Tüm Versiyonu Göster : Hadi bakalım zamanı geldi dostlar bir araya gelsin.
Tuncay GÜNAY
21-02-2012, 18:01
Ertelenen 3. Tekne org. Yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum sayın yönetim göreveeee diyorum hergün siteye iştahla girip org. Duyurusu aramaktan yoruldum sanırım benle hem fikir olan arkadaşlarımız çoğunlukta :d:d:d:d
dogukan1997
21-02-2012, 18:15
aynen tuncay abi :D keşke olsa :D rastgele herkese .... saygılarımla iğneniz her daim keskin olsun
Anıl ÜNALAN
21-02-2012, 18:22
İzmir'de havalar ısınıyor, balık haberleri aramaya başladım demesem yalan olur abi :)
Bir organizasyonu hakediyoruz :)
7. Yaşımızın dolmasına da sanırım 1 ay kaldı yaş günümüzde denizde olmakta ister sanırım :)
Sizden gelecek istekler doğrultusunda girişimlere başlarım bende ;)
Saygılarımla.
Tuncay GÜNAY
21-02-2012, 18:33
eeee balıklara nisan 1 şakası yapalım o zaman :):)
dogukan1997
21-02-2012, 18:55
aynen tuncay abi balıklara öle bir Nisan 1 şakası yapalımki neye ugradığını şaşırsın ;)
c*.türkiyem.c*
21-02-2012, 19:19
1. ve 2. org. bilemiyoruz ama denizli team olarak 3. ogr. orada olmak istiyoruz.
Tuncay GÜNAY
21-02-2012, 19:28
macuncu başı nerelerde sırf onu özlediğim için org. teklifinde bulundum adam ortalarda yok :)
Mümkünse iyi olur havanın güzel olduğu bir güne denk getiririz değilmi sizlerlede tanışmış oluruz biz acemilerde
Tuncay GÜNAY
23-02-2012, 00:38
Mümkünse iyi olur havanın güzel olduğu bir güne denk getiririz değilmi sizlerlede tanışmış oluruz biz acemilerde
mase imza ayarlarını yaparsan hitap ta kusur etmemiş oluruz. isim soy işim yaş kan grubu :)
Tuncay kardeşim çok güzel bir düşünce.ama bana uymuyor.bu karda kışta İzmir yolculuğu çekilmez.inşallah Temmuz Ağustos aylarında yapacağınız her türlü etkinliğe katılabilirim düşüncesindeyim.Siz org. yapın biz buralardan resimlere bakalım.Hayırlısı olur inşallah.
Rastgele.
Yavaş yavaş sezon açılıyor demek balıksız günlere gülegüle balıklı günlere merhaba hayırlısı olsun
Ege Demirağ
26-02-2012, 15:11
güzel bir tekne org.ununu bencede zamnaı geldi :D
Tuncay GÜNAY
27-02-2012, 19:05
anlaşılan şu ki kimsenin umursadığı yok. sitemiz üyeleri tatilde sanırım :(
Tuncay kardeşim havaların az daha ısınmasını bekliyorlar galiba.(benim gibi)
Rastgele.
MAVİ FENER
28-02-2012, 00:59
Hayırlı organizasyonlar dilerim....Sizlerle yan yana olamasamda kalbimle sizlerleyim.....İnşallah gönlünüzce olur..iyi geceler...
Anıl ÜNALAN
28-02-2012, 10:45
Tuncay kardeşim havaların az daha ısınmasını bekliyorlar galiba.(benim gibi)
Rastgele.
Hayırlı organizasyonlar dilerim....Sizlerle yan yana olamasamda kalbimle sizlerleyim.....İnşallah gönlünüzce olur..iyi geceler...
Sevgili üstadlarım önümüzdeki aylarda olabilecek organizasyonlarda sizi görmeyi çok istediğimi bilmenizi isterim.
İlerleyen zamanlarda birazcık daha kanımız kaynadığında organizasyon hazırlıkları başlaycak ve sizleride listenin en başına yazacağım haberiniz olsun :) biraz daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ;)
Sevgili üstadlarım önümüzdeki aylarda olabilecek organizasyonlarda sizi görmeyi çok istediğimi bilmenizi isterim.
İlerleyen zamanlarda birazcık daha kanımız kaynadığında organizasyon hazırlıkları başlaycak ve sizleride listenin en başına yazacağım haberiniz olsun :) biraz daha zamanımız olduğunu düşünüyorum ;)
Değerli Kardeşim.Durumum (daireden izin,hava şartları vs.) elverdiği müddetce sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağımı bilmenizi isterim.
Ama benim gibi bir tatlısu avcısı denizde sizlere ayak bağı olurum diye de düşünüyorum.benim bildiğim Yayın ve sazan.siz aynı balığa çipura da diyorsunuz Lidaki de."aman elleme ona zehirlidir " diyorsunuz.
