Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 23.01.2012 Av raporu kazıklı (amanin boo)

Tuncay GÜNAY
24-01-2012, 23:04
epeydir balığa gidememenin vermiş olduğu sıkıntı arkadaşım numanın telefonu ile sevince döndü telefondaki ses 23.01.2012 pazartesi günü havanın çok güzel olduğunu ve bu güzel havayı değerlendirelim diyordu hiç düşünmeden direk kabul ettim hafta içi olması hiç umrumda değildi hemen kendime özel durum izni verdim izin kağıdını imzaladım. doğruca eve ve hazırlıklar başladı küçük çaplı bir araştırma ile gideceğimiz bölgenin avı planlandı. telefon trafiği sona erdiğinde kendimizi yollarda bulduk. ne keyiftir balığa gidiş yolculuğu ne çiledir dönüş yolculuğu misali 7 tane kurtları canavar olmuş balık sevdalısı saat 06:00 gibi kazıklıda ki kiraladığımız teknenin başına vardık bir an önce denize açılmak için sabırsızlanırken kötü süpziz ile karşılaştık tekne çalışmıyordu biraz rotar yapacağımız söylendi tabi bu süpriz kiraladığımız teknenin kaptanının adiliğinden kaynaklandığını sonradan öğrendik ama yapacak bir şey yoktu mecburen kabullendik 1,5 sat bizi teknede bekletti kendi bir işi yüzünden sinir küpüne dönmüş bir şekilde vira bismillah deyip avlak yerine doğru yola koyulduk yolculuk esnasında ikram edilen çay dahi yüzlerimizi güldürmedi 1 saatlik deniz yolculuğun dan sonra nihayet avlak yerine vardığımızda saat 08:30 olmuştu sabah suyunu kaçırdık. yinede ya nasip deyip oltaları suya saldık. ben hırsızlı 3 lü bedenden hazırladığım takımıma üst iğnelere sülünez alt iğneye ve hırsıza mamun takarak indirmiştim hemen vuruş aldım ve derin bir oh çekerek arkadaşlara seslendim arkadaşlar aşağıda balık var şansınız açık olsun diye ama vuruş çok zayıftı 1 dk olmadan kücük bir hanos çektim arkasından söyle bir yorum yaptım : arkadaşlar aşağıda balık var hanos olan yerde mercan çok olur hadi saldıralımmmm :) herkes bana bön bön baktı tabi :) ama dediğim oldu 3-5 dakka geçmeden tak vurdum kasnağı başladım sarmaya yanımdaki arkadaşlar merakla beni seyrediyorladı :) yine bir yorum patlattım tabi balık aşağıdan gelirken oltaya basıyordu bazende kafa atıyordu aha mercan geliyor dedim arkadaşlar dan karşı yorum geldi şak diye yuhhh ya olum görende seni balık proferü sanacak ne bilcen atıyon sabahtan beri :):) ama teknenin açılış balığı benden ve güzel bir mercandı :) tabi arkadaşlarda vuruşları değerlendirdiler berekekli bir av olacağı belli olmuştu mercan izmarit çupra ağırlıklı balık aksiyonu başladı ben 2. mercanı 5 dakka geçmeden aldım bu seferki iri bir mercandı arkasından bir çupra eeee çok özlemişimmmm iştahta var oltayı dışarda bırakmıyorum yıldırım hızıyla sülünezi takıp indiriyorum oltayı aşağıya arkadaşlar en sonunda sordular ya tuncay neden sana geliyor bu balık sen üzerimize 4. balığı cektin hemde mercan çıpra noluyozzz diye dayanamadım söyledim balık sülüneze geliyordu mamun kancada duruyordu ben sülünez takıyorum dedim ama pek itibar etmediler sülüneze mamuna devam ettiler. :) ben de alıverdim dana gibi antenli mercanı tekneye gözler fal taşı gibi açıldı nasıl sevindim nasıl sevindim çünkü ilk defa antenli mercan tutum ve de bayaağı iri idi arka arkaya çektim durdum ama mercan kesmişti çıpra başlamıştı eee yarım kg üstü 1 paşa sevincime katmer oldu bu arada teknedeki arkadaşlarda boş durmadılar onlarda bolca balık tuttular toplam 11 kişi avlandığımız teknede herkez çok mutlu görünüyordu en az balık tutanımız bile 2-3 çıpra ile 7-8 izmarit aldılar aylardır biriken stresimizi denize bırakıp dönüş yoluna koyulduk güzel bir av sonlanmış oldu elde kalan mutluluk ve az sayılmayacak balıktı tabi bendeki öyleydi herkesin şanşı benim kadar yoktu tabi. buyrun fotolar daha güzel avlar sizlere nasıp olsun.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

MAVİ FENER
24-01-2012, 23:22
Değerli arkadaşım Tuncay;
Raporunu paylaştığın için çok teşekkür ederim...Eline sağlık....Çok da güzel olmuş...

