Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 14 Ocak 2012 Karareis av raporu (video eklendi))

ergundürüsel
14-01-2012, 20:05
Merhaba arkadaşlar;

Geçen hafta havaların bozuk olması dolayısıyla balığa çıkamamıştık. Bu hafta hava birz daha iyi olacağını öğrenip ben bacanak ve İbrahim karareise doğru yola çıktık. Sabah hava fena değildi ama sonra sertleşti biz de yeni bir kerteriz denemeye karar verdik ve patlayan çiftliğin balıklarının az bir kısmına denk geldik. Balıklar çok büyük değil ama sanki deniz lidakisi gibi sert geliyor . Tutulan balıklar yaklaşık 4 saatte tutuldu . Kaçan 1 milyon balık sanırım her yere dağılmış ve deniz ortamına alışmışlar .Uzun bir zamandır böyle güzel bir av yaşamamıştık kısmet haftaya tekrar aynı yere . hepinize böyle bereketli avlar dilerim.

Hava karışık 3-5
Yem mamun , sardalya,sülünez
Takım iskandil 3 lü

xnpn0j_balyk-avy-cupura_animals

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

bytt
14-01-2012, 20:29
Olağanüstü bir av olmuş tebrikler. Aralarında doğal çipurada var sanırım yanılmıyorsam. Daha nice bereketli avlara RASTGELSİN....

TUĞYAN
14-01-2012, 21:26
Ergün abi tek telime ile muazzam bir av tebrikler

dogukan1997
15-01-2012, 06:53
ellerinize sağlık ergun abi tebrik ederim çok güzel ve bereketli bir av olmuş daha büyüklerinin ve daha bol avlarının olması dileğiyle rastgele.... iğnen her zaman keskin olsun ..... he afiyet olsun ;)

avlar
15-01-2012, 10:13
Ergun abi tebrikler, harika bir av olmuş devamını diliyorum.Rastgelsin.

esrefm
15-01-2012, 14:31
Tebrikler. Süper bir av olmuş.

ergundürüsel
15-01-2012, 15:41
aralarında doğal yok sadece 3 tane de levrek vardı .

kaptankarabulut
15-01-2012, 17:28
Ergun biladerim maşallah çiftlikten kaçan tüm çıpraları toplamışsınız.Ellerinize emeğinize sağlık.Afiyet olsunlar..

pendikli balıkçı
15-01-2012, 18:00
Abi mükemmel bir av olmuş.Bu gidişle kaçak balıklar bitecek. :)

Raif Yelkenci
15-01-2012, 18:03
Ergun abi tüm ekibi kutluyorum gerçekten müthiş bir av omuş tabi üç ustadan da böyle bir rapor beklenir ellerinize sağlık hoşçakalın.

Ahmet TARİH
15-01-2012, 21:49
Eeeee evden kaçanların sonunun nasıl olduğunu göstermişsiniz Ergun abi.
Kaçaklara iyi bir darbe vurmuşsunuz.
Bundan sonra değil kaçmaya çiftliğin koyundan bile çıkmaya kimse cesaret edemez herhalde.
Ekipte sağlam zaten. Değil kaçan uçan bile kurtulamaz.

Ege Demirağ
15-01-2012, 22:25
Kaba lidakiler çok güzel gözüküyor ustadım .. Afiyet olsun :D

Anıl ÜNALAN
15-01-2012, 22:30
Kadronun güzelliğine layık bir av olmuş hepinizi tek tek tebrik ederim güzel abilerim.
Daha güzellerinin daha irilerinin tekrar oltanıza gelmesini diliyorum..
İğneniz keskin avınız pullu olsun :)

Tuncay GÜNAY
16-01-2012, 15:52
eeee bu kadrodan da böyle bir av beklenirdi zaten ben bu kadarını sizin için az diye niteliyorum 1 römork dolusu beklerdim sizden :)))) paylaşım için tebrikler afiyet şeker olsun

izmirliii
21-01-2012, 15:59
ya herşey çok güzel ama inanın hiç tatları yokk çftlik balığı saman gibi oluyor 1200000 adet cupradan bukadarr tutulduu :=))

MAVİ FENER
21-01-2012, 22:55
Ergundurusel;
harika bir av olmuş....kutlarım...denizde Çipura bırakmadınız....olta ilemi yakaladınız yoksa ağ ile mi....Bu kadar çok balık olunca insan şaşırıyor...Helal olsun....teşekkürler paylaşım için...

ergundürüsel
23-01-2012, 12:12
hepsi olta ile yakalandı sürü aşağıda olunca oltayı tabana bile indirmiyor. pazar günü de aynı yerde sürünün devamını aradık yaklaşık 20 km yol yapmışızdır ama 1 tane bile denk gelmedi kısmet haftaya....

Anıl ÜNALAN
23-01-2012, 15:45
hepsi olta ile yakalandı sürü aşağıda olunca oltayı tabana bile indirmiyor. pazar günü de aynı yerde sürünün devamını aradık yaklaşık 20 km yol yapmışızdır ama 1 tane bile denk gelmedi kısmet haftaya....

Ne demişler bir gün taban eti bir gün av eti ;) Bir dahaki sefere umarım sürüye denk gelirsiniz Ergun abicim.
Şimdiden rastgelsin diyorum.

ishak BALLICA
24-01-2012, 15:31
Doğal seleksiyon bu olsa gerek...;)Sanırım doğaya ayak uyduramayan çiftlik kaçakları bir şekilde eriyip gidecek...;)

Sevgili arkadaşlar, bereketli olsun...Harika bir av anısı olmuş...;)