Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Herkese merhaba

gökhan arıkan
24-12-2011, 16:29
aranıza geçte olsa katılmaktan inşallah memnun olurum...izmir ksk da doğup bayraklıya mecburen geçenlerdenim, etiket baskı operatörü olup 3 yıllık evliyim birde ellerinizden öper 1.5 yaşında yaramaz ve balık tutmaya hevesli bir oğlum var... balık tutmak benim için apayrı bi tutku ayrı bir zevk... tutmaktan ziyade tutamamakta var oayrı bi detay ayrı bir güzel... amatör olma yolunda 21 senedir avlanırım ama daha olamadım teknelerle çok avlanmış olsamda kıyıdan avlanmak gibi olmuyor izmir kıyı balıkçılığı için elverişini günden güne kaybediyor her zaman çipura tuttuğum nemrut limanında lidaki bile tutamadım bu sene... balıkmı bitti yoksa bitirildimi yada bendemi problem ? oğluma sadece ısparoz gopezmi kalacak? iş temposu hafta içi çok çoğun bi meslek yaptığım iş hemen dönemezsem şimdiden affola... aranıza umarım hoşgelmiş olurum/ buarada sadece fb taraftarıyım

Murat ÇAKMAKÇI
24-12-2011, 19:09
Bi G.S. li olrak sana hoşgeldin diyorum :helal:kalıcı keyifli paylaşımlar dilerim, imza ayarlarınıda yaparsan seni daha iyi tanırız ad,soyad,doğumtarihi gibi saygılar

muratdogan
24-12-2011, 19:44
Gökhan aramıza hoş geldin.
Balık konusunda kesinlikle haklısın rezervler azalmaya başladı.
Kısmet olursa güzel paylaşımlarını görmek isteriz.
...
Bir GS taraftarı olarak 2'lik yolunda size başarılar dileriz.
Selamlar...

Ahmet TARİH
24-12-2011, 21:43
Gökhan aramıza hoş geldin.
Tuttuğun ve tutamadığın tüm balıkları, özellikle kaçırdığın o müthiş balıkları paylaşabileceğin yerdesin dostum.
Bekliyor ve izliyor olacağız.

ustam18
24-12-2011, 23:25
Gökhan kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.Oğlun analı babalı büyüsün, ömrü uzun, düğünü güzün olsun.çok erken başlamış balığa inşallah ilerde usanmaz.Herkes birgün F B li olacak mutlaka.(ben birgün olanlardan değilim hergün F.B liyim doğduğumdan beri).Katılımlarının sürekli olması dileğimdir.Rastgele.

gökhan arıkan
25-12-2011, 11:55
teşekkür ediyorum güzel temenni ve duyarlı karşılamanıza! siyaset din ve futbol tartışmaları benim ilgi alanıma girmiyo değil ama ağzı yanmış biri olarak yanaşmamak latifede olsa daha iyi! paylaşımlar inşallah olucak oğlumdan fırsat bulduğum sürece

MAVİ FENER
25-12-2011, 22:21
Gökhan kardeşim,
sitemize hoş geldin...aramızda çok iyi bir vakit geçireceğinize eminim...tekrar hoş geldin..

Anıl ÜNALAN
25-12-2011, 22:44
Aramıza hoşgeldiniz, Keyifli sohbetler, iyi arkadaşlıklar dilerim :)
Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Sitemizde Siyasi ve Takım tartışmaları kesinlikle yapılmamaktadır sadece hoşgeldin latifesi olarak dostlarımız size söylemiştir :)
Görüşmek üzere.

gökhan arıkan
26-12-2011, 21:11
çok teşşekkür ederim hoş karşılandığım bi site umarım her daim keyifli muhabbet ve güzel av paylaşımları olmasını dilerim