PDA

Tüm Versiyonu Göster : Denizli team kazıklı koyuna çıkartma yaptı :) sonuç katliam

Tuncay GÜNAY
27-03-2012, 15:26
denizli team kazıklı koyuna çıkarma yaptı  ekip arkadaşlarım kel aytaç – sarı barış – kaynak Ahmet – kaynak hakan ve ben 25/03/2012 gece saat 12:00 da düştük yollara rotamız kazıklı koyu hoş sohbet neşe içinde gece saat 02:30 gibi Ahmet arkadaşımızın akbükdeki yazlığına gidip güzel bir çay demledik muhapbet eşliğinde kahvaltı yaptık sonra tekrar yolculuk derken teknemizin yanına vardık Ahmet kaptan teknede bekliyormuş bizi kısa bir tanışma merasimi ve vira bismillah deyip açıldık mavi sulara 1 saat 15 dakka kadar sonra avlak yerimize vardık oltalar elimizde heyecanla çapanın oturmasını beklemeden nasip deyip bıraktık oltalarımızı suya 15 dk. Kadar hiçbir hareket yoktu sonra da çok hafif nazlı vuruşlar başladı ama çok seyrekti demek ki aşağıda balık azdı kısa bir bekleyişten sonra ben orta boy mercanı tekneye misafir edip açılışı yaptım ardından hakan kardeşim irice bir karagözü çekiverdi tekneye misilleme yaptı bana. Ardından bir mercan da barış kardeşim çekti neşemiz on numara oh dedik sabah suyunda bayağı kırmızı alacağız ama öle olmadı tabi aytaç kardeşim yeni aldığı ryobı makinesı ve yeni aldığı kamışı denediğinden alışamadı sanırım kırmızı alamadı balık nazlı vuruş az suratlar asılmaya başladı derken sesler yükselmeye başladı balık yok yer değiştirelim gidelim derken ben de duralım biraz daha vuruş var balık nazlı alırız buradan kırmızı diyordum ki benim oltaya ince ince vuruş geldi ilk 2 vuruşa duyarsız kalıp 3. vuruşla beraber vurdum tasmayı tasmalamamla beraber aşağıda bir şey deli gibi çırpınmaya başladı sert dolgu kamışım bayağı eğildi aşağıya bende sakin sakin sarmaya başladım kendi kendime içimden diyorum aman Tuncay panik yapma kaçırma sakın haaa  allahım çok fena kafa atıyor kurtulmasa bari derkan bi ara boşladı olta eyvah dememe kalmadan sağlam 2 li kafa daha attı içimin yağı eridi sanırım çok heyecanlandım fakat yinede dont panik Tuncay deyip sakin sakin zorlanarak sarıyorum gırgırı veeeee aşağı baktığımda kırmızı sultanı suda görüverdim hey maşallah dedim kırmızı büyükçe derken pehlivan gibi bir antenli 2, iğneden oturmuş takıma hızsızda da irice bir mercan daha şükür yarabbi deyip aldım tekneye çok güzel bir duygu muhteşem bir aksiyon kırmızıları 3 lemiştim eh dedim ben misyonumu tamamladın artık balık tutmasanda olur artık diye de arkadaşlarıma takıldım ve pehlivana güzel bir öpücük kondurdum bu mutlu anı barış kardeşim aypeti ile hemen ölümsüzleştirdi. Yaşadığım haz inanılmazdı tabi nirvanaya ulaştım gibi falan oldu (barış fotoyu yolla artık yolcam bak seni)  sabah suyu birkaç parça daha almamızla beraber bitmiş oldu birkaç yer daha değiştirdik fakat balık gercekten nazlı idi derken favori avlağımıza gittik bu arada ekip balık azlığından neşesizdi dedimki bakın birazdan bir yere gideceğiz orada balık çekmekten yorulacaksınız barış ve aytaç 1 hafta önce beraber gittiğimizden biliyorlardı diğer arkadaşlar pek inanmadılar ama gittiğimizde boş olan kovalar 2 saat kadar bir süre sonra dolmuştu ve balık çekmekten halsiz düştüler aşağıda balık ağzını açmış bekliyor sanki kursun yere değmeden biri atlıyor değmesiyle birlikte 2 ciler oturuyordu oltalarımıza  o kadar yorulmuşuz ki saat daha erken olmasına rağmen kaptana dedik ki kaptan biz balık tutmaktan çok yorulduk kaldır çapayı dönüşe geçelin yolumuz üzerindeki 1 mercan bölgesini kontrol edip avı bitirelim. Kaptan da şaşkınlıkla hemen aldı çapayı dönüş başladı mercan yapan bir yere geldiğinde son kez attık çapamızı yine aynı durum çok hafif nazlı birkaç vuruş biraz bekledik 1 adet mercan aldık verim düşük ben nolur nolmaz düşüncesi ile fırdöndüye 1 kalamar zokası takmıştım laf olsun diye takdım fakat iyiki de takmışım umutsuz şekilde yeter artık bişi yok burada gideli artık nasılsa kovalar balık dolu erken çıkalım erken den denizliye gidelim derken bişi oturdu benim oltaya ağırcana ama kafa yok çırpınma yok öle mal gibi çekiyom bende ahaaaa kocaman bir süpye su yüzüne geldiğinde kocaman gözleri ile bana bakıyor hoş geldin biladerrr deyip aldım tekneye ama su püskürteceğini bildiğinden ağzını denize tutup öğle aldım zokadan dikkat etmeme rağmen biraz ıslattı gene kerata  ve avı sonlandırıp neşe muhabbet çıktık karaya kaptanın ilgisi alakası çok güzeldi kendisi ile tanışmaktan çok mutlu oldum Ahmet kaptanım seninle avlanmaktan sonsuz şekilde mutlu oldum teşekkürler teşekkürler vede bu bölgeye ava gidecek arkadaşlara da kesinlikle tavsiye ediyerum Ahmet kaptanı (kağan 112) kullandığımız yem tuzlanmış karides mamun teke daha neşeli ve bereketli avlar sizlere nasip olsun.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

