Tüm Versiyonu Göster : Nihayet denizle buluştum..
kaptankarabulut
26-03-2012, 21:18
Teknem İki aydır bakımdaydı.Havaların yağmur ve soğuk olması nedeniyle bende evde internet başında sabahtan akşama kadar tavla oynamaktan tavlakolik olup çıktım.:hıııı: :hıııı: Nihayet son haftalar havalar düzeip teknemin bakımına hız verince cuma günü teknemi denizle buluşturdum.Ve sabahsı yani cumartesi sabahı kendimi denize attım.OOOHHHH beeee özlemişim motorumun sesini ve denizin iyot kokusunu..:helal: :helal:
Şöyle dişe dokunur avımız olmasa da dostlarımızla birlikte olmak denizin ortasında çayımızı yudumlamak bana büyük keyif verdi.Bir de şu uskumrular kendilerini gösterseler işte o zaman deymeyin keyfimize..Ama az kaldı akşam sabah oltalarımızı ziyaret etmeye başlarlar.Ve bu keyifli anlarımızıda siz dostlarımızla bol bol paylaşırız.İki aydır sudan çıkmış balık misaliydim.Şükürler olsun ki yine denizime kavuştum.Tüm güzelliklerin tüm dostlarımla olması dileğimle...
[Only Registered Users Can See Links]
Ahmet TARİH
26-03-2012, 21:30
Süleyman Abi hayırlı bereketli ve sağlık dolu bir sezon diliyorum.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Tekne bakımı tamamlanmış pırıl pırıl gözüküyor kazasız belasız sağlıklı ve bol balıklı kullanman dileklerimle.
muratdogan
26-03-2012, 22:23
Abi gelin gibi olmuş tekne.
Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.
dogukan1997
27-03-2012, 04:43
Süleyman abi hayırlı olsun artık paylaşımlarını bekleyleceğiz . Çok güzel olmuş teknen sorunsuz kulanman nasip olsun sevgi ve saygılarımla rastgelsin .
kaptankarabulut
27-03-2012, 06:34
Süleyman Abi hayırlı bereketli ve sağlık dolu bir sezon diliyorum.
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.
Teşekkürler Ahmet,umarım bu yıl uskumru da bol olur da keyfini çıkarırız..
kaptankarabulut
27-03-2012, 06:36
Tekne bakımı tamamlanmış pırıl pırıl gözüküyor kazasız belasız sağlıklı ve bol balıklı kullanman dileklerimle.
Evet Turgay abi gerçekten çok güzel oldu.Fakat niyetim bunu elden çıkarıp biraz daha büyüğünü düşünüyorum.Hayırlısıyla..
kaptankarabulut
27-03-2012, 06:38
Abi gelin gibi olmuş tekne.
Allah hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin.
Evt Murat gerçekten gelin gibi oldu.teşekür derim..
kaptankarabulut
27-03-2012, 06:39
Süleyman abi hayırlı olsun artık paylaşımlarını bekleyleceğiz . Çok güzel olmuş teknen sorunsuz kulanman nasip olsun sevgi ve saygılarımla rastgelsin .
Teşekkürler Doğuş,uskumrularda başladıkdan sonra hergün yeni bir paylaşımlarımız olur inşallah..
En sonunda tekneyi kazasız belasız denizde görebildik çok şükür:helal:
Ben sana dedim ama Süleyman Abi Levreğe bırakma yap diye bak sonunda tavlakolik oldun çıktın:deli:
Süleyman Abi Kazasız belasız kullanmak nasib olsun inşallah
Darısı artık Anıl'ın başına diyelim
Rastgele
ibrahimz35
27-03-2012, 07:26
Kaptanım, mavi denizlere hoş geldin.
Maşallah teknen harika olmuş, denizde gidişatı uçak gibi.
Allah nazardan saklasın.
Avların bereketli olsun.
Süleyman kaptanım hayırlı uğurlu olsun rastgelsin diyorum.
MAVİ FENER
27-03-2012, 13:09
Kaptan Karabulut;
hayırlı uğurlu olur inşallah...Bereketli avlar dilerim...rastgelsin..
brskzkbs
27-03-2012, 14:37
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
c*.türkiyem.c*
27-03-2012, 14:47
süleyman kaptanım tekrar hayırlı olsun teknen rotan kazasız belasız olur inşallah
dogukan1997
27-03-2012, 15:02
Teşekkürler Doğuş,uskumrularda başladıkdan sonra hergün yeni bir paylaşımlarımız olur inşallah..
inşallah abi beraber paylaşırız :)
Kaptan hasret sona ermiş kazasız belasız inşallah rasgelsin
kaptankarabulut
27-03-2012, 17:44
En sonunda tekneyi kazasız belasız denizde görebildik çok şükür:helal:
Ben sana dedim ama Süleyman Abi Levreğe bırakma yap diye bak sonunda tavlakolik oldun çıktın:deli:
Süleyman Abi Kazasız belasız kullanmak nasib olsun inşallah
Darısı artık Anıl'ın başına diyelim
Rastgele
Teşekkürler Cem,ama tam zamanında çıktım hem havalar bozuktu hemde balık yotu.Akşam sabah bizim fovorimiz uskumrular giriş yaparlar .Onun için ben tam tekmil hazırım..:D :D
kaptankarabulut
27-03-2012, 17:49
Kaptanım, mavi denizlere hoş geldin.
