PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bol balıklı birlikteliklere ...

kadir2235
09-03-2012, 10:22
Önce aranıza hoş geldim diyerek başlamak istiyorum. Sitemiz ( bir parçası olduğumu düşünüyorum artık :) ) üyelik işlemlerimi tamamlamadan bir kaç kaptanımla konuştum. Fark ettiğim bir şey oldu bu işin ticaretinde önce sevdalısının olduğu. Hava müsait olduğunda hemen bir tekne organizasyonu ayarlamaya çalışırız. İnanıyorum ki artık sağdan soldan tekne arayıp ta madur olmayacağız. Böyle bir birliktelik oluşturan dostlarıma ÇOK TEŞEKKÜR ederim...

ustam18
09-03-2012, 10:33
Kadir Kardeş aramıza hoş geldin.Kalıcı olman dileğimle keyifli katılımlarınızı bekliyoruz.

Rastgele.

Tuncay GÜNAY
09-03-2012, 11:05
kadir aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim katılımcı ve kalıcı olman dileği ile .

bu arada sitemiz dosluk ve paylaşım sitesidir her üyemiz çok kıymetlidir.

kadir2235
09-03-2012, 11:51
teşekkür ederim iki gün oldu sanırım üye olalı ama nedense forumu incelemekten kendimi alamaz durumdayım :) Balık avı konusunda sizin yönlendirmelerinizi bekliyorum. ( Tekne, olta, yem ... ) Nederseniz o dur yeter ki katılacak vaktim olsun. Pazar günleri izin alabildiğim sürece :) mümkün mertebe sizlerleyim. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum sizlerinde benden daha tecrübeli olduğunuza inanarak yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Tuncay GÜNAY
09-03-2012, 11:57
teşekkür ederim iki gün oldu sanırım üye olalı ama nedense forumu incelemekten kendimi alamaz durumdayım :) Balık avı konusunda sizin yönlendirmelerinizi bekliyorum. ( Tekne, olta, yem ... ) Nederseniz o dur yeter ki katılacak vaktim olsun. Pazar günleri izin alabildiğim sürece :) mümkün mertebe sizlerleyim. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum sizlerinde benden daha tecrübeli olduğunuza inanarak yardımlarınız ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim

sitemizi beğendiğinize sevindim. merak ettiğiniz öğrenmek istediğiniz tüm bilgiler sitemizde mevcuttur. konuları incelediğinizde zaten bunun farkına varacaksınız. ileriki günlerde yapacağımız site organizazyonunda tanışmak görüşmek üzere.

c*.türkiyem.c*
09-03-2012, 19:15
kadir kardeşim aramıza hoş geldin avın ve paylaşımın bol olsun RASTGELSİNNN

Anıl ÜNALAN
09-03-2012, 20:46
Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı dilerim.
Düzenleyeceğimiz organizasyonlarda adınızı üst sıralarda görebilmek ümidiyle..

muratdogan
09-03-2012, 23:48
Kadir aramıza hoş geldin.

kadir2235
10-03-2012, 09:44
hoşbuldum dostlar :) Organizasyona katılma kolay ama pazar olması ve bir kaç hafta önceden haberim olursa

ferdi demir
10-03-2012, 19:35
Kadir kardeşim aramıza hoş geldin,keyifli paylaşımlar dilerim..

xnode
10-03-2012, 22:48
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.