Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 19-2-2012 Körfez granyoz raporu

ergundürüsel
19-02-2012, 13:27
merhaba arkadaşlar
sabah saat 5.30 gibi avlak yerine vardım . hava çok soğuk insan nefes alırken bile zorlanıyor ellerim ise zor hissediyor . 10 dk bekledikten sonra ilk vuruş ve ilk balık sonra 20 dk bekleme bir balık daha . soğuktan aşağıdaki balıklar bile adeta donmuşlar yukarıya gelirken çok zorlamıyorlar denizden çıktıktan 10 dk sonra çırpınmaya başlıyorlar .hava sertleşmeye başladığında kürekte durduğum için zorlanmaya başladım sular da dere gibi akmaya başladı .limana dönmeye karar verdim . Kısa ve bereketli sayılabilecek av. 2 tane 2.5 kiloluk granyoz inşallah devamı gelir . Bu soğukta balıklar olmaması gereken zamanda olmaması gereken yerdeler . Mevsimler karıştı sanırım onların da aklı karışık . Levrekler ise hala haber yok . Rastgelsin arkadaşlar
takım gezer kurşunlu , 0.80 misina
hava çok soğuk 3 nat güney
derinlik 40 m .
yem teke ,karides
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

dogukan1997
19-02-2012, 17:13
ellerine sağlık abi soğuk denemeden çıkmışsın senden beklenene bir avdı ellerine sağlık inşallah daha iyi ve daha büyük balıklarlada seni görürüz rastgele....

kadir 06
19-02-2012, 17:43
Iste balik sevdasi bu.Sizi tebrik ediyorum Ergun hocam,afiyetle, seker olsun..

TUĞYAN
19-02-2012, 21:01
Ergün abi sen tam bir granyoz avcısısın eline sağlık ve sana ve misafirin (sevimli kedi) afiyet olsun

Salih Reis
20-02-2012, 07:20
Ergun abicim masallahın var,
bizler çok soğuk diye evde kaldık, sen ise her zaman ki gibi güzel balıklar yakalamışsın.

Daha niceleri rastgelsin :)

ibrahimz35
20-02-2012, 10:15
Ergun Abi, azmin zaferi o soğukta balıkta olmak ve iki güzel balık yakalamak.
Seni tebrik ediyorum.
Kimileri seni o saatlerde evde uyuduğunu sanıyordu!!!!!

ishak BALLICA
20-02-2012, 11:15
Devamı gelmesi dileği ile rastgele..:helal:

Anıl ÜNALAN
20-02-2012, 12:16
Ergun abicim seni tebrik ediyor daha iyilerini senden bekliyorum :)
Misinan sağlam iğnen keskin avların daim olsun sayın abim :)

Tuncay GÜNAY
20-02-2012, 12:21
ergün abi ne zaman senin açtığın bir konuya baksam içim sıkılıyor tutuyorsun devasa granyözleri ben tutamıyorum depresyona sürükleniyorum. ben de tutmak istiyorum bende. :) afiyet şeker olsun üstadım

ergundürüsel
20-02-2012, 14:17
ergün abi ne zaman senin açtığın bir konuya baksam içim sıkılıyor tutuyorsun devasa granyözleri ben tutamıyorum depresyona sürükleniyorum. ben de tutmak istiyorum bende. :) afiyet şeker olsun üstadım

tuncay kardeşim
buyur gel beraber çıkalım .....

muratbaykent
20-02-2012, 15:44
Seni tebrik ediyorum.

Meğersem niyeti bizi atlatmakmış.Nereden bileyim İbrahim.

Anıl ÜNALAN
20-02-2012, 18:21
Seni tebrik ediyorum.

Vay be Ergun abi demek öyle :) Hiç beklemezdim senden :D
Vardır ama senin bildiğin yoksa bu kadroyla gitmicende hangi kadroyla gitçen balığa :)

ferdi demir
20-02-2012, 19:12
Ellerine sağlık Ergun abi ,paylaşım için teşekkürler.

ergundürüsel
21-02-2012, 12:13

atlatma falan yok sadece akşam değişik arkadaşlar gaza getirdiler daha sonra da caydılar ben de yemlere yazık olması dedim . unutmadan dün akşam da 2 saat kaçamak yaptım 3 tane 2 kiloluk granyoz aldım ama resimleri koymadım zaten bacanağı kızdırdık daha fazla kızdırmıyayım dedim...

Tuncay GÜNAY
21-02-2012, 17:48
tuncay kardeşim
buyur gel beraber çıkalım .....

gelmeyen cırcır olsun en yakın zamanda geleceğim abi :) teklifin için teşekkürler :helal::helal::helal:

ibrahimz35
21-02-2012, 18:39
atlatma falan yok sadece akşam değişik arkadaşlar gaza getirdiler daha sonra da caydılar ben de yemlere yazık olması dedim . unutmadan dün akşam da 2 saat kaçamak yaptım 3 tane 2 kiloluk granyoz aldım ama resimleri koymadım zaten bacanağı kızdırdık daha fazla kızdırmıyayım dedim...

Aman Ergun abi, Murat abi duymasın.

Anıl ÜNALAN
21-02-2012, 19:05

Paylaşım yapmadan olmaz Ergun abicim görmek istiyoruz :) Öyle tuttum diyenleri biz çok gördük önemli olan fotoğraf yayınlamak :D Şaka bi yana abi maşallahın var gaz kesmeden devam ediyorsun :) :)

ibrahimz35
21-02-2012, 22:10
Paylaşım yapmadan olmaz Ergun abicim görmek istiyoruz :) Öyle tuttum diyenleri biz çok gördük önemli olan fotoğraf yayınlamak :D Şaka bi yana abi maşallahın var gaz kesmeden devam ediyorsun :) :)

Anıl, körfez buz tutacak Ergun abi eskimolar gibi denize bir delik açar yine o granyozları yakalar.