PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tüm herkese rastgele

snapper
10-04-2012, 17:21
tum rastgelsin uyelerine merhaba diyerek giris yapmak istedim,
yalcin abi sayesinde sitenizle tanisma firsati buldum,Tum herkese saygilar

kadir 06
10-04-2012, 18:07
Aramiza hosgeldin Bahri.Hep dostlik kazansin dileklerimle keyif alacaginiz paylasimlar dilerim...

ferdi demir
10-04-2012, 18:22
Aramiza hosgeldiniz ,keyifli paylaşımlar dilerim..

ibrahimz35
10-04-2012, 18:23
Basri bey, aileye hoş geldin.

xnode
10-04-2012, 22:45
Hoşgeldiniz, sohbet ve paylaşımlarınızı bekleriz.

MAVİ FENER
10-04-2012, 23:19
Bahri;
aramıza ve sitemize hoş geldin....iyi paylaşımlar dilerim...

snapper
11-04-2012, 04:22
Tesekkur ederim,
Nuri abi nasilsiniz sizinlede uzun sure gorusemedik,
diger tarafi goz gezdiriyormusun.
cok bilmisler kedi sican oynuyorlar , kaccak delik bulamayinca konulari silmeye basladilar,
Acincak hale girdiler , hocalari nabcagini sasirdi,

MURAT GÜNAY
11-04-2012, 07:03
hoş geldin bahri bizi o güzel lüfer videolarından mahrum bırakma kendine iyi bak oralarda bol bol balık tut bizim içinde :)

snapper
11-04-2012, 08:44
Selam murat abi, herkes burdaymis Ben gec kalmisim,
Videolari bol eklerim onumuzdeki avlarda

Taygun KOCABIYIK
11-04-2012, 09:30
Bahri abi hoşgeldin, paylaşımlarını bekliyoruz.

Baba Yalçın
11-04-2012, 21:10
tum rastgelsin uyelerine merhaba diyerek giris yapmak istedim,
yalcin abi sayesinde sitenizle tanisma firsati buldum,Tum herkese saygilar

Vay Bahri'cim hoşgeldin. Burda video koyduğunda sakın Toriklere Palamut deme, 5-6 Kg.'lık mercanlar oltaya koku alıp gelsin diye, palamut diyerek, Toriklerin 6 tanesini birden doğrayıp doğrayıp denize attığınıda söyleme benide hasta etme.

60 yaşından sonra Avustralya'ya iltica ettiricen, nerdeyse. Yazılar videolar fotolar dosyalar derken düğüm oldum. Seni geç gördüm tekrar hoşgeldin.

Arkadaşlar burda sizlere Baba Yalçın olarak çok iddialı bir şey söyliycem. Kerameti kendinden menkul, hoca yada akedemisyen olmaya çalışanlar gibi, Bahri'den 200 tane hoca çıkar. Altına imzamı atıyorum.

Bu arkadaş ben rica ettim diye 3 ay hanımıyla birlikte, sabahlara kadar Avustralya balıkçılık yasalarını istediğim bölümlerini indirdi. Tercümeler yaptılar. Resmen ders çalıştılar oysaki hiç bir mecburiyetleri yoktu. Kendisine ve ailesine hepinizin huzurunda teşekkürü borç biliyorum. Kardeşim orda her türlü balığı tutup keyif çatacağı yerde ülkesindeki balıkçılıkta yapılanları gördükçe kahroluyor çırpınıyor.

Ama bazı yerlerde bazıları bırak anlamayı anlamamaya programlılar. 100-200 değil, kafaları en az 500 yıldan fazla gerideler. Sadece öyle olsa gene iyi kardeşimiz el üstünde tutacakları anlamaya çalışacakları yerde, yapmadıkları şarlatanlık ve zulüm kalmadı. Konu uzun olduğu için zaman içine yayıcaz. Tekrar hoşgeldin Bahri'cim. Saygılar.

NOT: Benden sonra üye olan arkadaşlarında tümüne birden sizlerde aramıza hoşgeldiniz diyorum. Ve hayırlı olsun diyorum. Saygılar.