PDA

Tüm Versiyonu Göster : Organizasyon Ertelenmiştir

Anıl ÜNALAN
15-12-2011, 18:09
18 Aralık 2011 tarihinde yapacak olduğumuz organizasyon şiddetli rüzgar ve yağmur dolayısıyla bir sonraki haftaya 25 Aralık 2011 pazar gününe ertelenmiştir. Tarih değişimi yüzünden müsait olamayacak arkadaşlarımız organizasyona katılamayacağını en geç çarşamba gününe kadar bildirmelidir. Katılacak olan arkadaşlarımızında tekrardan bir durum görüşmesi için beni aramaları önemle rica olunur.
Saygılarımla.

Ege Demirağ
15-12-2011, 18:16
hadi yaa bende hazırlanmıştım :(( rüzgar az gösteriyordu :) yine yükselmiş ne yapalım kısmet değil :(

Murat ÇAKMAKÇI
15-12-2011, 21:52
Anıl kurtlarımızı haftaya dökecez artık :helal:İlgi için teşekkürler

ustam18
16-12-2011, 07:21
Anıl kardeşim inşallah böylesi daha hayırlıdır.kazasız belasız bol balıklı bir org. olması dileğimle Rastgele.

TUĞYAN
16-12-2011, 08:15
Ben katılmıyorum ama paylaşımlarınızı dört gözle bekliyorum ve takip ediyorum her şeyin hayırlısı

ferdi demir
16-12-2011, 16:32
Anıl hayırlısı olsun,kazasız belasız olsun da haftaya olsun..:)

Anıl ÜNALAN
16-12-2011, 16:51
Önemli olan rahat edebilmemiz. Yoksa dalgalı havaları ben çok ama çok severim :) bilen bilir..
Ailemizle birlikte güzel bir havayı yakalayabilmemiz dileğiyle..

Murat ÇAKMAKÇI
16-12-2011, 17:59
Önemli olan rahat edebilmemiz. Yoksa dalgalı havaları ben çok ama çok severim :) bilen bilir..
Ailemizle birlikte güzel bir havayı yakalayabilmemiz dileğiyle..

İŞALLAH Anıl kazasız belasız

deniz25
18-12-2011, 12:27
sadece üzülüyorum :(((

deniz25
18-12-2011, 12:33
5 kişiydik gelmeye niyetlenen. Arkadaşımın biri yıllık izine bile çıkmıştı. A'dan Z'ye bütün hazırlıklarımız bile tamamdı ama Yaratan nasip etmeyince olmuyor işte. İç-dış tüm izinlerde alınmıştı, bu erteleme planları alt üst etmeye yetti. Gelecek hafta organizasyon gerçekleşse bile bana sadece uzaktan bakmak kalacak. Herşeyde bir hayır vardır düsturunca. Vardır bunda da bir hayır deyip sabredeceğim. Ya sabırrrr :D Gidecek arkadaşlara şimdiden RASTGELSİN...

Anıl ÜNALAN
18-12-2011, 12:40
5 kişiydik gelmeye niyetlenen. Arkadaşımın biri yıllık izine bile çıkmıştı. A'dan Z'ye bütün hazırlıklarımız bile tamamdı ama Yaratan nasip etmeyince olmuyor işte. İç-dış tüm izinlerde alınmıştı, bu erteleme planları alt üst etmeye yetti. Gelecek hafta organizasyon gerçekleşse bile bana sadece uzaktan bakmak kalacak. Herşeyde bir hayır vardır düsturunca. Vardır bunda da bir hayır deyip sabredeceğim. Ya sabırrrr :D Gidecek arkadaşlara şimdiden RASTGELSİN...

Tabiki vardır bir hayır, izmirin haline bakın bu yağmurda bi de denizde olmak mı vardı :)
Sizin ekibin gelemeyeceği demek oluyor sanırım bu. Listeden kaldırıyorum.
Görüşmek üzere.

Ahmet TARİH
19-12-2011, 18:40
Anıl, benzer durum bizim ekip içinde söz konusu. 5 kişiden 3 ü haftaya katılamıyacağını belirtti. Kaldık 2 kişi. Kayınbilader ve ben yani. Benimde bir Ankaraya görevli gitme işi var. Yarın yol onaylarımız başkanlıktan çıkarsa Ankaraya gitmem gerekecek. Yarın kesinleşirse tekrar dönerim sana. (Çıkacak isimler Öner Tatmaz, Evrens Rıza Yapar, M. Emin Karasu)

CEMAKO
20-12-2011, 08:52
Anıl merhabalar
kusura bakma biz de misafirlerimiz de gelemiyoruz
bizde artık karşıdan bakmakla yetineceğiz. Gelen arkadaşlar inşallah güzel avlara imza atarlar

Ege Demirağ
20-12-2011, 17:30
Anıl abi 60 kişiye düşşe organizasyon ertelenir mi peki ?

Anıl ÜNALAN
20-12-2011, 18:38
Anıl, benzer durum bizim ekip içinde söz konusu. 5 kişiden 3 ü haftaya katılamıyacağını belirtti. Kaldık 2 kişi. Kayınbilader ve ben yani. Benimde bir Ankaraya görevli gitme işi var. Yarın yol onaylarımız başkanlıktan çıkarsa Ankaraya gitmem gerekecek. Yarın kesinleşirse tekrar dönerim sana. (Çıkacak isimler Öner Tatmaz, Evrens Rıza Yapar, M. Emin Karasu)

Sağlık olsun Ahmet abicim, işler yolunda gitsin illahaki biz görüşürüz :)
Başka bir organizasyonda arkadaşlarını ağırlarız artık bizde ne yapalım :)
Görüşmek üzere abi.

Anıl merhabalar
kusura bakma biz de misafirlerimiz de gelemiyoruz
bizde artık karşıdan bakmakla yetineceğiz. Gelen arkadaşlar inşallah güzel avlara imza atarlar
Merhaba Cem abicim,
Önemli değil abi başka bir zaman görüşmek üzere.

Anıl abi 60 kişiye düşşe organizasyon ertelenir mi peki ?

Egecim, 20 kişiye kadarda düşse organizasyon gerçekleşir yeter ki bu haftasonu hava güzel olsun yeter ;)
Bu haftada hava mualefetine uğrarsak zate önümüzdeki hafta yılbaşı olduğundan organizasyon konusunda biraz uzun ertelemeye gidebiliriz ;)

Ege Demirağ
20-12-2011, 18:46
anıl abi rüzgarın en fazla kaç olması gerekiyor çünkü ben yaklaşık 4 hava tahmin sitesine baktım (windguru,devletmeteoroloji,poseidon,windfinder)he psinde 25 aralık saat sabah 5 teşten akşam 5 e kadar oratalama 10-13 kmh :)