<object width="400" height="224" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="movie" value="[Only Registered Users Can See Links]" /><embed src="[Only Registered Users Can See Links]" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="400" height="224"></embed></object>

avlar
27-03-2012, 15:57
Tuncay gerçekten seni ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum,muhteşem kareler devamını diliyorum.Rastgelsin.

CEMAKO
27-03-2012, 16:00
Tuncay ağam tebrik ederim
mükemmellik derecesinde av yapmışsınız
antenliler çok güzel ellerine sağlık
tekrar tebrikler

dogukan1997
27-03-2012, 16:20
ellerine sağlık tuncay abim antenliler sana yakışmış daha bol ve daha irileri her zaman seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla rastgele :)

TUĞYAN
27-03-2012, 16:27
Tuncay 1. Ve 3. Resimlerine bayıldım hele antenliye hasta kaldım inşallah daha iyileri rasgelsin afiyet olsun

c*.türkiyem.c*
27-03-2012, 17:21
:Dtuncayıııımmm bir av ancak bu kadar güzel rapor edilir.Okurken sanki tekrar teknedeymişim gibi hissettimm videomuzu koymamışsın hadi onuda koyda tam olsun:D

aslan kral çekirge
27-03-2012, 18:51
tuncay kardeşim yine roman yazar gibi döktürmüşşün çok güzel anlatmışsın burdan bütün denizli team gurubuna tşkür ediyorum öncelikle tuncay kardeşime çok güzel bir gün ve harika bir avdı dı inşallah bidahaki avlarda hep böyle zevkli ve eylenceli olur pazara görüşürüz bekle bizi kazıklı ahmet kaptanıda unutmayalım onada sonsuz tşkkürler ediyorum herkese iyi avlar

Anıl ÜNALAN
27-03-2012, 20:02
Hey maşalllahhhh. Tuncay abim bunlar ne böyle :) Antenler çanaklı olmuş sanki :)
Tüm ekibi kutluyorum abi. Daha iyilerinin tekrar ve her zaman sizlerle olmasını dilerim.
Avlarınız daim iğneleriniz keskin olsun..
Rastgelsin :)

ufuklar
27-03-2012, 21:15
Tuncay gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş,kırmızılar kusursuz şansınızın devamını dilerim Selamlar

ustam18
28-03-2012, 06:21
Tuncay Kardeş Rapor ve resimler için teşekkürler.Yakalamış olduğunuz balıklar içinse tebrikler.EEE hepsini o gün yakalamışsınız birdaha balığa gitmeyecekmişsiniz gibi.

