmış başarılı bir av geçirmişsiniz tebrikler rastgele

Tuncay GÜNAY
06-12-2011, 17:56
bu balıkları ağlatırsanız cırcır olursunuz :) afiyet şeker olsun :)

muratbaykent
08-12-2011, 18:28
Vay...Vay....Vay...:helal:Sevgili Murat, Granyözler harika görünüyor...Devamı gelmesi dileği ile rastgele kardeşim..;)

Çok teşekkür ederim İshak bey.Sanıyorum 1-2 hafta daha avlarmız devam edecek.Daha sonra balıkların yürüyeceğini tahmin ediyorum.Sizlerede rastgelsin.

muratbaykent
08-12-2011, 18:30
Murat abim tebrikler :) Anlaşılan bu granyözlar sizlerin elinden çok çekecekler...Tüm ekibi kutlarım...Selamlar...

Haklısın Mehmet.sanırım 1-2 hafta daha elimizden çekecekleri var.Sonra önümüzdeki maçlara bakıcaz:)

muratbaykent
08-12-2011, 18:31
Murat;
Çok iyi bir av olduğu ortada....Kıyıdan çok mu uzaktaydınız ki Sahil güvenlik yanınıza geldi....

Kıyıdan çok uzakta değildik ama yinede sahil güvenliğin kontrol noktalarına yakın olduğumuz için geldiler sanıyorum.

muratbaykent
08-12-2011, 18:32
çok güzel birde sahil güvenlik gelmeseymiş neyse kısmette bunlar varmış başarılı bir av geçirmişsiniz tebrikler rastgele

Teşeküürler Serkan.Umarım sanada rastgelir.

muratbaykent
08-12-2011, 18:33
Hiç merak etme Tuncay.Arkadaşlara gereken ilgiyi gösterdik.Cırcır olmaya meraklı değiliz:)

kaptankarabulut
08-12-2011, 20:08
Hey maşallah derya kuzusu bunlar deryaaaa......
Murat kardeşim bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..

MAVİ FENER
09-12-2011, 14:00
Kıyıdan çok uzakta değildik ama yinede sahil güvenliğin kontrol noktalarına yakın olduğumuz için geldiler sanıyorum.

Evrak ve Belgeler tamamsa zaten problem yok demektir...Onlarda doğal olarak görevlerini yapıyorlar anlaşılan....Teşekkürler...