PDA

Tüm Versiyonu Göster : Marmara Adası Kıyı Balıkçılığı Hk.

hakeden
17-04-2012, 08:13
İnternette dolaşırken denk geldiğim Ege Üniversitesinin bir çalışmasını paylaşmak istedim. Forumda arattım bulamadım. İnşallah mükerrer konu açmamışımdır.

[Only Registered Users Can See Links]

MAVİ FENER
17-04-2012, 09:14
Hakeden Fuat,
sistem PDF olduğundan en azından bende açılmıyor....Bu sistemi yüklemek gerekiyor....bu nedenle Linkleri seçerken bu tip yazılımlara dikkat edilmesi gerekmektedir....Yinede emeğiniz için teşekkürler...

hakeden
17-04-2012, 10:28
Hakeden Fuat,
sistem PDF olduğundan en azından bende açılmıyor....Bu sistemi yüklemek gerekiyor....bu nedenle Linkleri seçerken bu tip yazılımlara dikkat edilmesi gerekmektedir....Yinede emeğiniz için teşekkürler...

Abi haklısın. Ama dosya yükleyemediğim için direk linki verdim. Bir dahakine daha detaylı bir çalısma yaparak gönderirim.

kaptankarabulut
17-04-2012, 16:26
Fuat kardeşim,link bende açıldı.Bu güzel paylaşım için teşekkürler.Ağ ve baragat bizi ilglendiren konular değil fakatolta ve çapari tanıtımı o bölgelerde avlanan dostlarımız için güzel bir veri.Emeğine teşekkürler..

MAVİ FENER
19-04-2012, 23:15
Abi haklısın. Ama dosya yükleyemediğim için direk linki verdim. Bir dahakine daha detaylı bir çalısma yaparak gönderirim.

Teşekkür ederim....iyi geceler...