Rastgele.

kaptankarabulut
28-03-2012, 07:38
Hey maşşallah be Tuncay döktürmüşsün yine..:D :D :D

avların her daim bereketli oltan her daim dolu gelsin.. Tebrikler afiyet olsunlar..

lusi
28-03-2012, 09:00
tebrikler harika bir av olmuş

aslan kral çekirge
28-03-2012, 10:33
Hey maşalllahhhh. Tuncay abim bunlar ne böyle :) Antenler çanaklı olmuş sanki :)
Tüm ekibi kutluyorum abi. Daha iyilerinin tekrar ve her zaman sizlerle olmasını dilerim.

anıl bey tuncay kardeşimizi çok sıkıştırıyoruz bizi anılın yanına götür diye oda tekne suya inmedi diyor indir şu tekneyi suyada gelelim artık yanına bize eylenceli ve farklı bir av yaşatırsın umarım

Ege Demirağ
28-03-2012, 12:25
çok güzel av olmuş :D afiyet bal şeker olsun ..Darısı bizlerin başına inş..

Tuncay GÜNAY
28-03-2012, 15:41
Tuncay gerçekten seni ve takım arkadaşlarını tebrik ediyorum,muhteşem kareler devamını diliyorum.Rastgelsin.

teşekkürler tamer abi bu hafta 2 grup gidiyoruz kazıklıya :) istersen kontenjan açarın size :)

Tuncay GÜNAY
28-03-2012, 15:43
Tuncay ağam tebrik ederim
mükemmellik derecesinde av yapmışsınız
antenliler çok güzel ellerine sağlık
tekrar tebrikler

cem kardeşim teşekkürler. nasibimiz bolmuş tuttuk bende senin levreklere aşık oldum kardeş sizin oralarda hem levrek hem de mercan bol nasip olursa geleceğim bir gün

Tuncay GÜNAY
28-03-2012, 15:45
ellerine sağlık tuncay abim antenliler sana yakışmış daha bol ve daha irileri her zaman seninle olmasını diliyorum sevgi ve saygılarımla rastgele :)

teşekkürle doğukan kardeşim antenli bana yakıştı ama sana daha çok yakışır diye düşünüyorum. daha güzelleri sana nasip olsun

Tuncay GÜNAY
28-03-2012, 15:49
Tuncay 1. Ve 3. Resimlerine bayıldım hele antenliye hasta kaldım inşallah daha iyileri rasgelsin afiyet olsun

kardeşim oralarda ayılıp bayılma gel bu pazar yine kazıklıdayız yine :D:D:D daha güzelleri sana nasip olsun.

kağan 112
28-03-2012, 16:02
dostlar merhaba son zamanlarda kaziklıda balık biraz azdı ama artık yavaşyavaş başladı gelmeye geçtiğimiz hafta güzel bereketli bir haftasonuydu inşallah böyle devameder bende yeni avlaklar keşfedip gelen misafirlerime dahagüzel av günleri yaşatmak istiyorum çünki tekneme gelen misafirler o mutlu anları yaşamayı çok hakediyorlar. bütün dostlara rasgelsin yüreğinizden sevgi oltanızdan balık eksik olmasın

dogukan1997
28-03-2012, 17:22
teşekkürle doğukan kardeşim antenli bana yakıştı ama sana daha çok yakışır diye düşünüyorum. daha güzelleri sana nasip olsun

Tuncay abi teşekkür ederim inşallah bana da yakışır :D daha denk gelmedi antenli. sevgi ve saygılarımla rastgele

orhan69
28-03-2012, 20:00
offf negüzel bir gün nekadar güzel balıklar bütün ekibi kutlarım bütün güzelliklerin devamını dilerim herdaim rasgele

Anıl ÜNALAN
28-03-2012, 22:33
anıl bey tuncay kardeşimizi çok sıkıştırıyoruz bizi anılın yanına götür diye oda tekne suya inmedi diyor indir şu tekneyi suyada gelelim artık yanına bize eylenceli ve farklı bir av yaşatırsın umarım

Konuştuk Tuncay abiyle Aytaç abi. Sende ara senle de konuşalım :) işlerimiz bitsin ondan sonra da balık olduğu bir vakit görüşürüz abi :)

MAVİ FENER
28-03-2012, 22:42
Tuncay, Tuncay...
Götürmüşsün kırmızı Mercanları....Çokda lezzetli bir ızgarası olur o meretlerin....Paylaşımın için teşekkürler...

