Tüm Versiyonu Göster : Ben acemi balıkçı çırağı ibrahim
Tekniker İbrahim
01-05-2012, 10:09
Bilgiyi, paylaşmayı seven büyük küçük tüm dostları sayı ve sevgiyle selamlıyorum.
Bu forumda çok şeyler öğreneceğim muhakkak.Aranıza yeni katıldım.
Gördüğüm kadarıyla buradaki profesyonel dostlara şimdilik kenardan eşlik edeceğiz.
İnşallah günün birinde bizlerde faydalı oluruz.
Saygılarımla
kıymet3535
01-05-2012, 12:02
hoşgeldiniz ibrahim bey :)
Baba Yalçın
01-05-2012, 13:08
Bilgiyi, paylaşmayı seven büyük küçük tüm dostları sayı ve sevgiyle selamlıyorum. Bu forumda çok şeyler öğreneceğim muhakkak.Aranıza yeni katıldım.Gördüğüm kadarıyla buradaki profesyonel dostlara şimdilik kenardan eşlik edeceğiz.İnşallah günün birinde bizlerde faydalı oluruz.
Saygılarımla
Vayy İbrahim Kardeşim yuvana hoşgeldin. Burdaki arkadaşlar berrak sular gibi çok temiz arkadaşlar. Tam kalbine göre bir yere geldin. Çünkü sende kalbi çok temiz bir arkadaşsın. Ama acemi balıkçı lafını kabul etmiyorum. Usta olanlar anasının karnında olmadı denizlerini katletmeyip eskiden olduğu gibi koruyabilselerdi, sen bu lafları söylememiş olurdun. Balıklar seni 1 ayda usta yapardı. Çünkü 2-3 gün gittinmi bir daha uyku sana haram olur ebediyen denizde nöbetçi olurdun. Balıklar sana herşeyi öğretirdi. Deniz bittikten sonra Allami Cihan olsan ne yazar. En fazla dinlersin Gönül Yazar. Saygılar.
kaptankarabulut
01-05-2012, 14:18
İbrahim kardeşim aramıza hoş geldin.Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun..
ferdi demir
01-05-2012, 15:07
Aramıza hoş geldiniz.Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim..
dogukan1997
01-05-2012, 19:04
Aramıza hoş geldiniz kalıcı paylaşımlar dilerim . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
Tuncay GÜNAY
01-05-2012, 21:08
ibrahim kardeşim aramıza hoş geldin keyifli paylaşımlar dilerim.
Anıl ÜNALAN
01-05-2012, 22:20
Aramıza hoşgeldiniz bizimde sizden öğreneceklerimiz vardır illahaki :)
Ailemize hoş geldin İbrahim kardeş.Burada ustalık çıraklık yok,acemi balıkcı hiç yok.eline oltayı aldıktan sonra sende en az bizim kadar (belki bizden de fazla) balıkcı sayılırsın.
keyifli paylaşımlar. Rastgele.
MAVİ FENER
03-05-2012, 08:06
Kaynakçı İbrahim; aramıza ve Sitemize hoş geldiniz...Aramızda çok iyi bir zaman geçireceğinizden eminim....
dostumsun
03-05-2012, 08:09
İbrahim bey aramıza hoşgeldiniz. Biz de yeni katıldık ama sanki yıllardır buraya yazıyomuş gibi hissediyorum bazen kendimi...:D
Tekniker İbrahim
14-05-2012, 19:53
Sayın Büyüklerim ve Üstat'larım.
İşten zaman bulamadığımdan, nazik karşılamalarınıza ve güzel temennilerinize zamanında cevaplar veremediğim için üzgünüm.İnşallah bundan sonra foruma yakışır bir şekilde davranmaya çalışacağım.
Saygılarımla
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.