Tüm Versiyonu Göster : Organizasyona Davet
Ahmet TARİH
08-05-2012, 12:27
Arkadaşlar yeni sezonun başlaması ve havaların da ısınması ile birlikte denizlerimizde de hareketlenmeler başladı.
Bu fırsatı değerlendirerek sizlere İstanbul da bir organizasyon gerçekleştirmeyi teklif ediyorum. Bu organizasona dileyen tüm üyelerimiz katılabilirler. Ancak İstanbuldan formumuza katılan arkadaşlar ile yakından tanışmak ve güzel bir hafta sonu geçirmek için iyi bir fırsat olacaktır diye düşünüyorum.
Organizasyonu 27 Mayıs 2012 Pazar günü gerçekleştirmeyi teklif ediyorum. Ben şahsen ilk organizasyonumuz olacağı için karadan avlanmayı tercih ederim. Böylece daha paylaşımcı vakit geçirebiliriz diye düşünüyorum. Malumunuz üzere İstanbul da hayat son derece hızlı akıyor. Hafta sonu kısıtlı vakti olan arkadaşların gün içerisinde katılması ve ayrılması daha kolay olacaktır diye düşünüyorum. Ancak katılıma ve isteğe göre tekne ayarlamayada çalışırız.
Öncelikli olarak katılmak isteyen arkadaşlar görüşlerini bildirirler ise başlangıcı yapmış olacağız.
KATILIM LİSTESİ:
1- Ahmet TARİH - Ahmet TARİH
2- muratdogan - Murat DOĞAN
3- ustam18 - Hayrettin KÖPRÜLÜ
4- Deniz Tutkunu - Öner TAYMAZ
5- fehmi5 - Fehmi Bey
6- Tekniker İbrahim - İbrahim BOZKURT
Organizasyon yerimizin krokisini aşağıdaki haritada işaretlenmiştir.
Aslında birçok güzel mekan olmasına rağmen son günlerde en verimli av veren yer olmasına dikkat ettik.
Bu nedenle Tarabyada Fransız konsolosluğunun önü. Tarabya otelini 700-800 m geçip Sarıyere doğru giderken sağdaki ilk çep. Otopark olmasına rağmen 07.00 den itibaren hızla dolmaktadır. Bu nedenle araba ile gelecek arkadaşların mümkün olduğunca erken gelmelerini tavsiye ederim. Aksi durumda kaldırıma doğru çıkmak gerekecektir.
27 Mayıs 2012 Pazar. Ben inşallah bir aksilik olmaz ise 05:45 de orada olacağım.
Sahilde takım satan bir kaç esnaf var.
10 - 15 li istavrit çaparisi ile avlanma planımızdadır. Çapari 24-26 beden 12-15 köstek olursa daha avcı olacaktır.
İrtibat ve sorularınız için
Ahmet TARİH
0532 371 29 09
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
kaptankarabulut
08-05-2012, 20:11
Ahmet hadi hayırlısı bakalım .Umarım istanbul'lu bir çok arkadaşlarımızla tanışma fırsatın olur.Keşke şartlarımız elverse de bizlerde katılma imkanı bulabilsek.Şimdiden sizlere çok güzel bir av günü geçirmenizi dilerim..
muratdogan
08-05-2012, 22:00
Kısmet olursa o tarihlere yakın gelmeyi planlıyorum.
Bir aksilik olmazsa katılmayı isterim.
Hatta düşüncesi bile güzel.
Anıl ÜNALAN
08-05-2012, 22:30
Hadi bakalım hayırlısı olsun :) böyle bir aktiviteye vesile olman beni çok mutlu eder doğrusu Ahmet abi.
Tüm katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler diliyorum :)
Değerli Kardeşim Ahmet:öncelikle böyle bir org. düşündüğün için tebrikler.
Fırsatım olursa cumartesi sabahtan yanında olabilirim.Pazar akşamına kadar 2 gün iyice bir kurt dökerim galiba.Ama herşeyden önce can sağlığı ve nasip.
Katılacak tüm dostlara bol balıklı bir org. dilerim.Gönlünüzdeki trofeyi yakalamanız temennimdir.
Rastgele.
Ahmet TARİH
10-05-2012, 07:41
Murat kardeşim ve Hayrettin abi mutlaka bekliyorum o zaman sizleri, listenin en başına yazdım.
Anılcım aslında sık sık bu tür birliktelikler iyi olacak gibi. Kısmet olursa birincisini hayırlısı ile yapalım sonra seriye bağlar geleneksel başlığı ile duyururuz inşallah. Bu arada Süleyman abi sanada iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Mümkün olursa beklerim.
deniztutkunu
10-05-2012, 09:45
Kardeşim Ahmet, Balık bahane maksat muhabbet olsun diyerek ben de gelmek isterim.
Ahmet TARİH
10-05-2012, 11:49
Memnun oluruz Deniztutkunu kardeşim. Listeye ekledim ozaman.
Bu arada İmza ayarlarınızı (Ad, Soyad, Doğum tarihi, Katıldığınız yer vs.) tamamlayabilirseniz seviniriz. Böylece sizi biraz daha tanımış olacağız.
katılacak arkadaşlara şimdiden rasgelsin,inşallah hava şartlarıda iyi olur güzel bir gün geçirirsiniz.selamlar
Organizasyona Davet üstte kalsın istedim."görmedim ,duymadım bilmiyordum" denilmesin.
Anıl ÜNALAN
11-05-2012, 11:54
Organizasyona Davet üstte kalsın istedim."görmedim ,duymadım bilmiyordum" denilmesin.