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:24
:Dtuncayıııımmm bir av ancak bu kadar güzel rapor edilir.Okurken sanki tekrar teknedeymişim gibi hissettimm videomuzu koymamışsın hadi onuda koyda tam olsun:D

hakan abi teşekkürler beğendiğin için biz bu hafta yine kazıklıdayız 2 tekne birden açılacağız talep çok yoğun dinlenme fırsatı bulamıyorum. :):) videoya gelince facede yayınladım oradan bakıver kardeş.:D:D:D

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:25
tuncay kardeşim yine roman yazar gibi döktürmüşşün çok güzel anlatmışsın burdan bütün denizli team gurubuna tşkür ediyorum öncelikle tuncay kardeşime çok güzel bir gün ve harika bir avdı dı inşallah bidahaki avlarda hep böyle zevkli ve eylenceli olur pazara görüşürüz bekle bizi kazıklı ahmet kaptanıda unutmayalım onada sonsuz tşkkürler ediyorum herkese iyi avlar

avın bereketi ve güzelliği ekibin güzelliğinden kaynaklanıyor aytacım kaptan da 10 numara olunca sonuç bu oluyor asıl ben size teşekkür ederim. pazaraaaaaa görüşürüz.

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:29

teşekkürler anılım şu aralar kırmızıyı seviyoruz balıksız yemek yemiyoruz kel aytaç kırmızımın antenini kırdı oynarken :):):) görmemiş kel çekim gücü düşük oldu artık antenlinin kazıklının balıklarını bitirelin rota izmir güzel bahçe özledim sizi.

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:31
Tuncay gerçekten güzel bir hafta sonu olmuş,kırmızılar kusursuz şansınızın devamını dilerim Selamlar

teşekkürler orhan abı kırmızılar kusursuzdu ta ki aytaç kardeşim antenli mercanın antenini kırana kadar :):):):) daha güzelleri size denk gelsin :D:D

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:34
Tuncay Kardeş Rapor ve resimler için teşekkürler.Yakalamış olduğunuz balıklar içinse tebrikler.EEE hepsini o gün yakalamışsınız birdaha balığa gitmeyecekmişsiniz gibi.

Rastgele.

teşekkürler hayrettin abi beğendiğine sevindim. kalan balıkları bu hafta yakalayacağız hepsini tutmadık :D:D:D:D:D

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:36
Hey maşşallah be Tuncay döktürmüşsün yine..:D :D :D

avların her daim bereketli oltan her daim dolu gelsin.. Tebrikler afiyet olsunlar..

kaptanımmmmmm napıyon beaaa nerlerdesin kara batak gibi kayboldun göremiyoruz seni özlettin kendini. gözünü sevdimin gopezleri nerdeeee özledim o cavurlarııı ;);)

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:36
tebrikler harika bir av olmuş

teşekkürler daha güzelleri size nasip olsun rastgelsin her daim

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:38
çok güzel av olmuş :D afiyet bal şeker olsun ..Darısı bizlerin başına inş..

inşallah egecim sana bunların ağa babaları nasip olsun yanında kolası benden :D:D:D rastgelsin

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:41
dostlar merhaba son zamanlarda kaziklıda balık biraz azdı ama artık yavaşyavaş başladı gelmeye geçtiğimiz hafta güzel bereketli bir haftasonuydu inşallah böyle devameder bende yeni avlaklar keşfedip gelen misafirlerime dahagüzel av günleri yaşatmak istiyorum çünki tekneme gelen misafirler o mutlu anları yaşamayı çok hakediyorlar. bütün dostlara rasgelsin yüreğinizden sevgi oltanızdan balık eksik olmasın

teşekkürler kaptan pazara ordayız yine çayları demlemeye başla sen sabah suyu mercan öğleden sonra fantazi balık at çek 3 lü isparoz :D:D:D:D:D görüşürüz.