Anıl ÜNALAN
25-01-2012, 00:03
Ellerine sağlık Tuncay abicim çok güzel bir av olduğu anlatışından belli oluyor ah keşke kaptanda biraz iyi bir insan olsaymış değmeyin keyfinize.
Olsun yine de balık oluşu sizleri mutlu etmeye fazlasıyla yetmiştir :)
Böyle güzel avlarının hiç eksik olmaması dileğiyle güzel abim.
Fotoğraflarda problem var kaldırdım, en yakın zamanda yüklersen sevinirim abi :)

pendikli balıkçı
25-01-2012, 04:27
Tuncay abi avın çok heyecanlı ve bereketli geçtiği raporundan belli oluyor.Fotoğrafları görmüş kadar oldum ama fotoğrafta görmek başka.Afiyet olsun.

ustam18
25-01-2012, 10:19
Tuncay kardeş raporu yazarken benden hiç bahsetmemişsin.valla çok ayıp oluyor bak.
İnan okurken sanki yanında bende varmışım gibi zevk aldım.ama mutlaka bir gün sizlerle buluşacak ve balığa çıkacağım.havalar çadır kurmaya elverdiğinde İzmir e 2 hafta çadır kuracak ve hergün sabah ayrı akşam ayrı ekiple balığa gideceğim Tabii Allah sağlık sıhhat ve izin verirse.
Avlarınız bereketli olsun.kaptanın yaptığına da kafayı pek takma.insanlık halı olur böyle aksilikler.

Rastgele.

Ahmet TARİH
25-01-2012, 14:50
Ya Tuncak kardeş yazıların altında fotoğrafları göremeyince bu hikayenin sonu -- "yakaladığım günün en büyük kilo üstü balığını sudan elimle çıkarmak için tekneden aşağı doğru eğildiğimde kafamda şiddetli bir acı ile uyandım ve yataktan düştüğümü anladım, meğer herşey bir rüyaymış"-- şeklinde bitecek diye içim gitti valla.
Şu resimleri bir an önce gönder yoksa hikayenin sonu hakkında şüphe oluşturma.
Kardeşim şaka bir yana senin adına çok sevindim. Senin gibi bir balık tutkununun bu kadar büyük bir kurt ile yaşaması daha fazla mümkün değildi. Afiyet şeker olsun.

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 17:16
Ellerine sağlık Tuncay abicim çok güzel bir av olduğu anlatışından belli oluyor ah keşke kaptanda biraz iyi bir insan olsaymış değmeyin keyfinize.
Olsun yine de balık oluşu sizleri mutlu etmeye fazlasıyla yetmiştir :)
Böyle güzel avlarının hiç eksik olmaması dileğiyle güzel abim.
Fotoğraflarda problem var kaldırdım, en yakın zamanda yüklersen sevinirim abi :)

anılım teşekkürler güzel yorumun için balığın oluşu gerçekten mutlu olmamıza yetti. fotolardaki sorunun sebebini yazsam gülersiniz :D:D:D hanım image deki fotolarımın hepsini temizlemiş hahahahaa temizlik işte çok foto olduğunu düşünmüş sanırım. neyse yükledim şimdi :) daha güzel avları beraber yaşamak ümidi ile.

