Tüm Versiyonu Göster : Kazıklı 17/03/2012 raporu
brskzkbs
20-03-2012, 14:08
Saygıdeğer ustadlar değerli abilerim arkadaşlarım; şubat ayında yaşamış oldugum üzücü kazıklı avından sonra daha da gitmem kazıklıya demiştim. Hata etmişim, balıga çıkartan kaptanın etkisi buyuk imiş. Ticari kaygılar taşıyan ve işi sadece bir avuç acemiyi gezdirmek düşüncesinde olan kaptanlar değil, bu işe gönül vermiş, teknesine gelenleri misafir gibi agırlayan deniz tutkunu ismail kaptanla pazar günü sevgili Tuncay abimiz sayesinde tanıştık. çok bereketli ve zevkli bir av yaşadık. İsmail kaptan sağolsun bizi mercana götürdü. sabah suyunda adam başı 7-8 er adet iri mercanlarımızı aldık. sonrası tamamen fantazi oldu. Tuncay bey sağolsun şovunu yaptı eline sağlık. Denizli Team olarak kazıklıda güzel bir haftasonu geçirdik. Darısı diğer arkadaşların başına. Fotografları Tuncay abim yukleyecek herkese rastgelsin
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])
Barış kardeş bereketli olsun.Dört x Dört gözle resimleri beklemekteyiz.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
aslan kral çekirge
20-03-2012, 15:48
Saygıdeğer ustadlar değerli abilerim arkadaşlarım; şubat ayında yaşamış oldugum üzücü kazıklı avından sonra daha da gitmem kazıklıya demiştim. Hata etmişim, balıga çıkartan kaptanın etkisi buyuk imiş. Ticari kaygılar taşıyan ve işi sadece bir avuç acemiyi gezdirmek düşüncesinde olan kaptanlar değil, bu işe gönül vermiş, teknesine gelenleri misafir gibi agırlayan deniz tutkunu ismail kaptanla pazar günü sevgili Tuncay abimiz sayesinde tanıştık. çok bereketli ve zevkli bir av yaşadık. İsmail kaptan sağolsun bizi mercana götürdü. sabah suyunda adam başı 7-8 er adet iri mercanlarımızı aldık. sonrası tamamen fantazi oldu. Tuncay bey sağolsun şovunu yaptı eline sağlık. Denizli Team olarak kazıklıda güzel bir haftasonu geçirdik. Darısı diğer arkadaşların başına. Fotografları Tuncay abim yukleyecek herkese rastgelsin
barış kardeşim pazar günkü kazıklı avından çok keyif aldığın anlaşılıyor inşallah bundan soraki avlarındada aynı keyfi yaşarsın 1-2-3-4-5- kasnak nasıl tuncayın taktik güzel demi ha ha ha ha
muratdogan
20-03-2012, 19:20
Barış kardeşim tebrikler.
İnşallah daha güzelleri oltana gelmesi dileğimle.
.
Bu arada işin içerisinde Tuncay abimiz varsa kalite yanıbaşında demektir.
Kazıklı demekki zevk vermeye başladı.
Darısı başımıza diyelim.
:) :) :)
Tuncay GÜNAY
20-03-2012, 19:26
barışım fotoları yükledim kardeşim. bu arada çok bereketli güzel bir av yaşadık en güzeli keyifli bir gündü dostlarla paylaşılan zaman balıkla süslenince tadından yenmiyor. masaya seremediğim mavi torbadaki balıklarım bana küsmüşler onları da meşhur etmediğim için 1 - 2 - 3 - 4 - 5 kasnak hahahahaaa denizli team nice güzel birlikteliklere RASTGELSİN
c*.türkiyem.c*
20-03-2012, 21:00
:helal::helal::helal: fotoğraf karelerinde gene ben yokum heee :helal::helal::helal:
dogukan1997
21-03-2012, 05:39
ellerinize sağlık daha bol ve büyüklerinin her daim sizlerle olmasını diliyorum .
Sevgi ve Saygılarımla . Rastgelsin.
aslan kral çekirge
21-03-2012, 11:17
:helal::helal::helal: fotoğraf karelerinde gene ben yokum heee :helal::helal::helal:
hakan kardeşim dışardan he he he he diye gevrek gevrek gülme her çarışımızda mazeret üretme içeriye gel eylence yaşa balık tutmanın çoşkusuyla hahahaha diye gül
brskzkbs
22-03-2012, 08:24
bu hafta yine denizlerdeyiz inşallah
Tuncay GÜNAY
22-03-2012, 08:46
bu hafta yine denizlerdeyiz inşallah
pazara kazıklıdayız yine barışım kağan 112 kaptanla çıkacağız (show time 2) :D:D:D
fresenius
22-03-2012, 09:32
Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!