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:43
offf negüzel bir gün nekadar güzel balıklar bütün ekibi kutlarım bütün güzelliklerin devamını dilerim herdaim rasgele

teşekkürler orhan kardeşim daha irileri iyileri sizlere nasip olsun ;);)

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 20:47
Tuncay, Tuncay...
Götürmüşsün kırmızı Mercanları....Çokda lezzetli bir ızgarası olur o meretlerin....Paylaşımın için teşekkürler...

götürtük bea kaptanım hemde beyaz sulu götürdük :):):) balık ta dedi ki beni bir adam evladı yedi :D:D:D:D sonra üzerine helva yedik bu sefer balık öldüğünü anladı. yazın 1 hafta kadar istanbula yolum düşecek kabul ederseniz çayınızı içmek isterim saygılar kaptanım.

Tuncay GÜNAY
29-03-2012, 22:26
kazıklı da bizi ağırlayan kaptanlarım ismail kaptan ve ahmet kaptana da buradan teşekkür etmek istiyorum her ikisini de birbirinden ayrı tutamam teknelerinde misafir olduğumuz sürece çay kahve ikramları ve balık bulmadaki gayretleri ve muhabbetleri gerçekten taktiri hakediyorlar. teşekkürler kaptanlarım

iaksoy
30-03-2012, 00:24
merhaba arkadaşlar sizin gibi ustalarla balığa çıkmak ve hizmet vermek bizim için gururdur. sizin üstünüze başka balıkcı göremiyorum pazara görüşmek üzere

saygılarımla ismail kaptan

MAVİ FENER
30-03-2012, 00:52
götürtük bea kaptanım hemde beyaz sulu götürdük :):):) balık ta dedi ki beni bir adam evladı yedi :D:D:D:D sonra üzerine helva yedik bu sefer balık öldüğünü anladı. yazın 1 hafta kadar istanbula yolum düşecek kabul ederseniz çayınızı içmek isterim saygılar kaptanım.

Her zaman beklerim.....Kadıköy

SoNRoBiN
30-03-2012, 10:01
Selamlar ve yine tebrikler...Geçen hafta denizde görüşeceğimizi umarken teknedeki elektrik aksamını yapan (yaptığını sanan!) usta!nın sayesinde bayağı bir eziyet çekerek dönmek zorunda kaldık. Bu pazara yetiştirir de, umarım görüşebiliriz. Hoşçakalın dileklerim ile...

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.

kaptankarabulut
30-03-2012, 14:15
kaptanımmmmmm napıyon beaaa nerlerdesin kara batak gibi kayboldun göremiyoruz seni özlettin kendini. gözünü sevdimin gopezleri nerdeeee özledim o cavurlarııı ;);)

Yaa Tuncay artık sen mercancı oldun küstüler kupesler sana..:D :D

Tuncay GÜNAY
30-03-2012, 19:38
merhaba arkadaşlar sizin gibi ustalarla balığa çıkmak ve hizmet vermek bizim için gururdur. sizin üstünüze başka balıkcı göremiyorum pazara görüşmek üzere

saygılarımla ismail kaptan

estafurullah ismail kaptanım ustalık mertebesine ulaşmamız için 40 fırın ekmek yememiz gerekiyor nacizane nasibimiz bol sadece pazara görüşürüz.

Tuncay GÜNAY
30-03-2012, 19:40
Selamlar ve yine tebrikler...Geçen hafta denizde görüşeceğimizi umarken teknedeki elektrik aksamını yapan (yaptığını sanan!) usta!nın sayesinde bayağı bir eziyet çekerek dönmek zorunda kaldık. Bu pazara yetiştirir de, umarım görüşebiliriz. Hoşçakalın dileklerim ile...

atilla abi bu pazar yine kazıklı koyundayız bekleriz başımızın üstünde yerin var güllükten fazla uzak değil avlandığımız bölgeler. çayları kendi ellerimle demlerim ha bide çok konuşurum :D:D:D:D:D saygılar