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 17:18
Değerli arkadaşım Tuncay;
Raporunu paylaştığın için çok teşekkür ederim...Eline sağlık....Çok da güzel olmuş...

teşekkür ederim sayın üsdadım beraberde olması dileklerimle

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 17:20
Tuncay abi avın çok heyecanlı ve bereketli geçtiği raporundan belli oluyor.Fotoğrafları görmüş kadar oldum ama fotoğrafta görmek başka.Afiyet olsun.

evren kardeşim beğendiğine sevindim buyur fotoları koydum. nasılsa istanbul a ahmet tarih kardeşimin yanına geleceğim senide aradan kaynatırım artık. :deli::deli::deli:

pendikli balıkçı
25-01-2012, 17:36
Abi bir toplantım var aslında İstanbul'da ama Çanakkale'deki işlerden katılamayacağım.Keşke gidebilseydim uğrardım yanınıza ama olsun.İstanbul'a gittiğim ilk fırsatta Ahmet abinin yanına gideceğim.Pamukkale Üniversitesine'de yolum düşecek inşallah oraya gittiğimde de hemen seni arayacağım.Size keyifli zamanlar diliyorum abi.Bu arada balılar harika hemen hemen hepside kayda değer.İriymiş mübarekler.

muratdogan
25-01-2012, 20:03
Heyyy maşallah mezat gibi olmuş mübarekler.
Vallahi eline, emeğine sağlık.
...
Ava çıkma esnası biraz can sıkıcı olmuş anladığım kadarıyla fakat uzun zamandır havaların kötü gitmesi ve balığa biran önce kavuşma heyecanını bende yaşarım.
Bence bunun adı Balık Aşkı.
:) :) :)
Tedavisi bir an önce iğneye yemi takıp denizle oltayı buluşturmak.
...
Abi tek diyeceğim gözlerimiz ŞENLENDİ.
Daha güzellerini tutmanız dileğimle.
Selamlar...

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 23:25
Abi bir toplantım var aslında İstanbul'da ama Çanakkale'deki işlerden katılamayacağım.Keşke gidebilseydim uğrardım yanınıza ama olsun.İstanbul'a gittiğim ilk fırsatta Ahmet abinin yanına gideceğim.Pamukkale Üniversitesine'de yolum düşecek inşallah oraya gittiğimde de hemen seni arayacağım.Size keyifli zamanlar diliyorum abi.Bu arada balılar harika hemen hemen hepside kayda değer.İriymiş mübarekler.

gönüller bir olsun kardeş balıkları beğendiğine sevindim daha güzelleri sizlere nasip olsun.

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 23:32
Tuncay kardeş raporu yazarken benden hiç bahsetmemişsin.valla çok ayıp oluyor bak.
İnan okurken sanki yanında bende varmışım gibi zevk aldım.ama mutlaka bir gün sizlerle buluşacak ve balığa çıkacağım.havalar çadır kurmaya elverdiğinde İzmir e 2 hafta çadır kuracak ve hergün sabah ayrı akşam ayrı ekiple balığa gideceğim Tabii Allah sağlık sıhhat ve izin verirse.
Avlarınız bereketli olsun.kaptanın yaptığına da kafayı pek takma.insanlık halı olur böyle aksilikler.

Rastgele.

:helal::helal::helal::D:D:D:D:deli::deli::deli: bu arada yanımızda misafir olan hayyrettin abi de bizi seyrediyordu kaptan köşkündeki koltuğundan bizlere nasıl balık tutacağımızı tarif ediyordu hatta antenli mercanı denizden çekemedim sağolsun hayrettin abi koştu yetişti hemen imdadıma sayesinde yakışıklıyı tekneye aldım :D:D:D:D diye bir paragraf vardı buradan eklemek isterim.. sayın hayrettin abi değerli yorumların için teşekkürler beraberde olur inşallah havalar düzelsin sen izmire çadırı kur ben dibinde biterim hemen macuncu başı da biter yanımızda eee anılsız olmaz :) kahve yacak sakızlı bu durumda duyan da gelir kurarız obamızı :cool::cool::cool: görüşmek üzere sayın abim saygılar sevsiler.