Maşallah teknen harika olmuş, denizde gidişatı uçak gibi.
Allah nazardan saklasın.
Avların bereketli olsun.
Teşekkürler İbrahim'im gerçekten gidişi bir harika oldu.pervanenin peçi kaçıkmış birde altı temizlendi. süper oldu.Ama nasip olursa değiştirmeyi düşünüyorum.Az daha büyüğü olursa benim için daha iyi olacak..
kordonboyu
27-03-2012, 19:21
Abi, Allah hayırlı uğurlu etsin. Valla çok da fiyakalı görünüyor doğrusu. Bereketli ve neşeli bir sezon geçirmen dileğiyle, en kısa zamanda kurtları dökelim inşallah...
Ne yalan söyleyeyim uskumrunun sağa sola kaçarak gelişini çok özledim doğrusu...
Anıl ÜNALAN
27-03-2012, 20:57
Hayırlı olsun kaptanım. Allah denizlerde kirlenmeyi nasip etsin sana :)
Darısı başıma bakalım tek başıma yordu beni bizim keretada.
kaptankarabulut
28-03-2012, 07:26
Süleyman kaptanım hayırlı uğurlu olsun rastgelsin diyorum.
Teşekkürler Tamer,Sizlere de ratstgelsin..
kaptankarabulut
28-03-2012, 07:27
Kaptan Karabulut;
hayırlı uğurlu olur inşallah...Bereketli avlar dilerim...rastgelsin..
Teşekkürler abicim sizlerede rastgelsin her daim...
kaptankarabulut
28-03-2012, 07:28
Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin
Teşekkürler Barış kardeşim..
süleyman kaptanım tekrar hayırlı olsun teknen rotan kazasız belasız olur inşallah
Teşekkürler Hakan.Hadi bakalım Denizlililer burayaa..
kaptankarabulut
28-03-2012, 07:30
Kaptan hasret sona ermiş kazasız belasız inşallah rasgelsin
Evt Kubilay hasret bitti...gelsin artık uskumrular..
Tuncay GÜNAY
28-03-2012, 07:47
kaptanım hayırlı uğurlu olsun nice bereketli avlara. iğnen keskin livarın dolu olsun
Ege Demirağ
28-03-2012, 12:28
Tekne maşallah pırıl pırıl süleyman üstadımm :D sizede bu yakışırr :D daha iyi avlar olucak .. bende bi foçaya gitsem orda tekneyle çıksam :D raporlarınız dört gözle bekliyorum üstadım iyi günler.. :D
Daha iyileriyle en güzel avları yapman dilekleriyle abicim. Kazasız belasız günler de kullan abi...
kaptankarabulut
30-03-2012, 14:19
kaptanım hayırlı uğurlu olsun nice bereketli avlara. iğnen keskin livarın dolu olsun
Teşekkürler Tuncay,yaz geliyor uskumrular başlıyacak artık rotanızı bu taraflara çevirirsiniz..:D :D
kaptankarabulut
30-03-2012, 14:21
Tekne maşallah pırıl pırıl süleyman üstadımm :D sizede bu yakışırr :D daha iyi avlar olucak .. bende bi foçaya gitsem orda tekneyle çıksam :D raporlarınız dört gözle bekliyorum üstadım iyi günler.. :D
Teşekkürler Ege'm,bu güzel avlarımıza seni aileni ve dostlarınızıda ortak etmek isterim..
kaptankarabulut
30-03-2012, 14:23
Daha iyileriyle en güzel avları yapman dilekleriyle abicim. Kazasız belasız günler de kullan abi...
Çok teşekkürler Deniz kardeşim,hep birlikte güzel avlarımızda kullanmak nasip olsun..
Hayırlısı olsun Süleyman abi,inşallah bu sezon çok bereketli geçer avlarınız.
kaptankarabulut
02-04-2012, 18:49
Hayırlısı olsun Süleyman abi,inşallah bu sezon çok bereketli geçer avlarınız.
Teşekkürler Karaman umarım hepimiz için iyi bir sezon olur..
Kerem YAMAN
04-04-2012, 11:00
Sülayman abi hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre versin
Taygun KOCABIYIK
04-04-2012, 19:50
Tekne bu sene muazzam olmuş Süleyman abicim :) ilk çayını da içtik sezonun :) inşallah en kısa sürede misafir edersin bir gün beni.
ferdi demir
05-04-2012, 09:35
Süleyman abi yeni sezon hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.