Tuncay GÜNAY
30-03-2012, 19:42
Yaa Tuncay artık sen mercancı oldun küstüler kupesler sana..:D :D

kupeslerden sonra epey yol aldım kaptanım şu ara mercana taktım kafayı iyi de skor yaptım mercanda trançaya niyetleniyoruz nasipse :D:D:D:D

brskzkbs
31-03-2012, 09:28
5 gundur istanbuldaydım siteye girmek mumkun olmadı. gece kazıklıya kaçıyoruz kırmızı çalışalımmmmm
cumle aleme rastgelsin. Bu arada Tuncay bey lutfen kırmızı sizi şaşırtmasın. nooldum demiycen noolcam diycen

Tuncay GÜNAY
31-03-2012, 13:45
5 gundur istanbuldaydım siteye girmek mumkun olmadı. gece kazıklıya kaçıyoruz kırmızı çalışalımmmmm
cumle aleme rastgelsin. Bu arada Tuncay bey lutfen kırmızı sizi şaşırtmasın. nooldum demiycen noolcam diycen

barış ım istanbul u gezdin geldin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat kardeşim. bu arada beni bilirsin ya nasip deyip çıkarım yola deniz ana ne verirse razı gelirim. kırmızı olmuş paşa olmuş kg üstü olmuş :D:D:D:D:D fark etmez nasip. dediğin çok doğru büyük konuşmamak lazım kel aytaç gibi, dahada kazıklıya gitmem demiyeceksin sen gibi hahahha biri çıkar one munute der kazıklıdan başka yere gidemez olursun :D:D:D:D:D naber koçum.
sana yaptığım fantazi takımla kırmızı alman gerekiyor artık ;););)

maangin
31-03-2012, 21:21
Super bir av olmus, ellerinize saglik.

muratdogan
01-04-2012, 20:21
Way way wayyyyyyy.....
Abi ne yaptın sen böyle kuzu olmuş mercanlar.
Vallahi senin artık seviye atlaman lazım gibime geliyor.
Yakında Sinaritler, Trançları görürüz inşallah.
.
Bende balık tutamamaktan dolayı yakında eve akvaryum kuracağım ve oltayı atıp evde takılacağım.
Hasret kaldım tutmaya.
.
Sayenizde gözlerim şenlendi.
Ayrıca öyle bir yazmışsınki sonuna kadar okudum ve yaşadım resmen.
Eline emeğine sağlık üstadım
:) :) :)
Tüm ekibi ayrıca kutlarım.

kağan 112
02-04-2012, 16:56
dostlar merhaba umarım herkez iyidir cumartesi hava gayet güzeldi denizde verimliydi ama pazar malesef hava azizliğine uğradık dostlarımıza güzel bir av günü yaşatamadık karagöz mercan çupra derken birden hava yükseldi ve koya döndük birkaç avlak yerine dolaştık ama koydada dalgadan avlanamadık yani pazargünü istediğimiz verimi alamadık umarım gelecek günler daha güzel av günleri yaşatırız dostlarımıza. yüreğinizden sevgi eksik olmasın görüşmek üzere.

kağan 112
02-04-2012, 17:03
dostlar merhaba tuncayım sizin gibi ustalarla avlanmak gerçekten çok keyifli ben denizi tekneyi avlanmayı avlandırmayı seviyorum zevk alıyorum sizler gibi dostlarla avlanmak ve onlara hizmet etmekten zevk alıyorum ustalarla beraber olmak çok güzel görüşmeküzere sevgiyle kalın.

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:05
Super bir av olmus, ellerinize saglik.

teşekkürler mehmet ali abi rastgelsin

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:09
Way way wayyyyyyy.....
Abi ne yaptın sen böyle kuzu olmuş mercanlar.
Vallahi senin artık seviye atlaman lazım gibime geliyor.
Yakında Sinaritler, Trançları görürüz inşallah.
.
Bende balık tutamamaktan dolayı yakında eve akvaryum kuracağım ve oltayı atıp evde takılacağım.
Hasret kaldım tutmaya.
.
Sayenizde gözlerim şenlendi.
Ayrıca öyle bir yazmışsınki sonuna kadar okudum ve yaşadım resmen.
Eline emeğine sağlık üstadım
:) :) :)
Tüm ekibi ayrıca kutlarım.

murat kardeşim beğendiğine sevimdim. istersen sende denizli team e katıl beraber avlanalım
bu arada üstadlık mertebesine daha 40 fırın ekmek yemem lazım ben sadece balık tutmayı seviyorum nasibimde açık olunca alıyoruz bir seyler değerli yorumların için teşekkürler