Tuncay GÜNAY
25-01-2012, 23:40
Ya Tuncak kardeş yazıların altında fotoğrafları göremeyince bu hikayenin sonu -- "yakaladığım günün en büyük kilo üstü balığını sudan elimle çıkarmak için tekneden aşağı doğru eğildiğimde kafamda şiddetli bir acı ile uyandım ve yataktan düştüğümü anladım, meğer herşey bir rüyaymış"-- şeklinde bitecek diye içim gitti valla.
Şu resimleri bir an önce gönder yoksa hikayenin sonu hakkında şüphe oluşturma.
Kardeşim şaka bir yana senin adına çok sevindim. Senin gibi bir balık tutkununun bu kadar büyük bir kurt ile yaşaması daha fazla mümkün değildi. Afiyet şeker olsun.

sayın ahmet kardeşim fotoları koymuştum fakat bir azizliğe uğramış :deli::deli::deli: senin yazdığın gibi rüyaları çok görüyorum ben böle 2,5 -3 kg lık mercanları çupraları çekiyorum kovaya koyuyorum kova doluyorrr taşıyor sen de 20 kg ben diyeyim 30 kg babalar gibi balıkları yakalıyorum rüyamda birden tekneci balıklarımı alıp suya atıyor. hahahahhaaa eee ben dalıyorum tekneciye arkadaşlar ayırıyorlar falan böle bir sıkıntı bir ter uyanıyorum sonra OHHHHH be rüyaymış diyorum ama etkisindenmidir nedir hala döğüşüyom tekneciyle :D:D:D:D
buyur kardeşim fotolar eklendi bak bakalım beğenecekmisin beğenmezsen hiç çekinme söyle ben pazara tekrar gideceğim daha güzellerini tutmaya çalışırım :D:D:D gerçi senin avlarına yetişemem ama uğraşırım. :deli::deli::deli:

Ahmet TARİH
26-01-2012, 09:48
Tuncay kardeş bak dikkatli ol.:soru::soru: Eğer bu tür boğuşmalı dövüşmeli rüyalar görüyorsan yenge hanımın boğazını sıkmış şekilde uyanma ihtimalide yüksek.:oha::oha: Bu şaka değil, dikkate almanı tavsiye ediyorum. Sonra fena şeyler olmasın Allah korusun.:'(:'(:'(

Bu arada balıklar harika.:helal::helal::helal:
Harika olmasına harika da, o arkadaki çiftlik ne oluyor, onu bir anlamak lazım.:deli::D:deli:
Yoksa takımları balık çiftliğinin içerisine mi indiriyorsunuz kardeş.:hıııı:;):hıııı:
Bak bizim tuttuğumuz balık istavrit, sizinkiler ile boyda yarışamaz, belki toplamda?? Ancak İstanbulda böyle üretim çiftlikleri yok. Tamamen şansa avlanıyoruz.
Bu işte şike olur ise seni kümeye düşürürüm ona göre.:D:D::cool:
Bu arada Evren de madem İstanbula gelecek, program yapalım. Belkide şu organizasyonu İstanbulda gerçekleştirebiliriz. Hayrettin abiyide alıp toplanıp gelin gari. Yağmur çamur başladı sular çamurlandı. Balık yemlenmeden kesmeye başladı. Çabuk olun sonuna bari yetişin.

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 10:05
Tuncay kardeş bak dikkatli ol.:soru::soru: Eğer bu tür boğuşmalı dövüşmeli rüyalar görüyorsan yenge hanımın boğazını sıkmış şekilde uyanma ihtimalide yüksek.:oha::oha: Bu şaka değil, dikkate almanı tavsiye ediyorum. Sonra fena şeyler olmasın Allah korusun.:'(:'(:'(

Bu arada balıklar harika.:helal::helal::helal:
Harika olmasına harika da, o arkadaki çiftlik ne oluyor, onu bir anlamak lazım.:deli::D:deli:
Yoksa takımları balık çiftliğinin içerisine mi indiriyorsunuz kardeş.:hıııı:;):hıııı:
Bak bizim tuttuğumuz balık istavrit, sizinkiler ile boyda yarışamaz, belki toplamda?? Ancak İstanbulda böyle üretim çiftlikleri yok. Tamamen şansa avlanıyoruz.
Bu işte şike olur ise seni kümeye düşürürüm ona göre.:D:D::cool:
Bu arada Evren de madem İstanbula gelecek, program yapalım. Belkide şu organizasyonu İstanbulda gerçekleştirebiliriz. Hayrettin abiyide alıp toplanıp gelin gari. Yağmur çamur başladı sular çamurlandı. Balık yemlenmeden kesmeye başladı. Çabuk olun sonuna bari yetişin.

