PDA

Tüm Versiyonu Göster : Karadeniz kalkan avı

muhammer41
19-12-2011, 08:06
--------------------------------------------------------------------------------

Yine aynı ekip cumartesiden her şey hazırlandı saat beşte de kalktık ver elini dikili altı otuz gibi avlaktaydık yagmur saanak şeklinde kim umursar oltaları yatırdık hedef balık kalkan ama levrekte gelirse diye alel acele zaitle başladık atçeke malesef hüsran 3 saate yakın atçek denemelerimiz boş çıktı derken yeğen ilk kalkanı çekti oarada ben arabada dinlenmede tabiki biara zait yanıma
gelip gidelimmi abi demesiyle toparlanmaya başladık geldiklerinde bir kalkanda zaitten avı sonlandırıp evin yolunu tuttuk tazeyken paylaşalım daha irileri sizin oltalarınıza gelsin işte resimler.

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

Günün kahramanları
imageshack.us/photo/my-images/809/18122011602.jpg/][Only Registered Users Can See Links][/URL]

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])Rastgelsin.:)

TUĞYAN
19-12-2011, 08:15
Muhammer abi güzel av hele söz konusu kalkan olunca akan sular durur afiyet olsun

muratdogan
19-12-2011, 09:57
Muammer abi tebrikler.
Kalkan avında yem olarak ne kullandınız ve iğne olarak nasıl bir iğne kullandınız merak ettim.
Yelpaze gibi gözüküyor mübarek.

muhammer41
19-12-2011, 09:57
Muhammer abi güzel av hele söz konusu kalkan olunca akan sular durur afiyet olsun

Sağolasın kubilay kardeş teşekkürler rastgelsin.

muhammer41
19-12-2011, 10:03
Muammer abi tebrikler.
Kalkan avında yem olarak ne kullandınız ve iğne olarak nasıl bir iğne kullandınız merak ettim.
Yelpaze gibi gözüküyor mübarek.

Teşekkür ederim murat istavriti bütün olarak takıyorum 0/2 uzun pala iğne 75gr kurşun umarım yardımcı olmuşumdur rastgelsin.

Taygun KOCABIYIK
19-12-2011, 10:24
Muhammer abim levreklerden yana şansınız olmamış ama iki tane tepsi gibi kalkan gayet güzel, daha irilerine inşallah.
Tebirk ederim.

ferdi demir
19-12-2011, 10:31
Muhammer abi güzel av olmuş tebrikler,paylaşım için teşekkürler..

avlar
19-12-2011, 11:01
Kalkan tartışmasız en kaliteli balıklardan biri diye düşünüyorum.Paylaşımınız için teşekkürler,rastgelsin.

muhammer41
19-12-2011, 11:41
Muhammer abim levreklerden yana şansınız olmamış ama iki tane tepsi gibi kalkan gayet güzel, daha irilerine inşallah.
Tebirk ederim.
Teşekkürler taygun kısmette ne varsa o oluyor daha irileri senin oltana gelsin rastgelsin.
Muhammer abi güzel av olmuş tebrikler,paylaşım için teşekkürler..
Sağolasın ferdi kardeşim yakaladıkça paylaşmaya çalışıyorum
Kalkan tartışmasız en kaliteli balıklardan biri diye düşünüyorum.Paylaşımınız için teşekkürler,rastgelsin.

Teşekkürler evet erkekleri lezzetli olur selamlar rastgelsin.

cngerol
19-12-2011, 12:33
çok ilginç ve çok değerli bir balık.
tebrik ederim afiyet olsun

ustam18
19-12-2011, 15:38
Muhammer bey balıklar için tebrik,resim ve rapor içinse teşekkürler.gönlünüzdeki trofeyi yakalamanız dileklerimle Rastgele.

