Tüm Versiyonu Göster : Konak Kefal Avi
dogukan1997
23-03-2012, 16:48
bu gün okul çıkşı işim olmadığından konakta hava almaya karar verdim. Hemen konağa gittim ve baktım baya kişi olta atmış bende hemen oradan bir abiden rica edip olta aldım ve 1 saat sürmedi avım 4 tane iri kefal aldım :) hiç bir deneyimim yoktu ama ratsgeldi ve kefalleri aldım hani konak tarafında oturanlara haber vereyim dedim göztepe köprüsünde yani otaraflarda sürü var çakma kullanıyor herkes şimidden ratgelsin resim koymamamın nedeni telefonumun şarjı bitti yanımda da fotoğraf makinası yoktu olsa büyük bir zevkle koyardım :(
c*.türkiyem.c*
23-03-2012, 19:24
:helal:kısa günün karı diyelim şans yanındaymış kardeşim rastgelsin
dogukan1997
23-03-2012, 21:01
:helal:kısa günün karı diyelim şans yanındaymış kardeşim rastgelsin
aynen abi öle oldu bende şaşırdım zaten nasipmiş size de rastgelsin .
Doğukan kadreşim bu hobi içine işledim birdaha içinden atamassın rasgelsin fotolarını bekliyorum
kadir 06
23-03-2012, 22:24
Bazen deneyimin bile olmasa sansinin yaver gittigi anlar oluyor.Seni tebrik ederim afiyet seker olsun..
Anıl ÜNALAN
23-03-2012, 23:02
Tebrik ederim doğukancım, kefal avı bazen çok zor bazende çok kolay bir avdır yerine zamanına göre çok lezzetli ve yenmeyecek şekilde de olabiliyorlar. Sen zate onları eve götürmemişsindir götürdüysende sakın yemeye kalkma :)
Rastgelsin kardeşim :)
dogukan1997
24-03-2012, 05:45
Tebrik ederim doğukancım, kefal avı bazen çok zor bazende çok kolay bir avdır yerine zamanına göre çok lezzetli ve yenmeyecek şekilde de olabiliyorlar. Sen zate onları eve götürmemişsindir götürdüysende sakın yemeye kalkma :)
Rastgelsin kardeşim :)
anıl abi eve götürdüm ama derya abiyle konuştum o da senin dediklerini dedikten sonra yemem . ben anladım nedenini ve köpeklere verdim onları hiç deilse biliosun beni kendimi tatmin ettim . edemediğim yerler oldu ama bu sefer ettim :D ;)
dogukan1997
24-03-2012, 05:46
Bazen deneyimin bile olmasa sansinin yaver gittigi anlar oluyor.Seni tebrik ederim afiyet seker olsun..
aynen kadir abi yaver gitti . yorumun için teşekkür ederim rastgelsin .
dogukan1997
24-03-2012, 05:49
Doğukan kadreşim bu hobi içine işledim birdaha içinden atamassın rasgelsin fotolarını bekliyorum
Aynen öle abi ; ilk balık tuttuğumda evde yemek amaçlı tutuyordum ama daha sonrasın da hani oltayı atarsın beklersin 1-2 titrer ya o heyecan için gidiyorum artık. Yorumun için teşekkür ederim rastgelsin. :)
Tuncay GÜNAY
24-03-2012, 08:55
doğukan tebrikler kardeşim köpecikler taze balığa sevinmişlerdir. :)
Ege Demirağ
24-03-2012, 10:35
doğukan abi tebrikler hayatımda küçükte olsa bir sürü balık türü yakaladım tabi saldım büyükleride vardı ama bi kefal yakalayamadım kafayı yedirtiyo bizim foçadakiler çok akıllı yada ben aptalımm :D Levrek(ispendek)sivriburun karagöz ,sinarit palazı , ve daha bir sürü balık .. ama nedense herkesin en rahat yakalanıyor olarak bilinen balığı yakalayamadım :( nasip olmayınca olmuyor biliyorsun :D tebrikler rastgelsin..
dogukan1997
24-03-2012, 18:52
doğukan tebrikler kardeşim köpecikler taze balığa sevinmişlerdir. :)
aynen tuncay abi zaten mahalede bir aile köpek var yeni doğurdu onlara verdim kızartıp :D çiğ vermedim hemen yediler hiç değilse zevkini almış oldum kendine iyi bak yorumun için teşekkürler
dogukan1997
24-03-2012, 18:54
doğukan abi tebrikler hayatımda küçükte olsa bir sürü balık türü yakaladım tabi saldım büyükleride vardı ama bi kefal yakalayamadım kafayı yedirtiyo bizim foçadakiler çok akıllı yada ben aptalımm :D Levrek(ispendek)sivriburun karagöz ,sinarit palazı , ve daha bir sürü balık .. ama nedense herkesin en rahat yakalanıyor olarak bilinen balığı yakalayamadım :( nasip olmayınca olmuyor biliyorsun :D tebrikler rastgelsin..
kardeşim valla ne yalan söyleyeyim hani ne bir taktiğim var ne bir hazırlıgım attım şans eseri geldiler hani yoksa bende anlamam yani rastgele diye attım ve bala çektim sonrada kızartıp köpeklere verdim :D ;) sana da rastgelsin .
selamunaleykum rast gele gardas hayırdır kefallerı neden yemıyonuz körfezden dolayımı
Anıl ÜNALAN
26-03-2012, 19:27
selamunaleykum rast gele gardas hayırdır kefallerı neden yemıyonuz körfezden dolayımı
Evet İzmir körfezinin iç noktalarından avlanan kefallerin üzerinde ağır bir koku oluşmakta ve bu sebepten dolayı da yenmemektedir.
İmza ayarlarınızı yaparsanız hitapta kusur yaşamayız ;)
MAVİ FENER
26-03-2012, 23:47
Doğukan;
Kefalleri görür gibiyim...paylaşımın için teşekkürler..Afiyet şeker bal olsun..
dogukan1997
27-03-2012, 16:23
Doğukan;
Kefalleri görür gibiyim...paylaşımın için teşekkürler..Afiyet şeker bal olsun..
Abi valla doğrusu bana afiyet bal olmadı ( köpeklere oldu ) :) ama banada bir tek yararo var temiz hava aldım ve balık tuttum o yetti yinede teşekkür ederim sevgi ve saygılarımla
dogukan1997
27-03-2012, 16:25
Gerekli açıklamayı anıl abinin yaptığını düşünerek bir şey yazmadım umarım anlaşılması gereken anlaşılmıştır ;) konak iç bölge dir anıl abinin dediği gibi .... rastgele
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.