Tüm Versiyonu Göster : 29.12.2011 Av raporu
muratbaykent
31-12-2011, 11:18
Çarşamba akşamı bacanak, cevat abi, oğlu ve ben bir araya gelip hep beraber akşam yemeği yedikten sonra bacanağın 1 gün öncesinden av programını yaptığı bodrum yollarına düştük.Sabah saat 06 gibi limandaydık.Saat 06:30 gibi kaptanımızla buluştuktan sonra kerterize doğru yola çıktık.Hava 2-4 olmasına rağmen oldukça fazla solugan vardı.Bir kaç jig denemesi boş çıkınca olta avına dönmeye karar verdik.Ama ne hikmetse okadar çok yer denememize rağmen sanki deniz kurumuştu.Yok yok yok.Bu arada saatin 13:30 olması sebebiyle artık yemek yiyelim, nasılsa balık yok bari yemek keyfi yapalım dedik.zaten bu saatten sonrada hava artık 0 olmuş deniz iyice yatmıştı.Keyifli bir yekmek ardından tekrar denemelere başladık.Saat artık 15:30 olmuştu ve ilk balığımızı aldık.Ardından diğerleride gelince azcık keyfimiz yerine geldi.Saat artık dönme vaktini gösterince bizde yorgunluğumuza yenilince dönelim dedik ve bir macerayıda bu şekilde bitirmiş olduk.
Önce biraz göz banyosu.Bunlar tekneyse acaba bizimkiler ne oluyor?:deli:
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
şimdide balıklarımız
su şişesi 1,5 litreliktir.
cevat abinin oğlu Tolga kardeşimiz
Bacanağım Granyoz Ergun:helal:
Sol taraftaki Cevat abi ve ben deniz;)
Tebrikler Murat Kardeş .denizana siziboş göndermemiş.rapor ve resimler için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Anıl ÜNALAN
31-12-2011, 12:06
Bu ikilide hep korkmuştum zate ben :)
Tehlike, tehlike :) Tebrik ediyorum sizi noel hediyesi olmuş bunlar size :)
Daha güzellerinin yine sizinle olmasını diliyorum, gerçekten çok karizmatik balıklar :)
Yeni yılınızı kutlarım :)
Tebrikler az ama öz çok güzel bir av olmuş,rastgelsin.
Bu nedir hocam orkinos gibi mübarek.. Helal olsun... Daha nice avlara...
muratdogan
31-12-2011, 16:54
Tebrikler.
Harika bir günde balığa çıkmışsınız.
Bu havayı yakalamak bu saatten sonra biraz zor gibi.
Rastgelsin...
Murat ÇAKMAKÇI
31-12-2011, 19:34
Tebrikler ustad :helal:Size yakışan avı yapmışınız
Afiyet olsun
muratbaykent
01-01-2012, 16:16
Tebrikler Murat Kardeş .denizana siziboş göndermemiş.rapor ve resimler için teşekkürler.Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Teşekkür ederim Hayrettin bey.Sizede bereketli avlar dilerim.
Bu ikilide hep korkmuştum zate ben :)
Tehlike, tehlike :) Tebrik ediyorum sizi noel hediyesi olmuş bunlar size :)
Daha güzellerinin yine sizinle olmasını diliyorum, gerçekten çok karizmatik balıklar :)
Yeni yılınızı kutlarım :)
Bizden korkma kardeş yaklaş yamacımıza.Nerelerdesin görüşemedik uzun zaman oldu.Aynen dediğin gibi tam yılbaşı arifesi hediye gibi oldu bize.Seninde yeni yılın kutlu olsun Anıl.
Tebrikler az ama öz çok güzel bir av olmuş,rastgelsin.
Teşekkür ederim.Zaten 5 er 6 şar yakalamak sanırım kimseye nasip olmaz bu balıklardan.Nerede o bolluk arkadaşım.Sanada restgelsin.
Bu nedir hocam orkinos gibi mübarek.. Helal olsun... Daha nice avlara...
Bunları avladığımız yerde daha irilerinin olduğunu söylüyorlar ama denk gelmedi.Teşekkür ederim.
Tebrikler.
Harika bir günde balığa çıkmışsınız.
Bu havayı yakalamak bu saatten sonra biraz zor gibi.
Rastgelsin...