Murat ÇAKMAKÇI
22-03-2012, 14:25
He he heyt MAŞALLAH gözümüz gönlümüz açıldı:helal:
bunuda cumartesi gün çekmiştim herkese selamlar/video/xpm4c5_kazykly-1_sport
aslan kral çekirge
22-03-2012, 17:48
ismail kaptanım çok güzel olmuş zevkle seyrettim eline sağlık ogün çok eylendik sayende teşekkürler inşallah bidaha avlarda görüşürüz
sayın arkadaşlarım videonun içindeki uygunsuz konuşmalarımız (küfür) nedeninden dolayı sildim. bu durumdan dolayı sizlerden özür dilerim. TUNCAY GÜNAY
Anıl ÜNALAN
22-03-2012, 18:05
Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ;)
Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum.
Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere..
Anıl ÜNALAN
22-03-2012, 18:09
Zevkli geçmiş anlaşılan.Rastgele.Şöyle bir tekneden olta avlarına bakıyorumda artık aman aman bir av pek göremiyorum.Eskisi gibi bol balık kalmadı gibi geliyor.Tamda yeni tekne alıpda hevesle avlanmak istediğim zamanda morallerim bozuldu doğrusu.acaba tekne almakla hatamı ettik diye düşünüyorum!!
Balık avı sezonunun yeni başlamak üzere olduğunu size söylemek isterim ortalama 1-1.5 ay içerisinde güzel balık raporları bizlerle olacaktır bundan şüpheniz olmasın ;)
Denizin durumunu 5-10 yıl öncesiyle kıyaslarsanız eğer haklısınız denizlerimiz git gide kuruyor ;)
Saygılarımla.
SoNRoBiN
22-03-2012, 22:49
Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.:) ) Sağlıcakla kalın.
SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.
MAVİ FENER
23-03-2012, 00:32
Barış kutluyorum...denizde Mercan bırakmamış gibisiniz.....resimler ve videolar harika...İsmail kaptanada selamlar....Bundan sonraki avlarınızda inşallah böyle bereketli olur...
aslan kral çekirge
23-03-2012, 11:54
Tüm denizli ekibini tebrik ediyorum.
Mercanlar çok güzel gözüküyor ağlatmayın sakın onları haa ;)
Daha güzel avların yine sizinle olmasını diliyorum.
Yakın zamanda bizim buralara bekliyorum sizi. Görüşmek üzere..
anıl kardeşim teşekkürler bizlerde gelmek istiyoruz oralara yüz yüze gelip tanışıp kaynaşmak istiyoruz tuncay kardeşim org var diyor ozaman gideriz diyor inşallah yakın zamanda olurda geliriz denizli team olarak çok istiyoruz gelmeyi bu arada tekneyi suya indirmişsin öyle duydum hayırlı ve berketli olsun inşallah iyi günler diliyorum
aslan kral çekirge
23-03-2012, 12:13
Denizli ekibi yine yapmış yapacağını, tebrikler...Bu pazar sizi Denizli'de değil de .denizde bastırırsam şaşırmayın. (Ustalığınızı yerinde test etmek ve tanışmak amacıyla tabii.:) ) Sağlıcakla kalın.
