Tüm Versiyonu Göster : Levrek avım
mami1984
13-12-2011, 14:12
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Merhaba umarım resimler yüklenmiştir hafta sonu Levrek avımın fotorafı avlak anı fotoraflarınıda arkadaşımdan alıp yüklemeye çalışacağım.Balıklar at çek tekniyi ile gece 01.00 04:00 saatleri arasında yakalnmıştır.
Kullanılan ekipmanlar okuma vsystem 2.40 kamış shımano sedona 2500 spın makına 0.10 ip misina 0.26 leader flarocarbon.Balıklar daıwa saltıga 12.5 cm sarı hologramlı sahte ile yakalanmıştır.
Levrekler çok güzel görünüyor. Afiyet olsun :)
Sargoz35
13-12-2011, 14:19
Mami tebrikler kardeş :) Gecenin ayazında her avcı avlanamaz,ama sen emeğinin karşılığını almışsın,eline sağlık...Shimano Sedona makinadan ben de almayı düşünüyorum,performansı nasıl sence ? Makinayı nereden aldın onu da belirtirsen sevinirim...Daha iyilerini yakalaman dileğiyle,Selamlar...
mami1984
13-12-2011, 14:42
Mami tebrikler kardeş :) Gecenin ayazında her avcı avlanamaz,ama sen emeğinin karşılığını almışsın,eline sağlık...Shimano Sedona makinadan ben de almayı düşünüyorum,performansı nasıl sence ? Makinayı nereden aldın onu da belirtirsen sevinirim...Daha iyilerini yakalaman dileğiyle,Selamlar...
teşekkürler mehmet abi.gerçekten ciddi ayaz vardı cok üşüdük ama değdi.sedonanın performansından cok memnunum okuma trıo 30 umda var fakat sedona cok daha kullanışlı bana göre.izmir alamatra balıkcılıktan almıştım ürünü.
Yapmış olduğun av ve vermiş olduğun değerli bilgiler için gerçekten çok teşekkür eder herşeyin gönlünce olmasını dilerim,rastgelsin.
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.
Anıl ÜNALAN
13-12-2011, 16:11
Muammer abi tebrik ederim güzel bir ava daha imza atmışsın :) Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim. Avlak yeri fotoğraflarını bekliyoruz meraları öğrenmemiz gerek :P :P
serkan KSK
13-12-2011, 17:40
kardeşim güzel bir av günü geçirmişsin rastgele
Murat ÇAKMAKÇI
13-12-2011, 18:37
Mami paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık :helal:Afiyet olsun levrekler güzel MAŞALLAH
Ahmet TARİH
13-12-2011, 20:22
Uzun süren bir sesizliğin ardından böyle bir patlamanın geleceği belliydi zaten muammer.
Levrekler harika. Tebrikler. Levrek raporları ardıarkasına gelmeye başladı. Sezon açıldı galiba.
Paylaşım için teşekkürler.
tebrikler çok güzel levrekler yakalamışsın rasgele
mami1984
14-12-2011, 08:26
Tebrikler ve paylaşım için teşekkürler.
Muammer abi tebrik ederim güzel bir ava daha imza atmışsın :) Daha iyilerinin yine seninle olmasını dilerim. Avlak yeri fotoğraflarını bekliyoruz meraları öğrenmemiz gerek :P :P
teşekkür ederim anıl kardesim fotolar ve vıdeo elime ulaşşsın koyacağın dırek
mami1984
14-12-2011, 08:29
Uzun süren bir sesizliğin ardından böyle bir patlamanın geleceği belliydi zaten muammer.
Levrekler harika. Tebrikler. Levrek raporları ardıarkasına gelmeye başladı. Sezon açıldı galiba.
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler Ahmet abi aslında suskun değilim 1 aydır çeşme acıklarında orkınos peşindeydim cok güzel avlarımız oldu ama videolar yok elimde birde resim yükleyemiyorum ama sorun aşıldı artık raporlar gelir.
muratbaykent
14-12-2011, 09:45
Levrek avının tadıda başka oluyor.Eline sağlık afiyet olsun Muammer.
Raif Yelkenci
14-12-2011, 18:22
Tebrikler gayet iyi bir av olmuş yakışıklı levrekler almışsınız kutlarım.
kaptankarabulut
14-12-2011, 18:44
Muammer bu güzel paylaşımın için teşekkürler.Afiyet olsunlar..
O kadar ayaz yedikten sonra sıra Levrek yemeye gelir. Afiyet olsun:D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.