Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Manisa Salihli'den selamlar

yamansukru
13-03-2012, 15:51
manisa salihliden selamlar ısmım sukru ıspartada ogrencıyım aslen manısa salıhlılıyım demırkopru barajında sazan ve yayın avlıyorum genelde el oltası ıle avlanıyordum fakat bu yıl kamıs ve makıne almayı dusunuyorum ıspartadan selamlar

ferdi demir
13-03-2012, 19:14
Şükrü aramıza hoş geldin kardeşim, iki sene önce arkadaşlarla demirköprü barajına geldik bişey çıkaramadık, olmadı bidaha gittik 2 sazan 1 tanede çok büyük olmayan yayın tuttuk ve anladım tatlısu bana göre değil:hıııı:...keyifli paylaşımlar dilerim..

c*.türkiyem.c*
13-03-2012, 19:37
manisa salihliden selamlar ısmım sukru ıspartada ogrencıyım aslen manısa salıhlılıyım demırkopru barajında sazan ve yayın avlıyorum genelde el oltası ıle avlanıyordum fakat bu yıl kamıs ve makıne almayı dusunuyorum ıspartadan selamlar

merhaba şükrü kardeşim aramıza hoşgeldin. tatlı su avlarımda fiks avlak gölüm demir köprüdür ,hemen hemen her köşesini, hangi balığı nereden ne zaman alırım çok iyi biliyorum vede çok güzel balıklar aldım. bereketli balığı bol bir baraj gölüdür saygılarımla avın ve paylaşımın bol olsun

yamansukru
13-03-2012, 19:48
merhaba şükrü kardeşim aramıza hoşgeldin. tatlı su avlarımda fiks avlak gölüm demir köprüdür ,hemen hemen her köşesini, hangi balığı nereden ne zaman alırım çok iyi biliyorum vede çok güzel balıklar aldım. bereketli balığı bol bir baraj gölüdür saygılarımla avın ve paylaşımın bol olsun

hakan abi o zaman bu yıl sezon acılsın haberlesıp beraber de gıderız abı demırkopruye :D ben gecen yıl hıc balık alamadım daha dogrusu tanıdıgımkımse balık alamadı ben genelde oraklar akyar tarafında avlanıyorum bı laf cıktı yok balıklarda mantar var bu sene hastalıklıymıs balıklar dedıler ben yınede gıttım evvelkı sene hıc bos donmedım ama bu yıl bır tek balık bıle alamadım gorusmek uzere abı ıspartadan selamlar

yamansukru
13-03-2012, 19:49
Şükrü aramıza hoş geldin kardeşim, iki sene önce arkadaşlarla demirköprü barajına geldik bişey çıkaramadık, olmadı bidaha gittik 2 sazan 1 tanede çok büyük olmayan yayın tuttuk ve anladım tatlısu bana göre değil:hıııı:...keyifli paylaşımlar dilerim..

hosbulduk ferdı abı bızım denız balıkcılıgı yapmaya fırsatımız olmadıgından tatlı su ıle yetınıyoruz :D

Anıl ÜNALAN
13-03-2012, 20:11
Aramıza hoşgeldiniz. Umarım aradığınız herşeyi burada bulabilirsiniz.
Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle..

c*.türkiyem.c*
13-03-2012, 20:48
hakan abi o zaman bu yıl sezon acılsın haberlesıp beraber de gıderız abı demırkopruye :D ben gecen yıl hıc balık alamadım daha dogrusu tanıdıgımkımse balık alamadı ben genelde oraklar akyar tarafında avlanıyorum bı laf cıktı yok balıklarda mantar var bu sene hastalıklıymıs balıklar dedıler ben yınede gıttım evvelkı sene hıc bos donmedım ama bu yıl bır tek balık bıle alamadım gorusmek uzere abı ıspartadan selamlar

canım kardeşim tekrar merhaba sezon başı dediğin gibi oraklar güzel balık verir taki kapaklar açılana kadar sezon ortasıda tavukçiftliklerinin olduğu bölge çok büyük yayın verir nezaman ki kapaklar açıldı bu sefer orakların karşısı( yani kapakların karşısı )balık çiftliklerinin olduğu yerler güzel sarı ve aynalı verir sezonun sonlarındada kapaklara yakın yerler levrek verir hastalık konusuna gelince evet sazanların üzerinde bir kaç sefer beyaz lekelerle karşılaştım hatta levreklerde şerit vardı. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

xnode
13-03-2012, 20:55
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz..

Tuncay GÜNAY
13-03-2012, 21:03
şükrü kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.

MAVİ FENER
13-03-2012, 22:57
Yaman şükrü;
sitemize ve aramıza hoş geldiniz....