Tüm Versiyonu Göster : Selam.. Ben Serkan.Her türlü bilgiye ihtiyacım var
Selam arkadaşlar,
İsmim Serkan.. Geçen hafta arkadaşımın yanına Didim'e gittim.. Arkadaşımla balık tutmaya çıktık ve yoğun geçen günlerimde, herşeyden uzaklaşmak için iyi bir yöntem olduğunu düşünmeye ve araştırmaya başladım. Her türlü desteğe ihtiyacım var.. Öncelikle nasıl bir takım almalıyım onu araştırıyorum. Tavsiyesi olan var mı?
dogukan1997
28-04-2012, 20:18
Çok güzel bir düşünceyle aramıza katıldınız. Her şeyden uzaklaştırıyor balık tutmak düşünecek biç bir şeyiniz kalmıyor . Takım arıyorum dediniz ne tür balık avı yapıyorsunuz , yapmak istiyorsunuz ? Elimden geldiği kadar yardımcı olurum zaten sitedeki abilerimde size yardımcı olacaklardır sevgi ve saygılarımla rastgele.
Tuncay GÜNAY
28-04-2012, 21:08
aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
ihtiyaç duyduğunuz her türlü bilgi sitemizde mevcuttur. geçmişte yeni başlayanlar için buna benzer çok konu açılmış ve çok sayıda cevaplanmıştır araştırmanızı tavsiye ederim.
MAVİ FENER
30-04-2012, 03:16
Serkan
Aramıza ve sitemize katılmanıza memnun oldum...İyi avlar dilerim...
dostumsun
30-04-2012, 10:56
Serkan kardeş aramıza hoşgeldin. Ben de yeni sayılırım. ama çocukluğumdan beri kendi çapımda amatörce kıyıdan balık avcılığı yapıyorum. daha yeni yeni tekneyle avlara çıkmaya başladık. nasıl bir balık avı yapmak istediğini söylersen burada çok değerli balıkçı abilerimiz mevcut. eminim onlar da ben de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.