haklısın ahmet kardeş bu rüyaları genelde kurtlar büyüdüğü zaman görüyorum :D:D:D arada bir balığa gittim mi sorun olmuyor :D:D:D avlandığımız yer balık üretim çiftliklerine yakın bölge çiftliğe atılan yemlerin kokusu o bölgede balık toplanmasına sebeb oluyor dolayısı ile şansımız artıyor haklısın bu sayede güzel mercanları çekme şanşımız çoğalıyor ama çiftliğin içne atmıyoruz çünkü 150 mt den fazla yaklaşmıyoruz hahaha senin istavritlerin 10 munara boyda olsa adet de olsa her zaman 10 numara ÇOK KISKANIYOM SENİ :D:D:D napalım işte bizim imkanlarımız da bunu gerektiriyor. istanbula gelmesine gelcem de ne zaman gelirim onu bilen yok çıkmaz ayın son çarşambası gibi gelirim sanırım :) :'(

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 10:08
Heyyy maşallah mezat gibi olmuş mübarekler.
Vallahi eline, emeğine sağlık.
...
Ava çıkma esnası biraz can sıkıcı olmuş anladığım kadarıyla fakat uzun zamandır havaların kötü gitmesi ve balığa biran önce kavuşma heyecanını bende yaşarım.
Bence bunun adı Balık Aşkı.
:) :) :)
Tedavisi bir an önce iğneye yemi takıp denizle oltayı buluşturmak.
...
Abi tek diyeceğim gözlerimiz ŞENLENDİ.
Daha güzellerini tutmanız dileğimle.
Selamlar...

doğan kardeşim teşekkürler daha güzel ve bereketli avlar sizlere nasip olsun güzelbahçeye geliyorum sık sık görüşmek dileği ile

ustam18
26-01-2012, 10:08
Tuncay Kardeşim resimlere yeni bakma fırsatım oldu.Maşallah maşallah maşallah.asker gibi dizmişsin hepsini hizaya.İzmir e geldiğimde balık tutamama ihtimaline karşı bunlardan bikaçını buzluğa yatırsan diyorum.hani olurya tutamazsak buzluktan çıkarır yeni tutulmuş gibi resimlerini çekerdik.

Avlarınız bereketli olsun Rastgele

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 10:12
Tuncay Kardeşim resimlere yeni bakma fırsatım oldu.Maşallah maşallah maşallah.asker gibi dizmişsin hepsini hizaya.İzmir e geldiğimde balık tutamama ihtimaline karşı bunlardan bikaçını buzluğa yatırsan diyorum.hani olurya tutamazsak buzluktan çıkarır yeni tutulmuş gibi resimlerini çekerdik.

Avlarınız bereketli olsun Rastgele

hahahahahahah ilahi hayrettin abi çok alemsin sen çankırıdan gelcen de balık tutamayacan ha böyle bir ihtimal yok gerekirse yonan denizine açılır gene tutarız balıkları.

ustam18
26-01-2012, 10:54
hahahahahahah ilahi hayrettin abi çok alemsin sen çankırıdan gelcen de balık tutamayacan ha böyle bir ihtimal yok gerekirse yonan denizine açılır gene tutarız balıkları.

Nasip diyelim be Tuncay ım Nasip.gelirim deriz gelemeyiz.gelemem deriz bir bakarsın "teminaldeyim veya gardayım size nasıl ulaşacağım" diye telefon ederiz.
2 yıl önce perşembe akşamı İzmir den bir arkadaşla sohbet ettik.cuma sabahı aklıma esti ver elini İzmir.Terminalden telefon ettim "ben izmirdeyim nasıl gelirim yanına "diye.arkadaş ta "atla Buca dolmuşlarına Avcılar Atıcılar Kulubünün önünde in,kokoreç kokusunu takip et beni bulursun"dedi ama dalga geçiyorum sandı.
terminalin alt katından Buca dolmuşlarına bindim.dediği yerde indim.kulubün önünde bir vatandaşa sordum "en yakın kokorecci nerde " diye .tarif üzerine gittiğimde değerli dostum "vallahi ben seni dalga geçiyor sandım yoksa gelir alırdım terminalden"diye şaşkınlıktan bayılacaktı.
Delidir ne yapsa yeridir.Amatör balıkcılarda da azıcık ta olsa delilik vardır.

numanotgun
26-01-2012, 12:36
Bir de sabah suyunu kaçırmasak ne olurdu Allah bilir :)). Pazar'a hazır ol, aynı yer aynı saat:))

