Tüm Versiyonu Göster : 25.03 Kazıklı'dan canlı yayın
brskzkbs
25-03-2012, 06:27
Abiler günaydın kaziklidan gunün ilk mercanı Tuncay Abi'den karagöz Hakan Abi'den isparoz ahmetten
Fotolar az sonra
dogukan1997
25-03-2012, 13:06
fotoğrafları bekleyeceğim rastgele.
Barış kardeşim mercanı bekliyoruz
brskzkbs
25-03-2012, 16:10
Barış kardeşim mercanı bekliyoruz
Beklenen mercan 1250gr antenli Tuncay abiden gunün süprizi yine Tuncay Abi'den 1kg lik subye oldu. Bereketli bir av oldu. Detay fotolar Tuncay Abi'den. Kazikli katliamı part3
dogukan1997
25-03-2012, 16:24
Beklenen mercan 1250gr antenli Tuncay abiden gunün süprizi yine Tuncay Abi'den 1kg lik subye oldu. Bereketli bir av oldu. Detay fotolar Tuncay Abi'den. Kazikli katliamı part3
tuncay abinin ellerine sağlık beklendiği gibi olmuş iyi bir av geçirmişsiniz rastgele sevgi ve saygılarımla
Anıl ÜNALAN
25-03-2012, 19:10
Hadi bakalım düzgün bir anlatımla av raporunu bekliyoruz. Fotoğraflarıda merak ediyoruz :) Asıl yorumlarımız ondan sonra ;)
kağan 112
26-03-2012, 10:03
dostlar merhaba kağan 112 ahmet kaptan deniz ve doğa tutkunu biri olarak aranıza katılmaktan çok memnunum dün teknemde çok değerli misafirleri ağırladım harika insanlarla beraber olmaktan ve avlanmaktan çok memnun oldum ustalarla avlanmak çokgüzel . yüreğinizden sevgi oltanızdan balığınız eksik olmasın.
brskzkbs
26-03-2012, 11:31
dostlar merhaba kağan 112 ahmet kaptan deniz ve doğa tutkunu biri olarak aranıza katılmaktan çok memnunum dün teknemde çok değerli misafirleri ağırladım harika insanlarla beraber olmaktan ve avlanmaktan çok memnun oldum ustalarla avlanmak çokgüzel . yüreğinizden sevgi oltanızdan balığınız eksik olmasın.
sağolasın ahmet kaptan sende güzel bi abisin. dün için teşekkur ederim.
aslan kral çekirge
26-03-2012, 12:33
sağolasın ahmet kaptan sende güzel bi abisin. dün için teşekkur ederim.
ahmet kaptanım sende çok degeli bi abimizsin bundan sora sayen de çok güzel bir av yaptık herşeyden önemlisi çok güzel ve eylenceli bir pazar günü yaşadık herşey için teşekkürler kaptanım görüşmek üzere
c*.türkiyem.c*
26-03-2012, 14:30
senin gibi bir dostla tanışmak beni çok mutlu etti ayrıca misafir perverliğin için sonsuz tşkler . sevgiyle ve dostça kal .birdahaki avlarda görüşmek üzere yaradana emanetsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.