Haklısın Murat.Hele öğleden sonra sanki çarşaf serilmiş gibiydi deniz.Sizede rastgele.
Tebrikler ustad :helal:Size yakışan avı yapmışınız
Afiyet olsun
Eyvallah adaşım.Görüşelim,kaynaşalım derim.Hoşçakal.
Raif Yelkenci
01-01-2012, 16:46
Maşallah Murat bey yer ve mekan önemli değil yine ustalığınızı konuşturmuşsunuz tebrikler afiyet olsun.
Maşallah Muratcım azmanları almışsın yine tüm ekibi kutlarım.
büyük balıkta gözüm kaldı tekrar tekrar bakıp duruyorum.
Tuncay GÜNAY
01-01-2012, 23:05
çok iyi geldi bu fotolar gözlerimin pası silindi ama kurtlarında büyüdüğünü fark ettim bu arada afiyet şeker olsun
Ahmet TARİH
02-01-2012, 09:07
Murat abi siz balığa çıkarken özellikle Ergun abiyle birlikte çıkacaksanız yanınıza mutlaka damacana alın. Sizin tuttuğunuz balıkları ölçeklendirmek için 1,5 lt lik şişeler az kalıyor.
Abi tekrar tekrar tüm ekibi tebrik ederim.
tolgaserap8890
02-01-2012, 13:35
murat bey maşalahh diyorum sadece.. rastgele
muratbaykent
03-01-2012, 09:12
Maşallah Murat bey yer ve mekan önemli değil yine ustalığınızı konuşturmuşsunuz tebrikler afiyet olsun.
Teşekürler Raif bey.şansımızında yardımıyla boş dönmedik.Mekan uzak olunca birde boş dönünce yüzlerimiz asık oluyor malum.Hoşçakalın.
Maşallah Muratcım azmanları almışsın yine tüm ekibi kutlarım.
Saolun Turgay bey.Büyük olan hepimizin çok hoşuna gitti.Rastgele.
büyük balıkta gözüm kaldı tekrar tekrar bakıp duruyorum.
Haklısın Cengiz.Sudan çıktıktan sonra bizde bakıp bakıp durmuştuk.Darısı başınıza.
çok iyi geldi bu fotolar gözlerimin pası silindi ama kurtlarında büyüdüğünü fark ettim bu arada afiyet şeker olsun
Havaların hem soğuması hemde bol rüzgarlı olması periyodik balık avlarımızı azalttı.Ama kışın cilveside bu değilmi.
Murat abi siz balığa çıkarken özellikle Ergun abiyle birlikte çıkacaksanız yanınıza mutlaka damacana alın. Sizin tuttuğunuz balıkları ölçeklendirmek için 1,5 lt lik şişeler az kalıyor.
Abi tekrar tekrar tüm ekibi tebrik ederim.
Bu sene iri balık konusunda biraz şanslıydık.Umarım bu şansımız devan eder.Teşekkürler Ahmet.
murat bey maşalahh diyorum sadece.. rastgele
Teşekkür ederim Tolga.Sanada rastgelir umarım.
Taygun KOCABIYIK
04-01-2012, 13:20
Bu ekipten kurtulacak balık yok :) pembeler harika Ergun ve Murat abicim tebrik ederim daha irilerine inşallah.
muratbaykent
05-01-2012, 16:45
Bu ekipten kurtulacak balık yok :) pembeler harika Ergun ve Murat abicim tebrik ederim daha irilerine inşallah.
Yolumuzu kaybetmeden,gideceğimiz kerterizi geçmeden av yerine varınca birazda şans yardım edince bunları yakalayabildik.Bu yazdıklarımı Anıl ve bacanakta okur umarım.Herhalde sende anladın.:dans::deli:
Anıl ÜNALAN
05-01-2012, 23:16
Yolumuzu kaybetmeden,gideceğimiz kerterizi geçmeden av yerine varınca birazda şans yardım edince bunları yakalayabildik.Bu yazdıklarımı Anıl ve bacanakta okur umarım.Herhalde sende anladın.:dans::deli:
Benim gözlerim bozuk benim suçum yok ben masumum :) :) Ne yapalım yani canımız biraz gezmek istedi :D
Olsun be abi öyle olmasına rağmen balıksız dönmüyoruz :) :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.