Tüm Versiyonu Göster : Kazıklı balık avı
merhaba arkadaşlar ben dün yine tura çıktım hava sabahdan ve saat 3.e kadar güzeldi avımız fena deyildi adam başı 5-6 şar kg. balık vardı mercan-çupra patlakgöz-isparoz video yükledim iyi seyirler
saygılarımla avınız bol gönlünüz ferah olsun
video/xpxlju_kzykly-ismail-kaptan-balyk-avy-04-04-2012_travel?search_algo=1
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Videon sorunlu herhalde açamıyorum
daylimotion yazısının üstüne tıklayınız.
dogukan1997
06-04-2012, 12:08
ellerinize sağlık abi daha iri ve bollarının her daim sizlerle olmasını diliyorum rastgele.
Ahmet TARİH
06-04-2012, 12:13
Sayın iAksoy Bey paylaşım için teşekkürler. (Size İsminizle hitap etmek isterdim ancak imza ayarlarınız olmadığından isminizi bu şekilde kullandım kusura bakmayın, en kısa sürede imzanızı düzenlerseniz seviniriz).
Bu arada hemen önceki mesajlarınıza baktım ve İsmail kaptan olduğunuzu gördüm.
Sayın kaptanım tüm ekiple birlikte Güzel ve yoğun bir av geçirdiğiniz ekip üyelerinin yüzlerinden belli oluyor. Balıklarda oldukça iyi.
Afiyet olsun
Böyle avları gördükçe kanım kaynıyor elinize sağlık güzel kırmızılar
Anıl ÜNALAN
06-04-2012, 18:52
Tebrik ederim İsmail kaptan güzel bir av olmuş.
Daha iyilerinin yine sizlerle olmasını dilerim..
Ava başlayış hikayeniz, kullandığınız yemler, derinlik gibi bilgileri de bizimle paylaşırsanız seviniriz.
aslan kral çekirge
06-04-2012, 19:59
eytbe ismail kaptanım ellerine salık çokgüzel bir paylalaşım yayınlamışsın ekibin de boşdurmamış hani çekmiş balıkları ekibine ve kaptanıma teşekkürler daha iyi avlar yine sizlerle olsun
c*.türkiyem.c*
06-04-2012, 20:27
ismail kaptanım paylaşım için tşkler video sadece ısparoz olmuş mercanları çekemedin galiba :)
ismail kaptanım paylaşım için tşkler video sadece ısparoz olmuş mercanları çekemedin galiba :)
kusura bakmayın sabah mercan avladımdan film çekemedim nasip olursa yarın çekerim
saygılarımla ismail kaptan.
Tuncay GÜNAY
07-04-2012, 17:40
kaptanım bereketli bir av günü yaşanmış anlaşılan. afiyet şeker olsun pazara oradayız gene rastgelsin
brskzkbs
07-04-2012, 21:06
Geliyorum arkadaslar merak etmeyin yarın benim yakaladıklarımı çeker koyarız inşallah
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zaman oldu sizinle görüşmeyeli tuncay beyin son gelişinden sonraki haftasonu yine videyo ve fotoraf çekmiştim fakat ohafta içinde burada çok kuvetli bir fırtına oldu ve etkisi 1 hafta sürdü bizim iskeleyi alıp karayı kaldırı verdi ben tekneyi yan koya çektim teknemi binerken iskelenin tahtası çöktü denize düştüm telefonum deniz suyu gördünden fotorafları yükleyemedim aksilik ya işte aşırı yamurdan dolayı laptopum nutubet ortamını dayanamadı arzalandı şimdilik sizinle av paylaşımı yapamıyorum nasip olursa bu hafta sonu yine videyo-fotoraf çekip yüklerim şimdilik herkezi selamlar
saygılarımla ismail kaptan..
Tuncay GÜNAY
25-04-2012, 23:09
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın uzun zaman oldu sizinle görüşmeyeli tuncay beyin son gelişinden sonraki haftasonu yine videyo ve fotoraf çekmiştim fakat ohafta içinde burada çok kuvetli bir fırtına oldu ve etkisi 1 hafta sürdü bizim iskeleyi alıp karayı kaldırı verdi ben tekneyi yan koya çektim teknemi binerken iskelenin tahtası çöktü denize düştüm telefonum deniz suyu gördünden fotorafları yükleyemedim aksilik ya işte aşırı yamurdan dolayı laptopum nutubet ortamını dayanamadı arzalandı şimdilik sizinle av paylaşımı yapamıyorum nasip olursa bu hafta sonu yine videyo-fotoraf çekip yüklerim şimdilik herkezi selamlar
saygılarımla ismail kaptan..
ah be kaptanım ah nolcek bu senin halin ne kadar şanssızlık varsa bulmuş seni. yinede şükretmek lazım sağlık sıhat yerinde. bu arada bizim de kurtlar epeycene büyüdü 5 mayısta görüşürüz. canlı tek tek bulursam balıklar yandı derim bulamazsam ben yandım derim artık.
ahmet kaptana mücahit kaptana selam ediver benden :)
sağol tuncay bey nasip olursa pazar gün tura çıkacağım bildiğim başka mercanyataklaını bir denicem mercan. yumurtayı atmış olması lazım video çekip yüklerim
şimdilik herkezi selam avınız bol olsun
ismail kaptan.
MAVİ FENER
30-04-2012, 03:26
İAksoy;
Video ve resimler için çok teşekkür ederim...ellerine sağlık....
merhaba arkadaşlar sizleri yazmayalı uzun zaman oldu daha önce yazdıgım gibi bazı arzalardan dolayı size paylaşım yapamadım bu haftasonu yine turdaydım ve güzel bir av oldu videoyu yüklüyorum iyi seyirler/video/xr05uq_ismail-kaptan-kazykly-balyk-avy-6_travel?search_algo=1
saygılarımla .ismail kaptan
MAVİ FENER
23-05-2012, 10:06
Teşekkürler..İsmail kaptan....Paylaşım videosu güzel geldi....
merhaba arkadaşlar çarşamba gün yeni video çektim avımız isparoz kolyoz kopez oldu videoyu yükledim iyi seyirler yarın yine tura çıkacağım bugün arkadaşlar ufak fiber tekneyle mercan almışlar nasip olursa sabah orayı giderim ve videoyu çekerim/video/xra1vg_ismail-kaptan-kazykly-balyk-avy-6_travel?search_algo=1
saygılarımla ismail kaptan
MAVİ FENER
03-06-2012, 09:25
Harika bir Video...çok teşekkür ederim....İyi bir çekimde yapılmış...Tebrikler....
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.