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 16:24
Bir de sabah suyunu kaçırmasak ne olurdu Allah bilir :)). Pazar'a hazır ol, aynı yer aynı saat:))

hahahhaaaa numanım sabah suyunu kaçırmasak heralde çuvala doldururduk balıklarııı :D:D:D:D bekle bizi güllük denizli team geliyorrrrr :deli:

ishak BALLICA
26-01-2012, 17:43
Bereketli olsun kardeşim..Devamı gelmesi dileği ile rastgele...

nevzat
26-01-2012, 18:50
Tebrik ederim Tuncay, harika bir av olmuş dostum.

kelimeler
26-01-2012, 20:25
Bol şans tuncay abicim yanında bişeyler kaptım bende bi nevi..

Benide unutmayın arkadaşlar..

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 21:14
Bereketli olsun kardeşim..Devamı gelmesi dileği ile rastgele...

sağolasın ishak abi hepimizin avları bereketli ve neşeli olsun yüzlerde mutluluk livarlarda balık eksik olmasın.

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 21:16
Tebrik ederim Tuncay, harika bir av olmuş dostum.

teşekkürler kardeş şansımıza iyi bir av yaşadık sizlerin avladı daha bereketli olsun dostum.

Tuncay GÜNAY
26-01-2012, 21:20
Bol şans tuncay abicim yanında bişeyler kaptım bende bi nevi..

recep kardeşim ne demek dur daha yeni başladık denizli team yeni start verdi senin benden alacağın fazla bişey yok ki sende büyük bir potansiyel var pazar günü en büyük rakibim sensin diye düşünüyorum sende bayağı çupra çektin bu pazar beraber poz verelim çupralarla ne dersin :deli::deli::deli:

Anıl ÜNALAN
27-01-2012, 15:11
:helal::helal::helal::D:D:D:D:deli::deli::deli: bu arada yanımızda misafir olan hayyrettin abi de bizi seyrediyordu kaptan köşkündeki koltuğundan bizlere nasıl balık tutacağımızı tarif ediyordu hatta antenli mercanı denizden çekemedim sağolsun hayrettin abi koştu yetişti hemen imdadıma sayesinde yakışıklıyı tekneye aldım :D:D:D:D diye bir paragraf vardı buradan eklemek isterim.. sayın hayrettin abi değerli yorumların için teşekkürler beraberde olur inşallah havalar düzelsin sen izmire çadırı kur ben dibinde biterim hemen macuncu başı da biter yanımızda eee anılsız olmaz :) kahve yacak sakızlı bu durumda duyan da gelir kurarız obamızı :cool::cool::cool: görüşmek üzere sayın abim saygılar sevsiler.

Sakızlı kahveler size feda olsun güzel abilerim. Yeterki siz bi İzmir'in yolunu tutun..
Sadece kahve değil bilenler bilir limanda ziyafette çekeriz abilerimize :)

Gerçekten çok güzel bir ava imza attın Tuncay abicim arkasının hiç kesilmemesini dilerim. Gönlün kadar büyüklerinin seninle olmasını dilerim ama sığacak tekne bulabilir misin bulamaz mısın orasına ben karışmam :D :D

dogukan1997
27-01-2012, 16:17
eline sağlık abi güzel bir av olmuş daha iyi ve güzelllerei ve büyüklerinin seninle olması dileğimle rastgele ditorum ...

Tuncay GÜNAY
28-01-2012, 00:02
Sakızlı kahveler size feda olsun güzel abilerim. Yeterki siz bi İzmir'in yolunu tutun..
Sadece kahve değil bilenler bilir limanda ziyafette çekeriz abilerimize :)

Gerçekten çok güzel bir ava imza attın Tuncay abicim arkasının hiç kesilmemesini dilerim. Gönlün kadar büyüklerinin seninle olmasını dilerim ama sığacak tekne bulabilir misin bulamaz mısın orasına ben karışmam :D :D

evet bilen bilir ben de bilenlerdenim güzelbahçe 2. liman da taze gopez bakla fava yedik denize bakarak çok güzeldi balık tazecik livardan çıkarıp mangala yatıyordu tadı hala aklımda bida yapalımmmmmm :helal::helal::helal:
güzel dileklerin için teşekkürler bende senin için aynı duyguları taşıyorum rastgelsin kardeşim

