Tüm Versiyonu Göster : Sürpriz ziyaret
Ahmet TARİH
06-02-2012, 15:20
Bu hafta sonu hanım ve kardeşimle beraber çocukları sinemaya götürmüştük. Filmin ikinci yarısı başlamıştı ki telefonum çaldı. Hemen açtım tabi. Erdoğan Sızarlar abimiz Sabri abimizide almış İstanbula gelmişler. Görüşelim diye aramışlar. Beni bir heyecan sardı. Filmin geri kalan kısmını seyretmedi. Fuayede program yapmaya başladım. Nasıl buluşalım, nereye gidelim, ne yiyelim vs.
Çocukları eve bırakıp sokağa fırladım ve Erdoğan abiyi aradığımda İstanbulun yoğun trafik çilesi ile yoğrulup benden bayağı uzaktaki akrabalarına gittiklerini öğrendim. Eve geri döndüm. Akşam buluşmak için program yaptıisekde bir türlü cumartesi günü buluşamadık. Pazar sabahı Erdoğan abinin önceden verilmiş sözü olduğundan buluşmak Pazar günü öğleden sonraya kaldı. Ama çok şükür buluştuk. Güzel bir sohbet ettik. Ancak İstanbulu doya doya gezmek, gezdirmek nasip olmadı.
Ancak bunu saymadığımı tekrar huzurlarınızda belirtiyorum. Birdahaki sefere planlı bir ziyaret bekliyorum kendilerinden.
Sabri abi resimleri eklersen sevinirim.
Tekrar görüşmek üzere..
sabri güngör
13-02-2012, 08:28
[Only Registered Users Can See Links]
İşlerin yoğunluğundan fotoğrafı yüklemeye zamanım olmadı kusura bakmayın.Bizde sizleri İzmir'e sizleri bekliyoruz.
Erdoğan sızarlar
13-02-2012, 11:53
Ahmet'im yoğunluktan seninle uzun uzun sohbet edemedik.sende gördün arkadaş sayımız çok fazlaydı. İnşallah bir dahaki sefere daha uzun sohbet eder, bir de balığa çıkarız. İstanbulda balık tutamazsam gözlerim açık gidecek. :D Senide İzmir'e mutlaka bekliyoruz.
Anıl ÜNALAN
13-02-2012, 23:46
Şu güzelliğe bakın :) 3 tane sevdiğim ağabeyim bi arada.
Allah birlikteliğimizi hiç bozmasın. Ahmet abi hadi sıra sende bizden gelen oldu şimdi seni bekliyoruz :)
Tuncay GÜNAY
14-02-2012, 10:15
hey maşallah güzelliğe bakarmısınız sitemizin güzel insanlarından seçmeler tebrik ediyorum sizi
Ahmet TARİH
15-02-2012, 20:52
İşlerin yoğunluğundan fotoğrafı yüklemeye zamanım olmadı kusura bakmayın.Bizde sizleri İzmir'e sizleri bekliyoruz.[/QUOTE]
Estağfirullah Sabri Abicim kusur olsa olsa bende olur. Sizi gereği kadar ağırlayamadığı için üzgünüm. Dediğim gibi bir dahaki sefere özel bekliyorum. Doya doya gezip muhabbet edelim inşallah. Fırsat bulduğum ilk gün bende iade-i ziyarette bulunacağım inşallah.
Ahmet'im yoğunluktan seninle uzun uzun sohbet edemedik.sende gördün arkadaş sayımız çok fazlaydı. İnşallah bir dahaki sefere daha uzun sohbet eder, bir de balığa çıkarız. İstanbulda balık tutamazsam gözlerim açık gidecek. :D Senide İzmir'e mutlaka bekliyoruz.
Sevenlerin hiç bitmesin İnşallah abicim. En kısa zamanda bekliyorum. Haberli olsun, programı iyi yapayım. Boğazda hem gezip hem balık tutalım inşallah.
Şu güzelliğe bakın :) 3 tane sevdiğim ağabeyim bi arada.
Allah birlikteliğimizi hiç bozmasın. Ahmet abi hadi sıra sende bizden gelen oldu şimdi seni bekliyoruz :)
Anıl Erdoğan ve Sabri abilerimzin İstanbula geldiğini duyan gelmiş buluşma yerine. Resmen organizasyon yapmışlar. Benle buluştuklarında bir çok kişi ayrılmış olmasına rağmen masada herhalde 30-40 kişi vardı. İnsanın güzel olunca sevdiğide bol oluyor. Ama en güzeli böyle karşılıklı olanı (kalp-kalbe yani).
Hep birlikte buluşmak temennisi ile selamlarımı sunuyorum.
hey maşallah güzelliğe bakarmısınız sitemizin güzel insanlarından seçmeler tebrik ediyorum sizi
O güzellik sizin kalbinizdir güzel kardeşim.
Haa bu arada Tuncay kardeş sen Denizliyi iyi bekle kaçmasın emi.
Her hafta İzmire gidiyorsun bir İstanbula gelemedin ya.:'(
MAVİ FENER
15-02-2012, 23:42
Sabri Güngör ve diğer arkadaşlarımıza maşallah, maşallah, maşallah...diyoruz...
sabri güngör
16-02-2012, 09:22
Ahmet Kardeşim o diğer form ziyareti idi senin için özel bir ziyaret olur illaki
Kaptan senide İzmir'e bekliyoruz (Mavi Fener)
Murat ÇAKMAKÇI
18-02-2012, 20:11
Ahmetim kaliteli buluşma olmuş ne mutlu size:helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.