PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yine kazıklı

Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 20:48
sayın arkadaşlar yine kazıklıya gittik ekip aynı denizli team sarı barış, kel aytaç, bacanak, uğur, ismail (aşı yaptık balıkçı olacak yakında) :deli::deli::deli: ve ben.
sistem aynı rota belli saat belli yer belli yemler tuzlanmış karides mamun (bu sefer çok güzeldiler minicik minicik) ve tektek avımız normaldi çok fazla balık alamadık hava muhalefeti de avlanmamıza izin vermedi fakat yine de 6 - 7 adet iri boy mercan 1 adet irice çütre (domuz balığı) 1 adet kolyoz (enteresan bacanak tuttu) karagöz pörtlek göz mercan ve melanur olmak üzere adam başı tavalar dolacak kadar balık aldık fotoğraf makinasını arabada unuttuğumuzdan foto alamadık dönüş yolunda ise çok yorgun olduğumuzdan aklımıza gelmedi :D:D:D ben tekneden inince geri dönüşe başlamamıza mütakip uyuyup kalmışım gözümü denizlide evin önünde açtım balıklarıda teknede temizlediğimden eve girer girmez buzluğa koyup uykuya geçtim. o yüzden balık fotosu yok bir dahaki sefere artık
şimdi size avın en önemli olayını aktarayım. sitemizin değerli üyelerinden atilla abi (SON ROBİN) ile reel tanışma şansına nail oldum güzel bir şaka ile önce 1 nisan yaptı sonra da denizde bizi buldu 8 mt lik motor yatı ile bize misafir oldu kendileri. oğlu ve kızı ile denize açılmış bizim kazıklı da olduğumuzu bildiğinden bize telefon edip sahil güvenlik arıyormuş gibi ödümüzü patlattı aloooo sahil güvenlik tatbikatının ortasında atış bölgesindesiniz uzaklaşın oradan diyordu arkasından 1 nisan sakası dedi hahahaaa yerimizi sordu ve yarım saat sonra teknemize bağlandı kendisi ile yaklaşık 45 dk kadar güzel muhabbet edip çaylarımızı içtik bize kullanmamız için palet yem ve tuttukları irice bir çütre yi hediye edip rastgelsin deyip yanımızdan ayrıldı böylesine güzel bir insanla tanışmak bizi çok mutlu etti kendisine buradan teşekkür etmek istiyorum TEŞEKKÜRLER ATİLLA ABİ..
bu arada yazmadan geçemeyeceğim bir olay da lanet balon balıkları kazıklı koyuna da girmişler :hıııı::hıııı::hıııı: 3 takımımı bozdular iğnesi kurşunu ile kestiler takımlarımı hain alçak balonlar intikamım kötü oldu tuttuğumuz 3 adet balun balığını beyinlerinden bıçaklayıp kafalarını 2 ye kestim 2 kafalı denize geri attım artık kimsenin iğnesine kurşununa musallat olamazlar. öfff gene çok konuştum sanırım haftaya görüşmek üzere allah a emanet olun rastgelsin ;););)

ustam18
03-04-2012, 08:38
Tuncay Kardeş sizi ve ekibinizi kutlarım.yazmış olduğunuz rapor da bence harika .Tek noksan fotolar yok.onuda birdahaki sefere inşallah.bu arada kıyı dururken denizin ortasında Atilla bey le buluşmanız da işin harika bir tarafı .
Buzluktaki balıklara elleme bakarsın çıkar gelirim "biz onları yedik" dersen bozuşuruz haberin ola.şaka şaka. afiyetle götür.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

TUĞYAN
03-04-2012, 09:10
Tuncay kardeşim rasgelsin size birşey soracam iznin olursa küçük karidesleri nederden buluyarsonuz benim bulduklarım hep iri boy rasgelsin

kağan 112
03-04-2012, 13:08
dostlarmerhaba tuncayım nihayet sende tanıştınmı o yaramaz balonlarla malesef bizim burayada dadandılar çekerken çok zevkli oluyor çupra çekergibi ama .biz çıktığında öldürüpte geri atıyoruz çoğalmasındiye umarım yakında kaybolur giderler. tekrar görüşmeküzere sevgiyle kalın.

dogukan1997
03-04-2012, 13:33
eline sağlık abi . sevgi ve saygılarımla rastgele .

Ahmet TARİH
03-04-2012, 14:42
Tuncay kardeşim Paylaşım için teşekkürler. Yine güzel bir av yapmışsınız.
Bizim rapor yayınlamamız için ortalama 1.5 ay kadar bir süre olduğunu düşünüyorum.
Bu nedenle çok rahat bir öneri getireceğim.
Site yönetiminde olupta yok fotoğraf makinasını unuttum, yok yorgundum uyudum kaldım türü bahaneler ile gözlerimizi bayram etmekten mahrum bırakanlara ceza uygulaması başlatalım.
Kırmızı vurunca çekmeyi unutmuyorsan makinayıda unutmayacaksın hele tüm kadronun unutmuş olması affedilmemeli bence.

iaksoy
03-04-2012, 15:35
Bizim rapor yayınlamamız için ortalama 1.5 ay kadar bir süre olduğunu düşünüyorum.
Site yönetiminde olupta yok fotoğraf makinasını unuttum, yok yorgundum uyudum kaldım türü bahaneler ile gözlerimizi bayram etmekten mahrum bırakanlara ceza uygulaması başlatalım.
Kırmızı vurunca çekmeyi unutmuyorsan makinayıda unutmayacaksın hele tüm kadronun unutmuş olması affedilmemeli bence.