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:14
dostlar merhaba umarım herkez iyidir cumartesi hava gayet güzeldi denizde verimliydi ama pazar malesef hava azizliğine uğradık dostlarımıza güzel bir av günü yaşatamadık karagöz mercan çupra derken birden hava yükseldi ve koya döndük birkaç avlak yerine dolaştık ama koydada dalgadan avlanamadık yani pazargünü istediğimiz verimi alamadık umarım gelecek günler daha güzel av günleri yaşatırız dostlarımıza. yüreğinizden sevgi eksik olmasın görüşmek üzere.

ahmet kaptan nasipten ötesi yok havanın patlaması iyi olmadı tabi ama aynı bölgeden 6 kova balık aldık olmadımı olmuyor bunda kimsenin yapacak bir şeyi yok biz rahatsız değiliz kimse aşağıdaki balıklarla anlaşma yapamıyorrrr:D:D:D:D:D bu hafta azda olsa yine tavalar doldu 6-7 adet iri mercanı yine tekneye misafir ettik 1 tanesi antenliydi gene :D:D:D:D 600-700 gr arası çütre iri bir paşa tekneyi neşelendirdi.
hafta sonu görüşürüz allaha emenet olun

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:18
dostlar merhaba tuncayım sizin gibi ustalarla avlanmak gerçekten çok keyifli ben denizi tekneyi avlanmayı avlandırmayı seviyorum zevk alıyorum sizler gibi dostlarla avlanmak ve onlara hizmet etmekten zevk alıyorum ustalarla beraber olmak çok güzel görüşmeküzere sevgiyle kalın.

ahmet kaptanım usta demiyelim de balık sevdalısı diyelim. verdiğiniz hizmetlerden yeterince memnunuz bunu bilesiniz. sizler gibi değerli kaptanların dostluğu bizi onurlandırıyor teşekkürler.

Taygun KOCABIYIK
02-04-2012, 20:34
Tuncay bey maşallahınız var antenliler harika :)
İzmir'e de bekliyoruz uğurlu ayağınızla sizi :)

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:53
Tuncay bey maşallahınız var antenliler harika :)
İzmir'e de bekliyoruz uğurlu ayağınızla sizi :)

tabi taygun bey ne demek siz izmir e davet edersiniz de biz iştirak etmez miyiz hiç en kısa zamanda oradayım. en son teknedeki muhabbetimizi unutmadım hala sözde uyuyacak ve sabaha balığa çıkacaktık ama muhabbetin belini kıralım derkem biz kafasını gözünü parçalamışız onu da kaptan gelince anladık ne güzeldi yapalım bir daha biralar bendennn:D:D:D:D:D

Taygun KOCABIYIK
02-04-2012, 21:29
tabi taygun bey ne demek siz izmir e davet edersiniz de biz iştirak etmez miyiz hiç en kısa zamanda oradayım. en son teknedeki muhabbetimizi unutmadım hala sözde uyuyacak ve sabaha balığa çıkacaktık ama muhabbetin belini kıralım derkem biz kafasını gözünü parçalamışız onu da kaptan gelince anladık ne güzeldi yapalım bir daha biralar bendennn:D:D:D:D:D

Bizde muhabbet biter mi hiç? :) Anıl bu hafta herhalde tekneyi denize atacak, slogan atarız gari anıl bizi balığa götür diye :) O da kıyamaz bizi götürüveri :)

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 21:31
Bizde muhabbet biter mi hiç? :) Anıl bu hafta herhalde tekneyi denize atacak, slogan atarız gari anıl bizi balığa götür diye :) O da kıyamaz bizi götürüveri :)

he ya biz de denizliden geliveriz gari :D:D:D

levroz
04-04-2012, 13:37
valla maşşallah demekten başka bişey gelmiyor aklıma şu anda.harika ötesi mercanlar.tebrik ederim.aslında formdaki kazıklıya ait olan raporları okuyunca gelmek istemiyo değilim ama biryandanda bazı arkadaşların olumsuz raporlarınıda okuyunca ikilemde kalıyorum.bakarsın bi gün cıkıp gelmişim.tekrar tebrikler arkadaşım.

