PDA

Tüm Versiyonu Göster : 03.03.2012 av raporu

muratbaykent
04-03-2012, 19:10
Salı gününden beri bacanak Ergun Dürüsel) ile hafta sonu hava düzgün olursa nereye gidip av yapalım diye konuşurken, cuma günü işleri sebebiyle hafta sonu ava gelemeyeceğini söyledi.Bende arkadaşlarımdan Uğur ve Bülenti alarak ava gitmek için program yaptım.Cumartesi sabaha karşı yola çıkıp yemlerimizi ve kumanyalarımızı alıp teknemizide aracımıza bağladıktan sonra av yerimize vardık.Öğlen saat 12:30 a kadar sadece 2 tane karagözümüz vardı. Yemek vakti gelmişti ve benimler balğa çıkanlar bilir; eğer balık yoksa işim gücüm yemek yemek, atıştırmaktır.Teknede yemeyelim havada zaten oynak karaya çıkalım yiyelim dedik.İyikide öyle yapmışız,ayağımız topraktayken daha keyifli bir yemek yedik ve bir nebze olsa yorgunluğumuzu attık.Yemekten sonra ava devam edelim dedik (tabi ne avsa.2 karagöz). Artık gidecek tek bir meramız vardı oraya oturduk.Sabahtan ilk açtığımız mamun patlağındakiler artık ölmüş denebilirdi.Bizde bunları denize dökelim nasılsa 2.patlak var diye düşündük ve öyle yaptık.Ancak bir süre sonra yemimiz bitmiş ve resimdeki balıklar yakalamıştık.Yakalamıştık ama o mamunları denize döktüğümüze pişman olmuşturk çünki aşağıda balık çok ama bizde mamun yoktu:hıııı:
Neyse uzatmayalım saat 2 ile 5 arası yakalayabildiğmiz balıklar aşağıda.Hoşçakalın.

Uğur ve Bülent
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Bunlarda saz arkadaşlarımız:helal:

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Tuncay GÜNAY
04-03-2012, 20:50
oh be şükürler olsun balık haberleri gelmeye başladı. :) raporun yarısına kadar okudum ruhum kararıyordu ki balık var ama yem bitti deyince rahatladım. bu hafta balık verimi olmayacağını düşündüğümden ava gitmedim. ama balığın kendini göstermesi sevindirici haber.
sayın murat abi maşallah 3 saat av yapmışsınız ama balığın belini kırmışsınız afiyet şeker olsun.

c*.türkiyem.c*
04-03-2012, 21:50
murat bey 3 saatte bu kadar balık aldıysanız yem bitmese acaba ne kadar olurdu bilmiyorum :) güzel av olmuş rastgelsinn

mase
05-03-2012, 09:44
Çok güzel av olmuş tebrik ederim darısı herkese olsun rastgele

Salih Reis
05-03-2012, 10:40
tebrikler, kaçak ama günü kurtarmışsınız.
daha güzelleri de rastgelsin.
güzel paylaşım için teşekkürler :)

Murat ÇAKMAKÇI
05-03-2012, 10:40
Eline sağlık üstad :helal:afiyet olsun;)

ergundürüsel
05-03-2012, 12:19
bacanak
ben geliboluda iş peşinde koşarken yine kaçkın lidaları bulmuşunuz . Gerçi tel konuşuyorduk ama öğleden sonra balığı bulduğunuza sevindim . kısa günün karı 50 civarı lida . Granyozlardan sonra hafif gelmişlerdir ama olsun ......

dogukan1997
05-03-2012, 14:45
eline sağlık abi çok güzel bir av olmuş ellerine kollarına sağlık rastgele iğnen her daim keskin olsun

TUĞYAN
05-03-2012, 14:54
Murat bey temiz bir av afiyet olsun

Raif Yelkenci
05-03-2012, 18:30
Murat bey sizi de arkadaşlarınızıda kutlarım iyi olmuş kısa zamanda tebrikler.

