Tüm Versiyonu Göster : Selam arkadaşlar
cemşit22
02-04-2012, 21:28
selam arkadaşlar, mersinden kendi halinde bir olta balıkçısıyım.genelde yemli av yaparım, arasıra atçek uğraşırım ama bu işi çözemedim galiba:)
Tuncay GÜNAY
02-04-2012, 21:30
cemşit kardeşim aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.
kadir 06
02-04-2012, 23:51
Hep dostluk kazansin temennisi ile aramiza hosgeldiniz..
MAVİ FENER
02-04-2012, 23:55
selam arkadaşlar, mersinden kendi halinde bir olta balıkçısıyım.genelde yemli av yaparım, arasıra atçek uğraşırım ama bu işi çözemedim galiba:)
Cemşit;
Aramıza hoş geldiniz....Sitemizde çözemiyeceğin hiçbir konu kalmaz...yeterki sen sorunu doğru olarak soruver...
Cemşit Kardeş aramıza hoş geldin.Paylaşılan bilgi değerlenir.bildiklerini sen söylersen ,bilmediklerini sorarsan biz söylersek forum daha keyifli olur.mümkünse ad soyad yaş vb bilgilerini de imza ayarlarına girersen hitapta kusur etmemiş oluruz.
Rastgele.
dogukan1997
03-04-2012, 13:39
aramıza hoş geldiniz abi . kalıcı paylaşımlar dilerim sevgi ve saygılarımla rastgele .
Ahmet TARİH
03-04-2012, 14:30
Hoşgeldiniz. Arkadaşlarımında ifade ettiği gibi yardım edilebilecek her konuda yardıma açık olan bir yerdesiniz. Keyifli paylaşımlarınızın olmasını dilerim.
LoveMusT
03-04-2012, 15:09
Cemşit hoşgeldin aramıza, umarım avların bol nasipli olur :)
Cemşit aramıza hoşgeldin,oltacılık hakkındaki sorularına tüm arkadaşların birikimlerini severek paylaşacagından emin olabilirsin.Rasgelsin
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.