Tüm Versiyonu Göster : Tanışma
tunçatakan
14-02-2012, 12:27
ARKADAŞLAR MERHABA .İSMİM TUNCAY ATAK.
İSTANBUL'DA OTURUYORUM BİR KAMU KURUMUNDA MEMURUM.İSTANBUL'A TAŞINALI HENÜZ 7-8 AY OLDU.DAHA ÖNCE RİZE'DE İKAMET EDİYORDUK.EŞİMİN VE BENİM TAYİNİMİZİN İSTANBUL'A ÇIKMASI NEDENİYLE BURAYA TAŞINMAK DURUMUNDA KALDIK.DEDİĞİM GİBİ GELELİ 7-8 AY OLDU ANCAK HENÜZ ZIPKINLA BALIK AVINA GİDEMEDİM
YAKLAŞIK 5-6 YILDIR ZIPKINLA BALIK AVLIYORUM.
BÜTÜN MALZEMELERİ İSTANBUL'A GELİNCE YENİDEN ALDIM.HAVA KOŞULLARININ OLUMSUZLUĞUNUN YANINDA YAKIN ÇEVREMDE BİLDİĞİM MERALAR DA YOK.BU ARADA BEYLİKDÜZÜ'NDE İKAMET EDİYORUM.BURALARA YAKIN GÜZEL MERALARIN YERİNİ BİLEN ARKADAŞLAR VARSA BİLGİ VERMESİNİ RİCA EDİYORUM.
BÜYÜKÇEKMECE, SİLİVRİ VS.OLABİLİR.
HERKESE SAYGILAR .
İLETİŞİM KURMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR OLURSA MAİL ADRESİM
tatak@iski.gov.tr
kadir 06
14-02-2012, 12:40
Tunc kardesim aramiza hosgeldiniz iyi ve keyifli paylasimlar dilerim.Mera ve zipkin konusuna hakim ustadlarimizin bu konuda sizleri aydinlatmasini diliyorum.Icinizde umut hic eksik olmamasi dileklerimle...
MAVİ FENER
15-02-2012, 00:25
Değerli arkadaşım tuncay;
Aramıza ve sitemize hoş geldiniz....Umarım sitemizde çok iyi bir zaman geçirirsiniz....
SoNRoBiN
16-02-2012, 14:26
Tuncay Kardeşim hoş geldiniz. Zıpkınla av yapacağınız yerleri size yakından uzağa söyleyeyim. B.Çekmece'den sonra Güzelce'deki - Jandarma kampı-nın alt-sağ tarafındaki kayalıklar, Kamiloba'daki Marin otelin karşısındaki kayalık, Celaliye Maliye kampının açığı ve Selimpaşa'daki sayısız yerler size bol av verecektir. Kesinlikle yalnız gitmemenizi öneririm. (Kumburgaz'dan bir arkadaşımızı kaybetmiştik 4-5 yıl önce.)
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
Merhaba ustalarım ben gökçeada'dan murat toygar adaya yerleşeli 1 yıl oldu neredeyse ve 3-4 aydır kıyıdan olta balıkçılığı ile ilgilenmeye başladım ve boş zamanlarımda 1-2 saatte olsa gidip olta atıp birşeyler yapmaya çalışıyorum.henüz kayda değer bir performans sergileyemedim ama havalar ısınınca umudum var.buraya üye olmamın nedeni ise sizlerin engin tecrübelerinden yararlanabilmek,şimdiden ustalara teşekkürler saygılar
Tuncay ve Murat kardeşler Aramıza hoş geldiniz.katılımlarınızın sürekli olması dileğimle.Rastgele.
Tuncay GÜNAY
20-02-2012, 12:23
aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Anıl ÜNALAN
20-02-2012, 13:00
Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilemekle birlikte şimdiden paylaşımlarınızı beklediğimi söyleyebilirim :)
ferdi demir
20-02-2012, 19:16
Aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim..
tunçatakan
21-02-2012, 08:44
Arkadaşlar herkese teşekkürler.bende sizlerle tanıştığım için çok memnun oldum.bundan sonra fırsat buldukça siteyi ziyaret edip forumlara katılmaya çalışacağım.
Ayrıca atilla tarhan hocaya da tavsiyeleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.tavsiyeleriniz doğrultusunda bu hafta sonu hava durumu müsaade ederse bahsettiğiniz adreslerde dalış yapmayı düşünüyorum.
Yaklaşık 8-9 aydır denize girme fırsatı bulamadım.tüm malzemelerimi de yeni aldım.denemek için sabırsızlanıyorum.
Sonucu sizlerle paylaşmaktan memnun olacağım.
SoNRoBiN
21-02-2012, 11:21
Selamlar Tuncay Kardeşim... Omuzumdaki sorun nedeniyle 6-7 aydır ben de denize hasret kaldım. Bu hasreti sona erdirmek için hafta sonu eğer lodos çıkmazsa Celaliye'de olacağım, belki görüşebiliriz. Bu arada Güzelce Jandarma kampı altını önermiştim ama eğer arabada bekleyecek biri yoksa arabayı soymaya kalkıyorlar. Park ettiğiniz yerden kayalıklara inmek için biraz yolunuz var ve ancak döndüğünüzde arabanın zorlandığını- zarar verildiğini görüyorsunuz. O nedenle Güzelce seçeneğini çıkarabilirsiniz. Nefesinize kuvvet...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.