CEMAKO
06-03-2012, 08:53
Üstad tebrik ederim ellerinize sağlık

Marlin
06-03-2012, 17:32
ellerinize sağlık ... Antalya dan kalkıp yem getirebilsek çalıştırır motoru gelirdik ... O yem bitmesi anı yokmu delirtir adamı :) Allah daha çok versin inşallah

Anıl ÜNALAN
06-03-2012, 17:44
Maşallah Murat abicim yine bulmuşsunuz balığı.
Siz avdaysanız kaçkınlara üzülüyorum :)
Devamının gelmesini ümid ederim.
Rastgelsin..

avlar
06-03-2012, 19:04
Yine çok güzel bir av,tebrikler.

muratbaykent
07-03-2012, 10:18
oh be şükürler olsun balık haberleri gelmeye başladı. :) raporun yarısına kadar okudum ruhum kararıyordu ki balık var ama yem bitti deyince rahatladım. bu hafta balık verimi olmayacağını düşündüğümden ava gitmedim. ama balığın kendini göstermesi sevindirici haber.
sayın murat abi maşallah 3 saat av yapmışsınız ama balığın belini kırmışsınız afiyet şeker olsun.

Boş geçecek gibi bir günün devamı bukadar bereketli olurmu? oluyormuş. Teşekkürler Tuncay.

muratbaykent
07-03-2012, 10:19
murat bey 3 saatte bu kadar balık aldıysanız yem bitmese acaba ne kadar olurdu bilmiyorum :) güzel av olmuş rastgelsinn

Teşekkür ederim Hakan bey.Aslında bir yandan yemin bitmesi iyi oldu.Akşama misafirliğe gitmem gerekiyordu.Yoksa çok ayıp olacaktı.Rastgele.

muratbaykent
07-03-2012, 10:20
Çok güzel av olmuş tebrik ederim darısı herkese olsun rastgele

Teşekkür ederim.Sizede rastgelsin.

muratbaykent
07-03-2012, 10:22
tebrikler, kaçak ama günü kurtarmışsınız.
daha güzelleri de rastgelsin.
güzel paylaşım için teşekkürler :)

Valla kaçıp kaçmadıklarına bakamadık Salih reis.Bunada şükür deyip ne varsa yukarı aldık.:)Umarım sizede rastgelir.

muratbaykent
07-03-2012, 10:23
Eline sağlık üstad :helal:afiyet olsun;)

Vaaay.Adaşım sen buralardamıydın.Özlemiştik seni.Ah bide senin macun olacaktı ki sen o zaman gör.:deli:

muratbaykent
07-03-2012, 10:24
bacanak
ben geliboluda iş peşinde koşarken yine kaçkın lidaları bulmuşunuz . Gerçi tel konuşuyorduk ama öğleden sonra balığı bulduğunuza sevindim . kısa günün karı 50 civarı lida . Granyozlardan sonra hafif gelmişlerdir ama olsun ......

Nasip işte bacanak.İş herzaman önce geliyor malum.Senin telefonunu bekliyormuş aşağıdakiler.Sen destur verdin biz yakaladık.E tabii granyozlardan sonra hafif geliyor ama bunların tadıda bir başka yani.

muratbaykent
07-03-2012, 10:25
eline sağlık abi çok güzel bir av olmuş ellerine kollarına sağlık rastgele iğnen her daim keskin olsun

Saolasın Doğukan.Umarım sanada denk gelir.

muratbaykent
07-03-2012, 10:26
Murat bey temiz bir av afiyet olsun

Teşekkür ederim Kubilay.

muratbaykent
07-03-2012, 10:28
Murat bey sizi de arkadaşlarınızıda kutlarım iyi olmuş kısa zamanda tebrikler.

Nerede bizim kırmızılar Raif bey.Özledik onları.Yokluklarında bu kaçaklarla günümüzü geçiriyoruz.Bulun artık şu kırmızılarıda elin kaçak balıklarıyla uğraşmayalım:'(

muratbaykent
07-03-2012, 10:29
Üstad tebrik ederim ellerinize sağlık

Teşekkürler Cem.Sanada rastgelsin.

muratbaykent
07-03-2012, 10:33
ellerinize sağlık ... Antalya dan kalkıp yem getirebilsek çalıştırır motoru gelirdik ... O yem bitmesi anı yokmu delirtir adamı :) Allah daha çok versin inşallah

Buyrun gelin bekleriz.Ama sizin avlarınızda bir başka oluyor.Umarım birlikte av için fırsatımız olur.Hoşçakalın.

muratbaykent
07-03-2012, 10:34
Maşallah Murat abicim yine bulmuşsunuz balığı.
Siz avdaysanız kaçkınlara üzülüyorum :)
Devamının gelmesini ümid ederim.
Rastgelsin..