Tuncay GÜNAY
28-01-2012, 00:04
eline sağlık abi güzel bir av olmuş daha iyi ve güzelllerei ve büyüklerinin seninle olması dileğimle rastgele ditorum ...

sağolasın doğukan kardeşim daha iyileri irileri güzelleri sizlere nasip olsun yüzün güleç iğnen keskin olsun

Çağatay
28-01-2012, 02:10
Sevgili Tuncay, müthiş bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum. Ama ben, bu kaptana serzeneşine takıldım ve üzüldüm. Umarım kaptan kasten yapmamıştır. Süleyman abi, Anıl ve ben de tekne sahibiyiz. Bazen hesapta olmayan, öngörülmeyen talihsizlikler olabiliyor o bakımdan....

kaptankarabulut
28-01-2012, 10:36
Tuncaaaay...:helal: :helal: :helal:

Sende antenli çıpra çektin yaaa,bundan sonra avsız geçen rüyalarına bile rüya gördüm demezsin..:D :D

Fakat Ahmet'in fikrine aynen katılıyorum bu işte şike var.çiftlik yakınında avlanmak kolay tabii atar çekersiniz.Gelin çiftlik olmayan bölgelerde çekin çıprayı..:D :D :D

Ama yinede güzeldir mercan çıpra çekmesi.Önemli olan o hazı yaşamak.Artık bundan sonra seni kupesde kesmez.:D :D
Tuncay'ım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..

Tuncay GÜNAY
28-01-2012, 18:33
Sevgili Tuncay, müthiş bir av macerası olmuş. Tebrik ediyorum. Ama ben, bu kaptana serzeneşine takıldım ve üzüldüm. Umarım kaptan kasten yapmamıştır. Süleyman abi, Anıl ve ben de tekne sahibiyiz. Bazen hesapta olmayan, öngörülmeyen talihsizlikler olabiliyor o bakımdan....

teşekkürler çağtay kardeş arada olsada balığa gitme şansı yakalıyoruz. denize uzak oluşumuzdan biraz zahmetli oluyor mesela saat 24:30 gibi denizliden yollara düşüp yemdi yoldu tekneydi bayağı yorucu oluyor. kaptanın yaptığını yazmak istememiştim fakat yazayım. balığa çıkacağımız kaptanın 2 adet teknesi varmış 1 tanesini satmış parası alınmış işi bitmiş bizim balığa çıkacağımız gün ile aynı gün teslim etmeye karar vermiş tekneyi teslim alacak insanlara da balığa çıkacağını söylemeyip sabah 06:00 teslim alın demiş tabi adamlarda kuş adasından yola çıkmışlar sallana sallana geliyorlarmış saat 6 olsa ne olur 8 olsa ne olur muhabbeti yaparak devam etmişler bizde teknede onları bekliyoruz. diyebilirdi 1 gün önce veya sonra olabilirdi. vede biz adamlara kızıyoruz bizi burada bekletiyorlar ayıp bunların yaptığı diye 1,5 saat sonra geldiler dediğim gibi bizler dayanamadık pişkin tipler oralı değillerdi bizim balığa açılmamıza engel olduklarının farkın da bile değillerdi çattık heriflere dedikki be kardeşim bu kadar insan sizi bekliyor neden zamanında gelmediniz cavapla beraber şok olduk dediki adam ben nerden bileyin kaptanın balığa grup aldığını denize açılacağını bilseydin saat 05:00 da burda olurdum bizde bu işi yapıyoruz böyle bir terbiyesizlik yapmayız kaptanınıza sorun bize sadece 06:00 gibi gelin dedi bizde ona göre yola çıktık yaolda bir çorba molası verdik diyerek kaptana döndü ve dediki kaptan söyleseydin erkenden gelirdik kaptan da durumun farkında tamam tamam uzatmayalım diyerek konuyu kapattı. yani anlayacağın durum bu oltalar suyla buluştuğunda saat 09:00 civarlarıdı yani gel sen kızmaaaa :)

ben ve deniz
28-01-2012, 19:01
tuncay abi iyi av olmuşş ... inş daha büyüklerini tutmak nasip olur ...