atilla abicim ne demek lafı bile olmaz istediğin zaman misafirimiz ol beraber avlanırız inşallah:):):):)
Tuncay GÜNAY
23-03-2012, 15:17
abilerin güzeli atilla abi bu pazar kazıklıdan kağan 112 ile çıkacağız sonraki pazar yine kazıklı ismail kaptanla çıkacağız nacizane av raporlarını yayınlarız gönlün nasıl isterse görüşürüz istersen sen bize katıl istersen biz sana katılalım. gönüller bir olsun dostluklar pekişsin daha güzel avlar sizlere nasip olsun
Tuncay GÜNAY
23-03-2012, 15:50
rastgelsin kardeşim. teknen hayırlı olsun avların bereketli olsun. bizde tekne almayı düşünüyoruz amacın ticaret değil balık sevdası ise doğru yapmışsın kardeş pişman olma sakın. bi ara yanına uğrayıp senin tekneyi efsunlayalım :):deli:;):D
aslan kral çekirge
23-03-2012, 20:46
ismail kaptanım çok güzel olmuş zevkle seyrettim eline sağlık ogün çok eylendik sayende teşekkürler inşallah bidaha avlarda görüşürüz
sayın arkadaşlarım videonun içindeki uygunsuz konuşmalarımız (küfür) nedeninden dolayı sildim. bu durumdan dolayı sizlerden özür dilerim. TUNCAY GÜNAY
tuncay kardeşim bu tür konulara hassasiyet gösterdiğin için teşekkür ederim inşallah siteye üye olan bütün arkadaşlarım da aynı hassasiyeti paylaşılan bütün konularda dikkatle gösterirler tşkrler
fresenius
24-03-2012, 08:04
rastgelsin kardeşim. teknen hayırlı olsun avların bereketli olsun. bizde tekne almayı düşünüyoruz amacın ticaret değil balık sevdası ise doğru yapmışsın kardeş pişman olma sakın. bi ara yanına uğrayıp senin tekneyi efsunlayalım :):deli:;):D
amacım zevk.inşallahta bol tutarım.bugün akşam tekrar suya indireceğim.kısmetse pazar sabahı balıktayım.resimleri pazartesi eklerim.
haftasonu hava çok güzel.herkeze rast gele:))
not:yem olarak ne kullanıyorsunuz.buralarda çoğunlukla sülünez kullanılıyor!
Tuncay GÜNAY
24-03-2012, 08:51
amacım zevk.inşallahta bol tutarım.bugün akşam tekrar suya indireceğim.kısmetse pazar sabahı balıktayım.resimleri pazartesi eklerim.
haftasonu hava çok güzel.herkeze rast gele:))
not:yem olarak ne kullanıyorsunuz.buralarda çoğunlukla sülünez kullanılıyor!
balığa gitmeden 2 gün öncesinden karides alıyoruz temizleyip tuzluyoruz lastik gibi oluyor kullanımı ve takılması mükemmel oluyor balıklarda seviyorlar. birde canlı tektek kullanıyoruz. iyi sülünez ve küçük mamun çok ender bulunduğundan şimdilerde favori yemimiz tektek ve tuzlanmış karides
dokuzeylul
24-03-2012, 12:17
Cumartesi biz de çıkıyoruz İsmail Kaptanla...İnşallah sizin şansınız bizde de olur...
Tuncay GÜNAY
24-03-2012, 19:30
Barış kardeşim tebrikler.
İnşallah daha güzelleri oltana gelmesi dileğimle.
.
Bu arada işin içerisinde Tuncay abimiz varsa kalite yanıbaşında demektir.
Kazıklı demekki zevk vermeye başladı.
Darısı başımıza diyelim.
:) :) :)
güzel iltifatın için teşekkürler murat kardeşim beraber olsun istiyoruz sığacık ın trançaları meşhurmuş. yapalım mı trança turu ne dersin :D:D
Tuncay GÜNAY
24-03-2012, 19:34
Cumartesi biz de çıkıyoruz İsmail Kaptanla...İnşallah sizin şansınız bizde de olur...
:) inşallah kardeşim Receb kardeşime gerekli tiyoları verdim zaten bereketli olsun kaptanı fazla yormayın pazara yine ben varım ismail kaptana :) haberiniz olsun tekneyi batırmayın. kalan yemlerinizi bırakın ben kullanırım :):):) :D:D:D:D
fresenius
26-03-2012, 08:42
25 mart pazar tekne ile seferihisarda (akarca)sadece 5-6 tane ot balığı tutabildik.:((.bizden başka 2-3 teknede aynı durumdayı!
Tuncay GÜNAY
26-03-2012, 10:01
25 mart pazar tekne ile seferihisarda (akarca)sadece 5-6 tane ot balığı tutabildik.:((.bizden başka 2-3 teknede aynı durumdayı!
kaptan 25/03/2012 pazar günü kazıklıdan çıktık 5 kişi her birimiz yaklaşık 7-8 kg civar ben ise 12-13 kg civarı balık aldık kiloluk antenli ve kiloluk sübye de bonus oldu çok bereketli bir av dı yine :D:D:D
dedim ya senin tekneyi efsunlayalım :D:D:D:D:D:D
brskzkbs
26-03-2012, 18:57
Tuncay abim haftasonu balık çekmekten kollarım tutulmuş. ben bu image shack denen olayı çözemedim fotoları yukleyemedim. senin makinandakileri sen de yukler misin? pazar ayın 1 i. 1 nisan şakası yapalım biz de o zaman :))
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.