Tüm Versiyonu Göster : 22.02.av raporu
muratbaykent
23-02-2012, 10:00
Herzamanki gibi bacanakla (Ergun Dürüsel) iş bölümünü yapıp gerekli olan malzeme ve yiyeceklerimizi temin ettikten sonra limandan ayrılık 1,5 saat süren seyrimizden sonra avlak yerimize vardık.Hava mükemmel denecek kadar güzeldi.Durgun ve çok soğuk olmayan hava deniz üzerinde fazla kalabilmemiz için bize yardım etti.İlk 3 saat tek balıkla geçirdik.ama ondan sonra gece saat 01.00 kadar aralıklı olarak balıklarımızı yakalayıp geri dönüş yoluna çıktık.Bereketli av yapabildiğimiz günlere bir gün daha eklemiş olduk.Rastgele...
Yem:Karides-Teke
takım.Tek iğne gezer kurşun
derinlik:40 m civarı
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
gecenın bu saatınde güleyimmi somurtayımmı, uyku sersemi kameraya nasıl bakacağımı şaşırdım.:)
Salih Reis
23-02-2012, 10:13
Muratcım senin ve Ergün abinin yüzünden çalışamaz olduk.
Hafta sonunu iple çekiyoruz ama nafile,
birgün beni de yanınıza alında elimize balık değsin.
Canı gönülden tebrikler,
daha büyükleri de rastgelsin :)
Murat seni ve Ergun abiyi yürekten kutluyorum:helal:Paylaşımınız için de ayrıca teşekkürler,rastgelsin.
dogukan1997
23-02-2012, 12:22
eliniz sağlık abi yine senin dediğin gibi ( herzaman ki gibi ) yani yine döktürmüşssün ellerine sağlık seni böyle görmek açıkçası iştahımı açıor rastgele demekten başka birşey düşmez bana daha bol olmasını diliyorum rastgele ....
serkan KSK
23-02-2012, 14:34
ellerine sağlık bereketli bir av günü geçirmişsiniz rastgele
ibrahimz35
23-02-2012, 17:47
Murat abi, bakıyorum bacanak kendini af ettirmiş.
En kötü avınız böyle olsun, ellerinize sağlık afiyet olsun.
c*.türkiyem.c*
23-02-2012, 21:13
murat bey gene muhteşem bir av paylaşımı rastgelsinn bolşanslar
SoNRoBiN
23-02-2012, 21:32
Ooooo, bu ne güzellik, maşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
muratbaykent
24-02-2012, 10:30
Muratcım senin ve Ergün abinin yüzünden çalışamaz olduk.
Hafta sonunu iple çekiyoruz ama nafile,
birgün beni de yanınıza alında elimize balık değsin.
Canı gönülden tebrikler,
daha büyükleri de rastgelsin :)
Valla bu balıklar devam ederse bizde çalışamaz olucaz Salih reis.Kürekte demir atmadan av yapıldığı için tekneye bir 3. almak çok zor oluyor.Hele bir arkadaş var onu çok almak istediğim halde alamıyorum.Ama detaylı her türlü paylaşımı yaparım.Sıkıntı yok.Umarım sanada rastgelir.Teşekkürler.
muratbaykent
24-02-2012, 10:31
Murat seni ve Ergun abiyi yürekten kutluyorum:helal:Paylaşımınız için de ayrıca teşekkürler,rastgelsin.
Teşekkür ederim Tamer.Yaz yaklaşıyor senin lidakileri de özledik.Yorumuna teşekkür ederim.
muratbaykent
24-02-2012, 10:37
eliniz sağlık abi yine senin dediğin gibi ( herzaman ki gibi ) yani yine döktürmüşssün ellerine sağlık seni böyle görmek açıkçası iştahımı açıor rastgele demekten başka birşey düşmez bana daha bol olmasını diliyorum rastgele ....
Teşekkürler Doğukan.
ellerine sağlık bereketli bir av günü geçirmişsiniz rastgele
Umarım sizede denk gelir Serkan.
murat bey gene muhteşem bir av paylaşımı rastgelsinn bolşanslar
saolun Hakan bey.Elimizden geldiğince fırsat buldukça av yapıp sizlerle paylaşıp aldığımız keyfi arttırmak için paylaşımlara devamm.
Ooooo, bu ne güzellik, maşallah. Allah olmayanlara da nasip etsin...
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
Bizdende sevgiler.Teşekkür ederim.
muratbaykent
24-02-2012, 10:42
Murat abi, bakıyorum bacanak kendini af ettirmiş.