Tuncay GÜNAY
04-04-2012, 19:59
valla maşşallah demekten başka bişey gelmiyor aklıma şu anda.harika ötesi mercanlar.tebrik ederim.aslında formdaki kazıklıya ait olan raporları okuyunca gelmek istemiyo değilim ama biryandanda bazı arkadaşların olumsuz raporlarınıda okuyunca ikilemde kalıyorum.bakarsın bi gün cıkıp gelmişim.tekrar tebrikler arkadaşım.

sadece şunu söylemek istiyorum mevki önemli ancak kaptan ve ekip dahada önemli aynı bölgede 5-6 tekne av yaparken sadece bizim mercan almamız bana da manidar geliyor tabi kaptan isterse balığın hangi rüzgarda nerede ne zaman oynadığını biliyor tutturmak isteyen tutturuyor gezdirmek isteyen gezdiriyor gel kardeşim beraber gidelim ne dersin bu arada mercanların alındığı zamanlarda herkez mamun biz canlı tek tek kullandık :)

Tuncay GÜNAY
19-04-2012, 08:30
bu roporun sonuna yazılabilecek son yorum :) resimde gördüğünüz kırmızı sultanları yedikkkk hemde ağlatmadan. bu arada stoklarımız tükenmiş en kısa zamanda balığa gitmek şart oldu nerelere gitsek bilmem ki :)

Ahmet TARİH
19-04-2012, 08:41
Gel vatandaş gel. Balığın kralı burada gel. Bir gelen pişman birde gelmeyen.
Buraya gel kardeş. Eli boş dönsende gam yemezsin. Boğazda, enfes manzarada mis gibi bir kahvaltı yaptık. Çaylarımızı içtik. Sohbet ettik diye avutursun kendini. Burda bahanemiz çok.

SoNRoBiN
19-04-2012, 11:26
Tuncay Kardeşim tekneyi satılığa çıkardım, satılmadan bu taraflara gelebilirseniz bu pazar jig düşünüyordum. Bu arada mercan-çipuraya da bakabiliriz. (Buralarda hava bayağı kötü, umarım pazara kadar düzelir.) Yalnız ''Bakabiliriz'' diyorum, ''tutabiliriz.'' diyemiyorum:) Ona göre hazırlayın kendinizi...Hoşçakalın.

Tuncay GÜNAY
19-04-2012, 18:46
Gel vatandaş gel. Balığın kralı burada gel. Bir gelen pişman birde gelmeyen.
Buraya gel kardeş. Eli boş dönsende gam yemezsin. Boğazda, enfes manzarada mis gibi bir kahvaltı yaptık. Çaylarımızı içtik. Sohbet ettik diye avutursun kendini. Burda bahanemiz çok.

ahmet kardeşim sıkı dur balığı da boş ver yazın kesin geliyorum yanına. boğazda çay içsek bile yeter kardeşim. :D:D:D

Tuncay GÜNAY
19-04-2012, 18:54
Tuncay Kardeşim tekneyi satılığa çıkardım, satılmadan bu taraflara gelebilirseniz bu pazar jig düşünüyordum. Bu arada mercan-çipuraya da bakabiliriz. (Buralarda hava bayağı kötü, umarım pazara kadar düzelir.) Yalnız ''Bakabiliriz'' diyorum, ''tutabiliriz.'' diyemiyorum:) Ona göre hazırlayın kendinizi...Hoşçakalın.

atilla abi bu ince teklifiniz çok hoş beni fazlasıya onure etti teşekkürler.

Tuncay GÜNAY
28-04-2012, 21:19
kırmızı sevgililerim al yanaklı güzellerim özlüyorum sizi aramıza ayrılık girdi ama sevgimiz baki :)

Tuncay GÜNAY
07-01-2013, 01:29
hastayım balığa gitmem yasaklandı şimdiden özledim antenlileri çıpraları ahh ahhh artık eski raporları okuyacağım sanırım

avlar
07-01-2013, 09:49
hastayım balığa gitmem yasaklandı şimdiden özledim antenlileri çıpraları ahh ahhh artık eski raporları okuyacağım sanırım

Tuncay geçmiş olsun hayırdır önemli bir şey değildir inşallah.Bizi bu güzel raporlarından mahrum etmeyesin aman ha kendine dikkat et.Rastgelsin.