ustam18
27-01-2012, 17:39
Değerli dostlar:düşündünüzmü hiç bir amatör balıkcının çantasında bulunması gerekenler nelerdir?olmazsa olmazlar,acil lazım olanlar nelerdir?
ben şöyle sıraladım.eklerseniz sevinirim.
1.kendinizi tanıtacak bilgiler olan bir küçük defter.(bunda ad,soyad,kan gurubunuz,kullandığınız ilaçlar,varsa aracınıza ait bilgiler,en kısa sürede ulaşılabilecek bir iki telefon numarası..........
2.yara bandı ve ağrı kesici ,kanı durdurmak için boğma lastiği.
3.dikiş iğnesi ve iplik.
4.Kargaburnu veya pense
5.çeşitli ağırlıklarda yedek kurşun,çeşitli numaralarda iğne ve değişik kalınlıklarda misina.
6.japon yapıştırıcı
7.....yedek pil, düdük ve cımbız (Atilla hocam ın tavsiyesi çok doğru bir uyarı)
8.....
benim ilk anda aklıma gelenler bunlar.Ama 1. maddenin mutlaka hepimizin yanında ve çantamızda olması gerekir.(sende varmı derseniz yoktu ama az sonra exelde bir bilgi forumu hazırlayıp, naylonla kaplayıp birini çantama birini üzerimde gözükecek bir yere tutturacağım.)
Haydi bakalım dostlar tamamlayın benim noksanlarımı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
ben şöyle sıraladım.eklerseniz sevinirim.
1.kendinizi tanıtacak bilgiler olan bir küçük defter.(bunda ad,soyad,kan gurubunuz,kullandığınız ilaçlar,varsa aracınıza ait bilgiler,en kısa sürede ulaşılabilecek bir iki telefon numarası..........
2.yara bandı ve ağrı kesici ,kanı durdurmak için boğma lastiği.
3.dikiş iğnesi ve iplik.
4.Kargaburnu veya pense
5.çeşitli ağırlıklarda yedek kurşun,çeşitli numaralarda iğne ve değişik kalınlıklarda misina.
6.japon yapıştırıcı
7.....yedek pil, düdük ve cımbız (Atilla hocam ın tavsiyesi çok doğru bir uyarı)
8.....
benim ilk anda aklıma gelenler bunlar.Ama 1. maddenin mutlaka hepimizin yanında ve çantamızda olması gerekir.(sende varmı derseniz yoktu ama az sonra exelde bir bilgi forumu hazırlayıp, naylonla kaplayıp birini çantama birini üzerimde gözükecek bir yere tutturacağım.)
Haydi bakalım dostlar tamamlayın benim noksanlarımı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])