Uzun zamandan beri granyoz avlıyorduk.İnan bu av değişiklik oldu bizim için.Umarım devamıda gelir ve sanada denk gelir.Kendine iyi bak Anıl.Görüşelim.

muratbaykent
07-03-2012, 10:35
Yine çok güzel bir av,tebrikler.

Teşekkür ederim.Mevsimi yaklaşıyor.Umarım hep beraber yanakları kırmızı olanlarada denk geliriz.

Anıl ÜNALAN
07-03-2012, 17:46
Uzun zamandan beri granyoz avlıyorduk.İnan bu av değişiklik oldu bizim için.Umarım devamıda gelir ve sanada denk gelir.Kendine iyi bak Anıl.Görüşelim.

Haftasonu tekneyi karaya çekiyorum tadilat başlıyor işlerimi bitireyim bir kaç mera'da süpriz denemeler yapmamız gerekiyor ;) sende kendine iyi bak abi işlerim bitsin görüşelim :)

Tuncay GÜNAY
07-03-2012, 18:24
Haftasonu tekneyi karaya çekiyorum tadilat başlıyor işlerimi bitireyim bir kaç mera'da süpriz denemeler yapmamız gerekiyor ;) sende kendine iyi bak abi işlerim bitsin görüşelim :)

anılım yalnız olmaz illada birisi bana eşlik etsin dersen ben hazırım bilesin :):D:D

Anıl ÜNALAN
07-03-2012, 18:32
anılım yalnız olmaz illada birisi bana eşlik etsin dersen ben hazırım bilesin :):D:D

Gopeze gitçez abi senle sende hazırla kendini :D :D :D :D :D
Teknenin işleri bitsin denizli-2liman arası metro hattı döşettircem zate abi ;)

muratbaykent
08-03-2012, 09:08
Gopeze gitçez abi senle sende hazırla kendini :D :D :D :D :D
Teknenin işleri bitsin denizli-2liman arası metro hattı döşettircem zate abi ;)

Misafir suyu diyorsun yani.Adam denizliden kalkıp gelecek sen gopez avlatacaksın.Hiiiiç yakıştıramadım Anıl.Hiç değilse karagöz olsun yaw:)

Anıl ÜNALAN
08-03-2012, 10:32
Misafir suyu diyorsun yani.Adam denizliden kalkıp gelecek sen gopez avlatacaksın.Hiiiiç yakıştıramadım Anıl.Hiç değilse karagöz olsun yaw:)

Çaktırma abi işte sen yaa :) :) niye belli ediyosun :) :)

MAVİ FENER
08-03-2012, 11:52
Arkadaşım Murat;
adeta ağ atmış gibisiniz 50 adet karagöz olta ile .. helal olsun sizlere.......bune bolluk böyle...tebrikler.....

Anıl ÜNALAN
08-03-2012, 12:23
Arkadaşım Murat;
adeta ağ atmış gibisiniz 50 adet karagöz olta ile .. helal olsun sizlere.......bune bolluk böyle...tebrikler.....

Nuri kaptanım fotoğraftakiler çiftlik kaçkını lidakilerdir sanırım bir göz yanılması oluştu sende :)

delvel
13-04-2012, 22:58
murat abi yine herzamanki gibi cok bereketli av yapmışsınız..
,tebrık ederim

muratbaykent
18-04-2012, 09:56
murat abi yine herzamanki gibi cok bereketli av yapmışsınız..
,tebrık ederim

Teşekkür ederim Veli.Umarım şu bereketsiz günlerde hepimize şans güler güzel avlar yaparız.

MAVİ FENER
19-04-2012, 23:28
Nuri kaptanım fotoğraftakiler çiftlik kaçkını lidakilerdir sanırım bir göz yanılması oluştu sende :)

Demekki Çiftlik kaçkını bunlar...Hımmmmmm...anlaşılmıştır....