merhaba arkadaşlar okuduğum kadarıyla fotoraf olayında bir sıkıntı var tuncay kardeşim o gün benim teknedeydi gerçekdende 6 adet iri mercan ve diyer balıkları aldılar bundan sonra fotoraf ve video çekime işi benim. ogün rüzgar benim istedim taraftan eseydi olay daha farklı olurdu herkezi buradan [kazıklı koyundan] selamlar avınız bol gönlünüz ferah. olsun

saygılarımla.ismail kaptan.;);)

avlar
03-04-2012, 18:37
Tuncay paylaşım için teşekkürler,devamını diliyorum.Rastgelsin.

kadir 06
03-04-2012, 19:00
Anilara yeni anilar eklemek kadar guzel bir sey yoktur.Avlarinizin daim olmasi dileklerimle,saygilar sunuyorum Tuncay kardesim...

SoNRoBiN
03-04-2012, 21:31
Selamlar Sayın dostlar...Denizlili dostları fazla üzmemek için kısa tuttuğum 1 Nisan şakasının ardından kendileriyle tanışma olanağını denizde de olsa buldum. Muhabbetimiz ne yazık ki kısa sürdü. (Bacanağın eşyalarını getiren kamyoncu tlf.edince dönmek zorunda kaldık.) Neyse ki sürekli buralara geldikleri için her zaman görüşme-kaynaşma şansımız var. Havanın balığa elverişli olmamasına karşın neşelerinin bozulmaması, amatör ruhun kaybolmaması demektir.Bu açıdan kendilerini kutlar; bundan sonraki avlarında başarılar dilerim. Tuncay kardeşim, sizleri tanıdığıma sevindim, tüm arkadaşlara selamlarımla, görüşmek üzere...

SoNRoBiN'den sevgiler ve selamlar.:)

orhan69
03-04-2012, 21:32
olmuyor ama her haftasonu balık balık bak nazarımız deyecek tuncay kardeş cok daha güzel avlar nasip olsun

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:46
Tuncay Kardeş sizi ve ekibinizi kutlarım.yazmış olduğunuz rapor da bence harika .Tek noksan fotolar yok.onuda birdahaki sefere inşallah.bu arada kıyı dururken denizin ortasında Atilla bey le buluşmanız da işin harika bir tarafı .
Buzluktaki balıklara elleme bakarsın çıkar gelirim "biz onları yedik" dersen bozuşuruz haberin ola.şaka şaka. afiyetle götür.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.

teşekkürler hayrettin abi şu aralar her hafta sonu balığa gidiyoruz. nasibimizde ne varsa alıyoruz dolap balık dalu sayın ustam ama sana dolaptan balık yedirmem :D gideriz hemencik balığa taze taze tutar yediririm. ne dersin :D:D:D atilla abi bizi denizlide değil denizde bastı :) güzel yorumlarınız için teşekkürler

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:48
Tuncay kardeşim rasgelsin size birşey soracam iznin olursa küçük karidesleri nederden buluyarsonuz benim bulduklarım hep iri boy rasgelsin

teşekkürler sizede rastgelsin kardeş valla balık pazarından alıyoruz karidesleri 2 gün tuza yatırıp öyle kullanıyoruz. boyutu normal sayılır jumbo karides aldığımız da oluyor. ama 2 seferdir minicik mamun buluyorum ben bile inanamıyorum. :D:D:D

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:50
dostlarmerhaba tuncayım nihayet sende tanıştınmı o yaramaz balonlarla malesef bizim burayada dadandılar çekerken çok zevkli oluyor çupra çekergibi ama .biz çıktığında öldürüpte geri atıyoruz çoğalmasındiye umarım yakında kaybolur giderler. tekrar görüşmeküzere sevgiyle kalın.

adi alçak balonlarla tanıştım elbet ama onlar da benimle tanıştıklarına pişman oldular beyinlerinden bıçaklıyorum onları :D:D:D:D pazara görüşürüz

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:50
eline sağlık abi . sevgi ve saygılarımla rastgele .

teşekkürler doğukan rastgelsin.

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:53

ahmet kardeşim teşekkürler foto makinasını arabada unuttum kardeş özür sen 1,5 ay bekle ben senin yerine de rapor yayınlarım :D:D:D affet bu seferlik aman diyene vurulmazmış :):):) akşam kazıklıya gidiyorum gene hava biraz yüksek ama olsun bu haftaki rapor senin için olacak

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:55
merhaba arkadaşlar okuduğum kadarıyla fotoraf olayında bir sıkıntı var tuncay kardeşim o gün benim teknedeydi gerçekdende 6 adet iri mercan ve diyer balıkları aldılar bundan sonra fotoraf ve video çekime işi benim. ogün rüzgar benim istedim taraftan eseydi olay daha farklı olurdu herkezi buradan [kazıklı koyundan] selamlar avınız bol gönlünüz ferah. olsun

saygılarımla.ismail kaptan.;);)

kaptan cezalısın bak gördün mü foto yok diye lafı yedik ' SENDEN ÖTÜRÜ ' :deli::deli::deli:

Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:56
Tuncay paylaşım için teşekkürler,devamını diliyorum.Rastgelsin.

teşekkürler tamer abi bu akşam kazıklıya gidiyorum gene gel sende beraber avlanalım lidakileri nasıl katlediyorsun bana da göster :):D:D