Anıl ÜNALAN
19-12-2011, 17:21
Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. Uzun zamandır kalkan avı görmüyordum :)
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim..
Rastgelsin.

muhammer41
19-12-2011, 18:00
çok ilginç ve çok değerli bir balık.
tebrik ederim afiyet olsun
Teşekkür ederim .
Muhammer bey balıklar için tebrik,resim ve rapor içinse teşekkürler.gönlünüzdeki trofeyi yakalamanız dileklerimle Rastgele.
Sağolun teşekkürler sizlerede gelmesi dileklerimle.
Tebrik ederim çok güzel bir av olmuş. Uzun zamandır kalkan avı görmüyordum :)
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim..
Rastgelsin.
Teşekkürler anıl kardeşim rastgelsin.

Ahmet TARİH
19-12-2011, 19:15
Önümüzdeki günlerde hedeflediğim bir balık kalkan. Umarım banada böyle güzel paylaşım yapabileceğim bir kalkan denk gelir. Paylaşım için teşekkürler.

Murat ÇAKMAKÇI
19-12-2011, 19:51
Muhammer abi eline koluna emeğine sağlık :helal:bizim buralarda pek karşılaşmadımo balıklarla yada bana hiç gelmedi paylaşım için teşekkürler

muhammer41
19-12-2011, 20:02
Önümüzdeki günlerde hedeflediğim bir balık kalkan. Umarım banada böyle güzel paylaşım yapabileceğim bir kalkan denk gelir. Paylaşım için teşekkürler.
Sağolasın ahmet inş gönlündeki güzel avlarını yapabilmen dileklerimle rastgelsin.
Muhammer abi eline koluna emeğine sağlık :helal:bizim buralarda pek karşılaşmadımo balıklarla yada bana hiç gelmedi paylaşım için teşekkürler
Evet murat güney tarafından kalkan avı raporu bende okumadım genelde karadeniz tarafı daha verimli senenin belirli aylarında güzel avlar oluyor rastgelsin.

ufuk1990
19-12-2011, 22:18
Tebrikler gerçekten süper av olmuş aynısını bende Rize'de deneyeceğim inşallah eli boş dönmem.

muhammer41
20-12-2011, 15:34
Tebrikler gerçekten süper av olmuş aynısını bende Rize'de deneyeceğim inşallah eli boş dönmem.
Sağolasın ufuk dahada güzellerini yakalaman dileklerimle rastgelsin.

Raif Yelkenci
20-12-2011, 15:55
Abi tebrik ederim güzel av olmuş bizim buralarda olmıyan bir balık paylaştığınız için teşekkürler.

muhammer41
20-12-2011, 19:03
Abi tebrik ederim güzel av olmuş bizim buralarda olmıyan bir balık paylaştığınız için teşekkürler.
Teşekkür ederim raif inş bir ğün bir yerlerde senin oltanada denk gelmesi dileklerimle rastgelsin.

MAVİ FENER
20-12-2011, 23:56
Muharrem41; Bu av dolayısıyle seni kutlarım...Kalkan balığının tadı bambaşka..Hele tavasını bir yaptın mı..yemede yanında yat....Paylaşım ve resimler için çok teşekkür ederim...RASTGELSİN..

muhammer41
21-12-2011, 06:43
Muharrem41; Bu av dolayısıyle seni kutlarım...Kalkan balığının tadı bambaşka..Hele tavasını bir yaptın mı..yemede yanında yat....Paylaşım ve resimler için çok teşekkür ederim...RASTGELSİN..
Kaptanım teşekkürler sağlıcakla kalınız selamlar rastgelsin.

paşalı
22-12-2011, 22:42
Muammercim kutlarım kalkanlar malkoçoğlunun kalkanı gibi daha irilerine inşallah.

muhammer41
23-12-2011, 17:02
Muammercim kutlarım kalkanlar malkoçoğlunun kalkanı gibi daha irilerine inşallah.
Teşekkürler daha güzellerini yakalamanız dileklerimle rastgelsin.