PDA

Tüm Versiyonu Göster : Avusturalya karışık avlar

snapper
02-05-2012, 12:41
Bugun arkadasim Luke le yaptigimiz avlar,
Yaklasik 4 saatlik bir av yaptik, pasimizida attik , uzun suredir cikaramamistim tekneyi

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

snapper
02-05-2012, 12:46
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Ahmet TARİH
02-05-2012, 14:45
Bahri bey pas atmayı geçmişsiniz hocam. Maşallah ışıl ışıl parıldamışsınız.
Balıklar çok güzeller. Afiyet olsun.
Bol ve bereketli avlarınızın devamını dilerim.

muratdogan
02-05-2012, 17:00
Güzel balıklar tebrikler.
Birşey dikkatimi çekti balıkların kafaları yarısına kadar kesilmiş.
Bunun özel bir sebebi varmıdır.?
Bize bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Rastgelsin.

snapper
02-05-2012, 18:23
Tesekkur ederim, size daha iyileri rastgelmesi dilegim ile,
Baliklarin ensesini kesilmesinin ozel sebebi yok, teknede saga sola ziplamalarini durdurmak ve kanini akitmak icin,
En buyuk palamut arkadas yakaladi 3 kg geldi
Mercan lar 1.5 kg lik irileri,
Digeri 1 kg lik en ufagini tartmadik
Luferler kofana buyuklugundeydi

kaptankarabulut
02-05-2012, 18:55
Bahri kardeşim,süper bir pas amışsınız..Sizleri kutlaım.Bizler buralarda bu kadar çeşitli güzel balıkları bir arada pek göremiyoruz.Sizler sık sık paylaşım yaparsanız bizimde gözlerimiz bayram yapar. Bir de orda avlanma şekillerini avlanma şartlarını gerek hukuksal gerek görenek usullerini bizlere zaman zaman anlatırsan sevinirim...

TUĞYAN
03-05-2012, 16:33
Bahri kardeşim gözüm gönlüm açıldı

MAVİ FENER
03-05-2012, 22:37
Bahri; Denizde balık bırakmadınız desem yeridir....Hemde kallavi...paylaşım için teşekkürler....

Baba Yalçın
03-05-2012, 23:26
Bugun arkadasim Luke le yaptigimiz avlar,
Yaklasik 4 saatlik bir av yaptik, pasimizida attik , uzun suredir cikaramamistim tekneyi

[Only Registered Users Can See Links]

Bahri'cim pası atmak değil krom nikelaj yapmışsın. Saygılar.

snapper
04-05-2012, 05:59
Tum yorumlara tesekkur ederim,

snapper
04-05-2012, 08:23
Birde palamut yakalayinca kisa bir video cektim ancak duzgun cikmadi , baligi Sudan almak icin kepce ile mesguldum,

8i638-CQ12M

Anıl ÜNALAN
07-05-2012, 22:31
Çok güzel bir pas atma olmuş gibi gözüküyor acaba oranın havasından mıdır suyundan mıdır biz burada bu balıklarla çok rahat rastlamıyoruz..
Daha iyilerinin yine sizinle olmasını dilerim Rastgelsin..

snapper
08-05-2012, 15:08
tesekkurler Anil,
bilincli avcilik ve ellerindeki degerleri bilip sahip cikmalarindan kaynaklaniyor diyebilirim kisaca,
Bu avlar 8 metre lik derinlikte yapilmistir,
cuma gunu hava iyi olursa tekrar cikaracagim tekneyi ,

Tekniker İbrahim
21-05-2012, 20:49
Bahri Abi nasılsınız.
Sizi başka bir forumdan da gıyabınızda çok iyi tanıyoruz.
Maşallah diyoruz bu güzel avlarınıza.
Evet çok güzel ifade ediyorsunuz değerlere ve değer üretenlere sahip çıkmak.
Okudukça iç geçiriyorum.Dün akşam üzeri kıyıdan yürüyerek Eyüp'ten Eminönü'ne kadar yol aldım.
1) Haliçte yanılmıyorsam uzatma veya sırtı yapıyorlardı, sandallar ardı ardına dolanıyorlardı.
2) Kıyıdan kraçeye ve Unkapanı köprüsü kraçeye ha bire devam.
3) Galata da %85 kraçe ve ufak kefal 3-5 sardalye vardı.(saat 18:00-20:15)
4) Sadece hususiyet arz eden bir bölgede profesyoneller açıktan iri istavrit ve sardalya alabiliyorlardı.
Değerlerimize maalesef sahip çıkamıyoruz.
Bizleri kıymetli raporlarınızla bilgilendirmekten geri kalmayın.
Saygılarımla

sakkucuk
21-05-2012, 22:19
Avusturalya uçağı kaçta? Ben geliyorum yanınıza. Şaka bir yana ellerinize sağlık.

night fisher
15-07-2012, 21:08
ne kadar güzel bir görüntü,50 yıl önce marmarada palamut,lüfer,mercan aynı günde tekneye alınabiliyormuş,şimdi hayal. siz bu hayali devamlı yaşama şansına sahipsiniz.birde sorum olacak,ben mercanı tayland ve singapurda yedim ve büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım lezzet açısından.sizin lüferler cam gibi duruyor lezzetleri ne alemde bilgilendirirseniz sevinirim afiyet olsun.

MAVİ FENER
15-07-2012, 21:39
Bahri
Çok iyi bir gırgır ağından Palamut avcılığı videosunu izlettin...teşekkür ederim....

snapper
16-07-2012, 04:32
ne kadar güzel bir görüntü,50 yıl önce marmarada palamut,lüfer,mercan aynı günde tekneye alınabiliyormuş,şimdi hayal. siz bu hayali devamlı yaşama şansına sahipsiniz.birde sorum olacak,ben mercanı tayland ve singapurda yedim ve büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım lezzet açısından.sizin lüferler cam gibi duruyor lezzetleri ne alemde bilgilendirirseniz sevinirim afiyet olsun.Tailand da bende bir kac Sefer bulundum, nimetleri Bol ,
Herkes lezzetini soruyor diger sitelerde de olsun, benim hosuma gidiyor ve gayet lezzetli, taze olarak tuketilirse,
bu tur mercan baliginimi denediniz Tailand da, cunku o memleketlerde daha degisik mercan baligi turlerinede snapper deniliyor,
birde hava degisimi bir cok seye sizin tad almanizi engeller,
20 senedir ictiginiz ayni sigarayi burda hava limanindan 20 metre yuruyup yakin igrenc gelir,
Tesekkurler

snapper
16-07-2012, 04:35
Bahri
Çok iyi bir gırgır ağından Palamut avcılığı videosunu izlettin...teşekkür ederim....
50 metre yasagi cikinca sanirim bir cok kisiye bu avda oldugu gibi girgir kepcesinden palamut avciligi nasip olcak , hayirlisi diyelim, tesekkur ettim Nuri abi,

snapper
16-07-2012, 04:36
Diger arkadaslarada tesekkur ederim yorumlari icin