Rastgele.
Anıl ÜNALAN
29-02-2012, 15:34
Değerli Kardeşim.Durumum (daireden izin,hava şartları vs.) elverdiği müddetce sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağımı bilmenizi isterim.
Ama benim gibi bir tatlısu avcısı denizde sizlere ayak bağı olurum diye de düşünüyorum.benim bildiğim Yayın ve sazan.siz aynı balığa çipura da diyorsunuz Lidaki de."aman elleme ona zehirlidir " diyorsunuz.
Rastgele.
Evet abi çupra biraz zehirlidir kanına karıştı mı insanın hiç bir doktor tedavi edemez :)
Ayak bağı değil sen bize baştacı olursun güzel abim seninle beraber balık avlamak benim için çok büyük keyif olacaktır :)
MAVİ FENER
01-03-2012, 16:03
Yakışıklı Anıl; Yaz hele bir gelsin..bakarsın seni ziyaret edebilirim...sana süpriz yapabilirim...Çünkü ben istanbuldayım....
Bizim için gırgır balıkçılığı bitti...Paydos ettik...tayfalarıda memleketlerine gönderdim....
Gemimizide Rumelifeneri limanına bağladık...şimdilerde evde dinleniyorum...torunumla alt alta üst ste tepinip duruyoruz....iyi akşamlar....
ferdi demir
03-03-2012, 12:46
Havalar ısınmaya başladı artık,oltalarımız denizi özledi.Yapılacak organizasyon için gün sayıyoruz.:):)
Tuncay GÜNAY
03-03-2012, 20:59
akıllı düşünürken deli köprüyü geçmiş. yeter artık beklediğimiz ağaç olduk kök saldık artık org. istiyoruz değil mi arkadaşlar hadi bastırın :)
dogukan1997
04-03-2012, 17:54
aynen tuncay abi yha hiç değilse kaynaşalım tanışalım
Tuncay GÜNAY
04-03-2012, 21:33
aynen tuncay abi yha hiç değilse kaynaşalım tanışalım
doğukan kardeşim bastır :D:D:D anıl abin senin komşu oluyor selam söyle eşrefpaşalıya
Murat ÇAKMAKÇI
05-03-2012, 10:50
Ağzın bal yesın :helal:
dogukan1997
05-03-2012, 17:44
aynen tuncay abi anıl abim bnm komşum oluyor ;) onla görüşüoz konuşuoz zaman buldukça inşallah organizasyon olurda sizinlede tanısırım çok istiyorum inşallah bir an önce olur da tanışırız rastgele...
Anıl ÜNALAN
06-03-2012, 17:38
Bende sizlere katılıyorum Tuncay abicim çok küçük bir engelimiz kaldı düşüncesindeyim onu da atlatıp 4 koldan hazırlıklara başlayacağımızı düşünüyorum :)
dogukan1997
06-03-2012, 17:51
hani anıl abim senin elinden allaha şükür herşey gelir biliosn ;)
Ege Demirağ
07-03-2012, 14:03
Başlasın artık :D Şöyle bi nisan suyu :D
Tuncay GÜNAY
07-03-2012, 21:22
Başlasın artık :D Şöyle bi nisan suyu :D
ağzın bal yesin egecim. :):D
Azıcık daha beklerseniz denizi unutacaksınız .hadi buralar soğuk ta bizler sınırlı gidiyoruz.siz ne yapıyorsunuz? otura otura kök salacaksınız be ya.
Nasip olursa havalar ısındığında yanınıza bir haftalığına misafir olacağım."gitsende kurtulsak bi" dedirteceğim sizlere haberiniz olsun.
Tüm dostlara Rastgele.
Tuncay GÜNAY
08-03-2012, 00:19
Azıcık daha beklerseniz denizi unutacaksınız .hadi buralar soğuk ta bizler sınırlı gidiyoruz.siz ne yapıyorsunuz? otura otura kök salacaksınız be ya.
Nasip olursa havalar ısındığında yanınıza bir haftalığına misafir olacağım."gitsende kurtulsak bi" dedirteceğim sizlere haberiniz olsun.
Tüm dostlara Rastgele.
hayrettin abi bak az kaldı delleniyom demedi deme yaptılar yaptılar yok sa ben yapcam org. sen - ben - bizimoğlan :D:D:D
Tuncay GÜNAY
09-03-2012, 12:00
yarın güvercinliğe gidiyorum elimin pası silinsin bari org. kadar antreman olur
aslan kral çekirge
13-03-2012, 14:20
tuncay kardeşim sizinle beraber çok kaliteli bir av yaşadık bodrumda nasipse org. da gelmek istiyoruz. denizli team org. bekliyor haberin olsun
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.