En kötü avınız böyle olsun, ellerinize sağlık afiyet olsun.
Biz takılırız birbirimize İbrahim.Sorun yok bacanağımla:)Teşekkür ederim.Sanada rastgelecek yakında.
ferdi demir
24-02-2012, 10:44
Ellerine sağlık bereketli bir av olmuş,daha iyileri için rastgele.
Tuncay GÜNAY
24-02-2012, 10:51
bacanak şov klasik oldu artık. sizin raporlara bakarken şaşı bak şaşır durumu yaşıyorum artık. milletin bacanağı balıkçı benim bacanağım rot balans cı lastikçi biz ne yapalım bu durumda balığa gidip balıklara balans mı yapalım şans işte murat kardeş imrendim size gene avlarınız bereketli iğneniz keskin olsun.
Salih Reis
24-02-2012, 13:41
Valla bu balıklar devam ederse bizde çalışamaz olucaz Salih reis.Kürekte demir atmadan av yapıldığı için tekneye bir 3. almak çok zor oluyor.Hele bir arkadaş var onu çok almak istediğim halde alamıyorum.Ama detaylı her türlü paylaşımı yaparım.Sıkıntı yok.Umarım sanada rastgelir.Teşekkürler.
Muratcım canın sağolsun senin,
benim tekne Urla Özbek'te ama bu aralar balık yönünden bayağı bir kısır dönem yaşıyoruz.
Sizinki olmazsa urla tarafında benim tekne de olur . :)
Daha güzelleri de rastgelsin :)
muratbaykent
24-02-2012, 17:03
bacanak şov klasik oldu artık. sizin raporlara bakarken şaşı bak şaşır durumu yaşıyorum artık. milletin bacanağı balıkçı benim bacanağım rot balans cı lastikçi biz ne yapalım bu durumda balığa gidip balıklara balans mı yapalım şans işte murat kardeş imrendim size gene avlarınız bereketli iğneniz keskin olsun.
Durduk yerde beni çok güldürdün Tuncay.Umarım sende bu hayatta hep gülersin.Cevap hakkı doğmasın diye senin bacanak hakkında konuşmayalım istersen. :):helal: Uzun zamandan beri aldığım en espirili yorum bu.Çok teşekkür ederim.Hoşçakal.Haaa,bacanağa selam:P
muratbaykent
24-02-2012, 17:04
Muratcım canın sağolsun senin,
benim tekne Urla Özbek'te ama bu aralar balık yönünden bayağı bir kısır dönem yaşıyoruz.
Sizinki olmazsa urla tarafında benim tekne de olur . :)
Daha güzelleri de rastgelsin :)
Umarım kısa zamanda karşılaşır birlikte av yaparız.Bu çıktığımız tekne bacanağın teknesi.benim tekne çeşmealtında.
Umarım sizede rastgelir.
Tuncay GÜNAY
25-02-2012, 00:33
Umarım kısa zamanda karşılaşır birlikte av yaparız.Bu çıktığımız tekne bacanağın teknesi.benim tekne çeşmealtında.
Umarım sizede rastgelir.
milletin bacanağının teknesi var kardeşim :D:D:D benin bacanağın uçan tenekesi var :) mö tarihinden kalma hacı murat :):):)
Tuncay GÜNAY
04-03-2012, 14:24
Durduk yerde beni çok güldürdün Tuncay.Umarım sende bu hayatta hep gülersin.Cevap hakkı doğmasın diye senin bacanak hakkında konuşmayalım istersen. :):helal: Uzun zamandan beri aldığım en espirili yorum bu.Çok teşekkür ederim.Hoşçakal.Haaa,bacanağa selam:P
ve aleykümeselam kaptanım seni güldürdüysem ne mutlu bana bide beraber granyöz tutsak bak kahkahadan ağlarsın :D:D:D:D
Raif Yelkenci
04-03-2012, 16:45
Murat bey tebrikler çok başarılı geçmiş paylaştığın için teşekkürler .Hoşçakal
muratbaykent
04-03-2012, 18:53
Murat bey tebrikler çok başarılı geçmiş paylaştığın için teşekkürler .Hoşçakal
Rica ederim Raif bey.Bu paylaşımlar sonrası sizin yorumlarınızı duymak, bu yorumlara cevap yazmak, yeni dostluklar kurmak çok daha güzel.Yorumun için teşekkür ederim.Sizlerede rastgelmesi dileğimle.
Murat ÇAKMAKÇI
05-03-2012, 10:41
Ellerinize sağlık:helal:
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.