Tüm Versiyonu Göster : Huzurlarinizda Turnaci 26-03-2006 Avi
SELAM BEN MURAT YANIMDAKI ARKADASIM MUSTAFA SESONUN ILK AVI DAHA SONRAKI AVLARIMIZDA GORUSMEK UZERE
[Only Registered Users Can See Links]
MURAT CANDAR
ANKARA
muratcandar81@hotmail.com
aserkansatı
27-03-2006, 04:17
Hay maşallah.Murat arkadaşım,burası neresi?Yemin nedir?Anlatsana biraz.Sevgiler,tebrikler...
abı burası ankaranın ayas ılcesı canıllı barajı yem olarakta canlı yem (gümüş) kullanıyorum gelırsenız gorusmek uzere her pazar ordayım saglıkla kalın rasgele...
aserkansatı
27-03-2006, 04:53
İnşallah geliriz bir gün...Olta takımın nasıl,kurşunlu mu,şamandıralı mı?
Anıl ÜNALAN
27-03-2006, 05:04
Tebrik ederim turnacı çok güzel balıklar devamını dilerim.
Çok güzel turna resimleri tebrik ederim Murat,galiba şamandıra ile avlanmışsın yoksa yanılıyormuyum.
tebrikler güzel balıklar, umarım sezon içinde daha irileri de takılır oltanıza :) ...
Evet Samandirali Takim kullanıyorum havalar ısınınca yanı mayıs aylarında daha buyuklerı vuruyor bu mevsımde en buyuklerı gordugunuz gıbı sımdılık bukadar daha sonrakı avlarımda gorusmek uzere hoscakalın
T U R N A C I
murat kardeş anladıgım kadarı ile orada ki turna balıgı aynı gölette olan gümüş balıgı ile besleniyor..bilmem doğrumu.. ki bu durumda canlı yem olarak onu kullanıyorsun...
peki hiç yalancı yem denemedinmi...?? mesela yıllar önce ben istanbul daki çevre iç sularda sarı(altın sarısı) kaşık kullanırdım (yemek kaşıgı modeli) hatta üçlü ignesine evde validenin el işi yünlerinden kan kırmızı olanından baş parmak kalınlıgınde üçlü igneyi örtecek kadar bir pon/pon yapar üçlünün tepesindeki halkaya baglardım..(kırmızı kuyruk olurdu) ve eger kaşık cinsi iyi ise kaol denilen yada oto kaporta pastası ile parlatır dım kaplaması bozulmazdı..sarı kullanırdım. .. bunun sebebi o suda bol kızılkanat vardı bu balık suda seri halde yüzerken altın gibi parıldar..ve turna kızılkanat yerdi....senin orada hangi balıkla besleniyorsa onun benzeri sahte yem kullanabilirsin sanırım...
sevgiler
Tebrikler Murat,
Turnalar sende,zurnalarda bizde kaldı,sevgilerimle
Taygun KOCABIYIK
28-03-2006, 01:44
tebrikler turnalar süper
tebrikler harika balıklar.ben henüz sezonu açamadım.şansın açık olsun
murat kardeş anladıgım kadarı ile orada ki turna balıgı aynı gölette olan gümüş balıgı ile besleniyor..bilmem doğrumu.. ki bu durumda canlı yem olarak onu kullanıyorsun...
peki hiç yalancı yem denemedinmi...?? mesela yıllar önce ben istanbul daki çevre iç sularda sarı(altın sarısı) kaşık kullanırdım (yemek kaşıgı modeli) hatta üçlü ignesine evde validenin el işi yünlerinden kan kırmızı olanından baş parmak kalınlıgınde üçlü igneyi örtecek kadar bir pon/pon yapar üçlünün tepesindeki halkaya baglardım..(kırmızı kuyruk olurdu) ve eger kaşık cinsi iyi ise kaol denilen yada oto kaporta pastası ile parlatır dım kaplaması bozulmazdı..sarı kullanırdım. .. bunun sebebi o suda bol kızılkanat vardı bu balık suda seri halde yüzerken altın gibi parıldar..ve turna kızılkanat yerdi....senin orada hangi balıkla besleniyorsa onun benzeri sahte yem kullanabilirsin sanırım...
