Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Sohbet

MAVİ FENER
17-02-2012, 01:49
İyi geceler beyler, anlaşılan kimsecikler yok gibi....uyuyanlara renkli vede sinemaskop rüyalar dilerim...Yarın için gününüz hayırlı ve şanslı olur inşallah.....Rastgelsin...

SoNRoBiN
17-02-2012, 11:29
İyi dilekleriniz için teşekkürler, herkese sağlıklı günler dileklerimle...

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.

MAVİ FENER
17-02-2012, 11:57
İyi günler beyler,
Değerli arkadaşım Robinson sana çifte şans diliyorum.....Haydi rastgelsin....

Anıl ÜNALAN
17-02-2012, 12:10
İyi dileklerin için teşekkürler Nuri abicim.
Bu gece aynı dileklerde senin için geçerli olur inşallah :)

MAVİ FENER
18-02-2012, 00:03
İyi geceler arkadaşlarım...iyi geceler Anıl...renkli rüyalar...

MAVİ FENER
19-02-2012, 19:35
İyi akşamlar gençler ve genç kalanlar....yolunuz ve şansınız açık olsun....iyi paylaşımlar dilerim....

MAVİ FENER
21-02-2012, 13:28
Değerli arkadaşlarım; Bugün hava çok güzel, güneşli, ısı:11 derece, yer :İstanbul/Kadıköy....hepinize huzurlu, mutlu vede bol avlı bir gün dilerim.....

kadir 06
21-02-2012, 20:03
Ahh Nuri agbi neden bu Ankarada deniz yok,yada ben neden Istanbul da degilim...

Anıl ÜNALAN
21-02-2012, 23:34
Değerli arkadaşlarım; Bugün hava çok güzel, güneşli, ısı:11 derece, yer :İstanbul/Kadıköy....hepinize huzurlu, mutlu vede bol avlı bir gün dilerim.....

Ah be Nuri abi bende teknenin palasının düşmesinden dolayı karaya çekip hemde bakım yapabilmek için havaların ısınmasını bekliyorum abi inşallah havalar böyle giderde özlenen günlere dönebilirim..

MAVİ FENER
22-02-2012, 02:37
Yaz olsunda sıcak olsun...Kış bize göre değil...o muşambanın altında ağı denizden çekerken, kar bir taraftan, karayel bir taraftan, ayaz bir taraftan, arada bir sulukar bir taraftan ve ağı alıyorsun 5 kasa çinekop...vay anam vay....gelde burdan yak....iyi sabahlar beyler....

SoNRoBiN
22-02-2012, 12:55
Nuri Bey Poyrazı da unutmayın... Sen malımla canınla uğraş, sonuç 5-6 kasa balık! Bir zamanlar Marmaranın kılıçları, kırlangıçları, uskumruları, mercanları derken ne günlere kaldık. Allah kolaylık versin, rastgele...

MAVİ FENER
22-02-2012, 13:13
Nuri Bey Poyrazı da unutmayın... Sen malımla canınla uğraş, sonuç 5-6 kasa balık! Bir zamanlar Marmaranın kılıçları, kırlangıçları, uskumruları, mercanları derken ne günlere kaldık. Allah kolaylık versin, rastgele...

...........
Değerli arkadaşım aynen söylediğiniz gibi...maalesef balık kalmadı.....Denetlemelerde maalesef gerektiği gibi yapılmıyor...

SoNRoBiN
22-02-2012, 13:36
Yazmayayım diyorum ama kendimi tutamıyorum: Birzamanlar Fenerbahça plajı ve yanındaki TCDD kampının açıklarında kırlangıç tutmak o kadar sıradan birşeydi ki, bugünlere geldiğimize inanamıyorum. Adalar yakınlarında uskumru bolluğu (kolyozları almazdık.) , Paşalimanı ve Papazın bahçesinde, mazgallayıp, civalayıp attığımız seyirtmelerle tuttuğumuz torikler...Saymakla bitecek gibi değil. Neyse, (Yahudi esnaf sıkışınca eski defterleri karıştırırmış.) işine döndü benimki, sağlıcakla kalınız.

MAVİ FENER
24-02-2012, 01:01
İyi geceler gençler ve genç kalanlar...
uykuda olanlara renkli uykular dilerim...

MAVİ FENER
25-02-2012, 12:49
Tünaydın arkadaşlarım;
Bugün cumartesi, göller, denizler siz avcıları bekliyor...Bakalım buğün en baba balığı kim yakalayıp raporlayacak...Haydi rastgelsin....

MAVİ FENER
27-02-2012, 13:19
Değerli arkadaşlarım; biz sezonu kapattık vede tayfalarımızı memleketlerine uğurladık....Gemiyi de Rumeli feneri Limanına bağladık....Allah nasip ederse 1.Eylül'de yeniden denizlere açılacağız....

SoNRoBiN
27-02-2012, 23:53
İnşallah hayırlı bir sezon geçirmişsinizdir. Gelecek sezon tüm olumsuzluklara karşın umarım bereketli geçer ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Sağlıcakla kalınız.

MAVİ FENER
28-02-2012, 00:56
İnşallah hayırlı bir sezon geçirmişsinizdir. Gelecek sezon tüm olumsuzluklara karşın umarım bereketli geçer ve emeklerinizin karşılığını alırsınız. Sağlıcakla kalınız.

- Değerli arkadaşım çok teşekkür ederim. İyi bir sezon geçirdiğimizi söyliyebilirim....iyi geceler....

Anıl ÜNALAN
28-02-2012, 10:40
Hayırlısı olsun Nuri abi yeni sezona inşallah bereketli geçer. Bu sezon içinde allah bereket versin diyelim ;)

MAVİ FENER
02-03-2012, 00:20
İyi geceler, renkli rüyalar beyler...İyi uykular dilerim....sabah görüşmek üzere....

hakan1978
02-03-2012, 10:14
Hayırlı cumalar rast gelsin ailesi...

MAVİ FENER
03-03-2012, 12:56
Değerli arkadaşlarım;
İyi günleriniz bol olsun ancak bol güneşler demek isterdim amma...bugün İstanbul - Kadıköyde ısı: 4 derece ve hava yağmurlu....Sabah koşarak fırına ekmek almak için gittim geldim....ve eve kendimi kilitledim....dışarısı çok kötü bir durumda karayel rüzgarıda insanın gözlerinin içine giriyor adete....Gözlerim yaş içerisinde eve kendimi zor attım...İyi hafta sonları dilerim...ava gidenlere, gidebilenere bol avlar dilerim...

MAVİ FENER
27-03-2012, 00:17
Yakışıklı Anıl; iyi geceler, renkli rüyalar...Teknenin bakım , onarım işleri herhalde bitmiştir umarım....
Son günlerde havaların İstanbul dahil zamansız olarak ısınması ve yeniden soğuması...hayra alamet değil....tahminimce İzmir bölgesinde vede marmarada 3-5 şiddetinde deprem meydana gelecektir....Allah hepimizi böyle felaketlerden korusun....