PDA

Tüm Versiyonu Göster : Çeşmede Tekne mi sahilden denize indirebileciğim en uygun yerler?

emre9
19-03-2012, 10:25
Merhaba herkese ben Aydında yaşıyorum memurum hafta sonları ve tatillerde çeşmede 4.60 safter marka tekne ve 9.8 4 zamanlı motorumla av yapacağım çeşmede römorku indirebileciğim yerler nereler olabilir tavisyeleriniz bekliyorum saygılar..

Anıl ÜNALAN
19-03-2012, 13:07
Merhaba herkese ben Aydında yaşıyorum memurum hafta sonları ve tatillerde çeşmede 4.60 safter marka tekne ve 9.8 4 zamanlı motorumla av yapacağım çeşmede römorku indirebileciğim yerler nereler olabilir tavisyeleriniz bekliyorum saygılar..

Çeşmenin ne taraflarında av yapmak istiyorsunuz?
Çeşme çok büyük bir av sahasıdır alaçatı, ıldır, gerence, dalyan ?
Ben çamlıyem çiftliklerine yakın olan ıldır kıyılarından hem teknenizi indirip hemde av yapabileceğinizi düşünüyorum ;)
Saygılarımla.

emre9
19-03-2012, 13:50
Teşekkür ederim bilgi için çiftlikköy ve dalyan içinde yer varsa iyi olurdu güzel kuşadası güzelçamlıda platform var denizn içine kadar beton dökmüşler römork için çeşmede de böyle yerler olsa keşke

Anıl ÜNALAN
19-03-2012, 13:55
Teşekkür ederim bilgi için çiftlikköy ve dalyan içinde yer varsa iyi olurdu güzel kuşadası güzelçamlıda platform var denizn içine kadar beton dökmüşler römork için çeşmede de böyle yerler olsa keşke

Çeşme de öyle bir yer mevcut mu bende tam olarak bilmiyorum. Çeşmenin genelde deniz kıyılarında plajlar kumsallar mevcuttur gidip gezdiğiniz takdirde uygunluğunu gözleyebilir, teknenizi indirebilirsiniz diye düşünüyorum.
Saygılarımla..