Tuncay GÜNAY
28-01-2012, 19:26
Tuncaaaay...:helal: :helal: :helal:

Sende antenli çıpra çektin yaaa,bundan sonra avsız geçen rüyalarına bile rüya gördüm demezsin..:D :D

Fakat Ahmet'in fikrine aynen katılıyorum bu işte şike var.çiftlik yakınında avlanmak kolay tabii atar çekersiniz.Gelin çiftlik olmayan bölgelerde çekin çıprayı..:D :D :D

Ama yinede güzeldir mercan çıpra çekmesi.Önemli olan o hazı yaşamak.Artık bundan sonra seni kupesde kesmez.:D :D
Tuncay'ım bu güzel paylaşım için teşekkürler.Afiyet olsunlar.Daha iyileri daha irileri rastgelmesi dileğimle..

iyi dileklerin için teşekkürler kaptan sen beni biliyorsun balık tutkumu da biliyorsun aslında kılıbık herifin tekiyimdir de konu balık olunca kurarım hemen cumhuriyeti rakım 0 nifus 1 tanımam hanımı manımı :D:D:D:D çiftlik kıyısı biraz avantaj sağlıyor evet ama mercanlar alın teri be kaptanım ağlatmadan uğurluyorum mideye bu arada gopes göz bebeğimdir bilesin hatta inanır mısın bilmem gittiğim bölgede pek olmuyor mu üzülüyorum yokluğuna onun aç gözlü bir şekilde yeme saldırışı çırpınışı çok daha zevk veriyor bana nedense aşıyı gopez le yapmış olduğumdan olabilir mi yazın görüşürüz kaptan gopes tutmaya gelirim yanına ilk balığı ben çekmem bilesin :D:D:D

ferdi demir
30-01-2012, 05:20
Güzel av olmuş, paylaşım için teşekkürler..

Raif Yelkenci
30-01-2012, 17:57
Tuncay çok keyifli bir av ve anlatım olmuş eline sağlık ve afiyet olsun.

Tuncay GÜNAY
30-01-2012, 19:16
Güzel av olmuş, paylaşım için teşekkürler..

teşekkür ederim ferdi kardeşim daha güzelleri sizlere nasip olsun

Tuncay GÜNAY
30-01-2012, 19:18
Tuncay çok keyifli bir av ve anlatım olmuş eline sağlık ve afiyet olsun.

teşekkürler raif abi beğendiğinize sevindim daha iyilerini beraber yaşamak ümidi ile rastgelsin

Tuncay GÜNAY
01-02-2012, 15:41
tuncay abi iyi av olmuşş ... inş daha büyüklerini tutmak nasip olur ...

teşekkürler berkay kardeşim daha güzel ve bereketli avlar sizlere nasip olsun iğneniz keskin livarınız dolu olsun

Tuncay GÜNAY
28-04-2012, 15:31
ah ah 1 aydır balığa gidemiyorum kurtlarım canavar gibi oldu sıkıntıdan eski konularımı karıştırıyorum. yazık değil mi bana :)

kıymet3535
28-04-2012, 15:40
ah ah 1 aydır balığa gidemiyorum kurtlarım canavar gibi oldu sıkıntıdan eski konularımı karıştırıyorum. yazık değil mi bana :)

:D:D:D bilmem :):D:D:D:D:D

kıymet3535
28-04-2012, 15:46
tuncay bey bende pazarları çalışıyorum hafta içi izin alamıyorum. ama banada yazık :( bende çok istiyorum amaa

Murat ÇAKMAKÇI
28-04-2012, 19:36
Kazıklı fatihi helal sana:helal:

Tuncay GÜNAY
28-04-2012, 21:00
tuncay bey bende pazarları çalışıyorum hafta içi izin alamıyorum. ama banada yazık :( bende çok istiyorum amaa

evet haklısınız kıymet hanım size de yazık. hatta benden daha çok size yazık :D:D:D:D

kıymet3535
29-04-2012, 14:17
evet haklısınız kıymet hanım size de yazık. hatta benden daha çok size yazık :D:D:D:D

:'(:'(:'(:'( kesinlikle:'(:'(:'(:'(:'(

Tuncay GÜNAY
30-04-2012, 01:46
Kazıklı fatihi helal sana:helal:

macuncu başı nerelerdesin sen olmayınca uğraşacak birini bulamıyorum. :D:D:D bu arada macunun mevsimi geldimi haber ver olurmu