Tüm Versiyonu Göster : 12.02.2012 Av raporu
muratbaykent
12-02-2012, 22:04
Bu raporu yazarken bacanak ile konuşamadık.Raporu hangimiz siteye vereceğiz diye kararlaştırmadık ama umarım 2 baskı olmaz.
perşembe günü,cuma günü ve bu gün çıktığımız avlardan karışık bir kaç resim koyacağım.Av hikayeleri hemen hemen aynı.Baş rollerde bacanak (Ergun Dürüsel) ve ben.Yer güzelbahçe açıkları.Yem karides(mümkün olduğunca canlı:) ).Takım ise tek iğneli geze kurşunlu.
Havanın soğuk olması hatta perşembe günü donduruce denecek kadar soğuk olması bu avlarda bizi ençok zorlayan şeydi.Ama balık yakaladıktan sonra biliyorsunuz bazı zorluklar kolay aşılıyor.Rastgele....
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Bu da zafer sarhoşu kızım:helal:
Fazla söze gerek yok:helal::helal::helal:
Raif Yelkenci
13-02-2012, 17:47
Murat bey tebrikler zahmetli ama kaliteli geçmiş gözlerimizin pasını sildiniz tebrikler hoşçakalın.
Salih Reis
14-02-2012, 07:30
Murat kardeşim süper av olmu, bu soğukta içiniz ısınmıştır.
Daha niceleri rastgelsin :)
muratbaykent
14-02-2012, 09:52
Fazla söze gerek yok:helal::helal::helal:
Teşekkür ederim Tamer.Rastgele
muratbaykent
14-02-2012, 09:54
Murat bey tebrikler zahmetli ama kaliteli geçmiş gözlerimizin pasını sildiniz tebrikler hoşçakalın.
Zahemeti gerçekten fazlaydı Raif bey.Donduk desek yeridir.Uzun zamandan beri parmaklarımız unutmuş misinanın verdiği acıyı.Görüşmek ümidiyle.
muratbaykent
14-02-2012, 09:55
Murat kardeşim süper av olmu, bu soğukta içiniz ısınmıştır.
Daha niceleri rastgelsin :)
Soğukta içimizin ısınması için ateş suyu önerdiler.Denedik,gerçekten ısıtıyor ama granyozların sıcaklığı bir başka tabi.Sizede rastgelsin.
Tuncay GÜNAY
14-02-2012, 10:00
tebrikler çok güzel ve bereketli bir av olmuş gözlerimizin pası silindi bize de nasip olur inşallah :) afiyet şeker olsun
Anıl ÜNALAN
14-02-2012, 18:59
Tebrikler Murat abi :)
Muhteşem 2li granyozu tekrar buldu demek :)
Daha iyilerinin tekrar sizinle olmasını dilerim.
Rastgelsin..
pendikli balıkçı
14-02-2012, 21:40
Bu av 5 kere peş peşe paylaşılsa da bakılacak kıymette. Bence bir sıkıntı yok Murat abi herşey harika.
MAVİ FENER
15-02-2012, 00:41
Değerli arkadaşım Murat;
Tebrik ediyorum...Neredeyse denizde balık bırakmayacaktınız....Harika Izgarası olur o meretlerin....yemede yanında yat.....
muratbaykent
15-02-2012, 16:31
tebrikler çok güzel ve bereketli bir av olmuş gözlerimizin pası silindi bize de nasip olur inşallah :) afiyet şeker olsun
Teşekkürler Tucay bey.Buyrun İzmir'e.Beraber yiyelim.umarım dediğiniz gibi sizede rastgelir.Hoşçakalın.
muratbaykent
15-02-2012, 16:32
Tebrikler Murat abi :)
Muhteşem 2li granyozu tekrar buldu demek :)
Daha iyilerinin tekrar sizinle olmasını dilerim.
Rastgelsin..
Saol Anılcım.Özledik nerelerdesin.Birlikte çıkalım bir gün.Kafa dağıtırız.:)
muratbaykent
15-02-2012, 16:33
Bu av 5 kere peş peşe paylaşılsa da bakılacak kıymette. Bence bir sıkıntı yok Murat abi herşey harika.
Teşekkürler yorumun için Evren.Şu marmara lüferlerinin resimlerinide senden görürüz inşallah.Rastgele.
muratbaykent
15-02-2012, 16:35
Değerli arkadaşım Murat;
Tebrik ediyorum...Neredeyse denizde balık bırakmayacaktınız....Harika Izgarası olur o meretlerin....yemede yanında yat.....
Yok Üstad abi.Ben yedim onları geç kaldınız.Ama bir dahaki sefere bir tanesini ayırıp yanında yatıcam.:helal: Biraz irileri tuzda harika oluyor.Bilginize.
Anıl ÜNALAN
15-02-2012, 19:58
Saol Anılcım.Özledik nerelerdesin.Birlikte çıkalım bir gün.Kafa dağıtırız.:)
Olur abicim yakın bir süpriz gözlenebilir :)
Bende özledim sizlerle balık avlamayı abi :)
Görüşmek üzere.
kadir 06
15-02-2012, 20:31
Afiyet seker olsun Murat kardesim.Ne izgara olur bunlardan ha..
İlyas Reis
16-02-2012, 10:22
Körfezimizde tutulacak en iri balık türlerinden yakalamak size nasip olmuş.Tebrik ediyorum kardeşim.
Vayyy ellerinize sağlık,afiyet olsun, on numara av bu olsa gerek, ellerinize sağlık.
Murat ÇAKMAKÇI
18-02-2012, 20:13
Hey MAŞALLAH eline koluna sağlık USTAT afiyet olsun kardeşime:helal:
Tuncay GÜNAY
20-02-2012, 12:41
Teşekkürler Tucay bey.Buyrun İzmir'e.Beraber yiyelim.umarım dediğiniz gibi sizede rastgelir.Hoşçakalın.
ince teklifiniz için teşekkürler. beraber avlanmaktan onur duyarım siz davet edin ben hemen tabi olurum. :helal:
muratbaykent
20-02-2012, 15:40
Afiyet seker olsun Murat kardesim.Ne izgara olur bunlardan ha..
Saolun Kadir bey.Kimi ızgarada kimi tuzda pişerek, yazık etmeden midemizdeki yerini buldular.Rastgele.
muratbaykent
20-02-2012, 15:41
Körfezimizde tutulacak en iri balık türlerinden yakalamak size nasip olmuş.Tebrik ediyorum kardeşim.
Teşekkür ederim İlyas reis.Yaz sonu gibi daha irileri denk geliyordu.Ama bu mevsimde zamansız olmasına rağmen bunlarada şükür.
muratbaykent
20-02-2012, 15:42
Vayyy ellerinize sağlık,afiyet olsun, on numara av bu olsa gerek, ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim Koray bey.Umarım daha irileri size denk gelir.
muratbaykent
20-02-2012, 15:43
Hey MAŞALLAH eline koluna sağlık USTAT afiyet olsun kardeşime:helal:
Vaaay.Adaşım,uzun zamandır okuyamıyordum yorumlarını.Umarım iyisindir. Yorumuna teşekkür ederim.Hoşçakal.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.