sevgiler
EVET DOGRU DENEMEKTE FAYDA VAR DAHA ÖNCE SASİYLE DENEDIM AMA RENGI BEYAZDI SIMDI BIRKACTANE GUMUS RENGI ALAYIM BIRDE OYLE DENEYELIM TESEKKURLER
Sayın turnacı turnalar çok güzel tebrikler.orası ayaş yolu üzerinde Canıllı barajı değil Canıllı kasabasında Asartepe barajı.kimseye yanlış bilgi verme,dikkat ettim etrafta sizden başka da kimseler yok.orası benim en favori yerimdir.orada turna,pullu sazan,kadife de çıkar.Birde sirkilere göre avlanmasını bilsek çok daha iyi olur.
Mehmet Koray Ankara
murat hindi
29-03-2006, 05:09
kardeş slm.bi harika tuttuğun turnalar.bi şey bmerak ediyorum.kaçlık misina kullanıyorsun ve ucunda çelik tel varmı varsa kaç numara.son sorumda av için karışmıyorlar değilmi.ben yaza doğru çadırımı alıp gelir iki gün av yapar dönerim.ayrıca sadece turnamı var.kardeş sana şimdiden teşekkürler
Sayın turnacı turnalar çok güzel tebrikler.orası ayaş yolu üzerinde Canıllı barajı değil Canıllı kasabasında Asartepe barajı.kimseye yanlış bilgi verme,dikkat ettim etrafta sizden başka da kimseler yok.orası benim en favori yerimdir.orada turna,pullu sazan,kadife de çıkar.Birde sirkilere göre avlanmasını bilsek çok daha iyi olur.
Mehmet Koray Ankara
mehmet bey ben kımseye yanlıs bılgı vermıyorum dıkkatınızı cekerım canıllı dıye belırtmısım ben 24 yıldır o cıvarda yenıkentte oturuyorum ve benım gıbı herkezde canıllı barajı olarak bılıyor ayrıca o barajda sazan artık kalmadı varsa bıle tek tuk onuda tutmak haylı zor kadıfe cıkıyor ama ben turnadan baska balık avı yapmıyorum orada
ilgınıze tesekkur ederım
kardeş slm.bi harika tuttuğun turnalar.bi şey bmerak ediyorum.kaçlık misina kullanıyorsun ve ucunda çelik tel varmı varsa kaç numara.son sorumda av için karışmıyorlar değilmi.ben yaza doğru çadırımı alıp gelir iki gün av yapar dönerim.ayrıca sadece turnamı var.kardeş sana şimdiden teşekkürler
mısına onemlı deyıl arkadasım fazla kalın olmasın yeter 40-50 lik yeter celık telde kullanıyorum sazan ve kadıfe var barajda sazan ıcın karsı tarafta avlanman lazım yanı canıllı tarafında sazancılar hep oradalar bende bundan ıkı sene evvel orda avlanırdım ama eskısı gıbı deyıll ben yıllardır gıderım oraya ama sana bır taktık vereyım ustalar ogle yapıyor! botun varsa eger uzun mısınayla acıga burak oltanı olta olarakta yaylı tavsıye ederım hamur karısımını yap bu karısımdada (mısır ununu tercıh etmen daha ıyı sonuc verır) yaya sıktıgın hamuru avlanmadan once beklet guneste kurusun ve sertlessın dagılmasın hemen bosta kalan ıgnelerede solucan takmanı onerırım 150 metre acıha burakman yeterlı cunku orada kalan sazanlar cok buyuk kucuk sazan yok turna bıtırdı o yuzden buyuk sazan kıyıya yaklasmıyor ılgıne tesekkurler arkadasım sana bol sanslar rastgele...
ARKADASLAR BU RESIMDE YILINI TAM HATIRLAMIYORUM AMA 2001 VEYA 2002 YILINDA CEKILMIS TANIMADIGIM BIR KISI CANILLI BARAJI RESMI BASKA BIR SITEDEN BULMUSTUM ONCEDEN BOYLE SAZAN CIKIYORDU DEDIGIM GIBI KALMADI ARTIK
Taygun KOCABIYIK
31-03-2006, 04:45
Sazanın maşallahı var karpuz gibi. Çok heybetli görünüyor yakalayanı kutlamak gerek.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.