Daha sonra ben görmedim, görseydim gelirdim, iyi olurdu, hadi bi daha yapalım gibi kelimeler görmek istemiyorum diyorsun yani Hayrettin abicim :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım umarım kazasız belasız güzel bir organizasyon olur..
Tüm katılacak arkadaşlarımıza şimdiden bol sohbet bol balık diliyorum :)
Ahmet TARİH
12-05-2012, 08:43
Hafta içi bir çok arkadaşımız, yoğun çalışma temposundan dolayı forma girememiş olabilir.
Hafta sonu olması nedeni ile bir çok arkadaşımızın konuyu bu gün göreceğini ve katılmak için mesaj atacağını düşünüyorum.
MAVİ FENER
12-05-2012, 09:17
Yakışıklı Tarih Ahmet;
Organizasyonun hayırlı olsun...İnşallah gönlünce olur...Hayırlısı olsun diyorum...
Ahmet TARİH
12-05-2012, 09:37
Nuri Abi müsait olursanız, programı İstanbulda yapıyor olmamız hasebi ile sizide aramızda görmek isteriz.
Yalçın abiyide kandırıp birlikte gelebilirseniz çok güzel olur.
Görüşmek üzere.
ahmet bey beni de listeye ekleyin bir aksilik çıkmazsa orda olacağım.karadan av benim de tercihim olur.hangi balık için uğraşacağız onları da belirtirsek daha iyi olur.o tarihte herhalde istavrit olur.erken saatte rapala deneyen de çıkabilir.
Ahmet TARİH
15-05-2012, 07:15
Doğru söylüyorsun Fehmi bey. Zaten yemli takımla uğraşacak ortam pek olmaz diye düşünüyorum. Yemliyede gelecek balık yok bu aralar zaten. Henüz av yerine karar vermedim. Katılımcıların durumuna göre son hafta kararlaştıracağız. Diğer ayrıntıları tekrar bildireceğim buradan.
hayrettin abi senin de gelmen çok güzel olur.hemşerimle tanışmak isterim.çerkeşliyim ben de
murat usta
15-05-2012, 20:39
selamlar arkadaslar gazıpaşa karadıran balıkcı teknesı olanarkadaslarla tanısmak ıstıyorum ben antalya dan murat karadırana balıga gelmek ıstıyorum balıkcı teknesıne olan arkadaslarla tanısıp beraber balıga cıkmak ıstıyorum telım 05354403387
hayrettin abi senin de gelmen çok güzel olur.hemşerimle tanışmak isterim.çerkeşliyim ben de
Değerli hemşehrim.inşallah Allah tan bir kaza bela gelmezse bende sizlerle tanışmak isterim.Zaten böyle org. ların amacı tanışıp bilgi alışverişinde bulunmaktır.tabii 3-5 parçada balık tutulsa iyi olur.
Nasipse buluşur tanışırız.
Avlarınız bereketli olsun Rastgele.
Ahmet TARİH
17-05-2012, 14:40
Hayrettin abi inşallah seni balık tutmadan göndermeyeceğiz. Her türlü atraksiyonu deneyerek birşeyler tutmaya çalışacağız. Hepimiz için unutulmaz bir anı olacak inşallah.
Ahmet TARİH
18-05-2012, 07:49
Arkadaşlar İstanbulda düzenleyeceğimiz organizasyonumuza katılmak isteyen tüm arkadaşlar önümüzdeki hafta başına kadar bildirimlerini yapabilirler ise sevinirim. Katılım durumuna göre planlama yapılacağından gerekli hassasiyeti göstereceğinize eminim.
Ayrıca vakit kısıtlığından dolayı tam gün katılamayacağını düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına, en azından tanışıp küçük bir sohbette bulunabilecek kadar vakit kalabilecek ise buluşma yerimizi de ona göre ayarlayabiliriz. Tüm bu programları yapabilek için biran önce bildirimlerinizi taleplerinizle beraber bekliyorum.
Tekniker İbrahim
19-05-2012, 16:30
Ahmet Abi, İnşallah bende bu organizasyona katılmak isterim.Üzerime düşecek bir şey olursa yapmak isterim.Ben usta olmasam da tanışmış olmak yeter.Ben Eyüp'de oturuyorum,atım yok :D.Bu taraflardan katılacak olan üstatlara duyurulur :D.
Saygılarımla.
Ahmet TARİH
19-05-2012, 18:56
Senide listeye ekledim o zaman İbrahim kardeşim. Avlak yeri ve buluşma saatini hafta içi belirleyeceğiz inşallah.
Ahmet TARİH
24-05-2012, 12:11
Arkadaşlar organizasyon yerimizin krokisi eklenmiştir.
İsin yazdıran yazdırmayan fark etmez tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Görüşmek üzere herkese rastgelsin.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
28/05/2012 tarihi için izin alamadım.60 gün yıllık iznim olduğu halde yıllık izin dilekceme "işlerin yoğunluğu nedeni ile izin isteği ileriki bir tarihe ertelenmiştir" yazılmış.
Malüm Çankırı -İstanbul arası otobüsle 7-8 saat sürmekte.Döner dönmez daireye gidip İdare ile olumsuzluklar yaşamamak için çok özür dileyerek Org. na katılamayacağım.
İnanın çok istememe rağmen aranızda olamayacağım için tekrar tekrar özür diler,katılacak tüm dostlara bol eğlenceli,bol balıklı bir gün diliyorum.Sağlıcakla kalın dostlarım.
Ahmet TARİH
24-05-2012, 18:13
Benzer durumları her izin döneminde yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum Hayrettin abi.
Senin kadar bende üzüldüm şimdi. Ama Allah sağlık versin yine görüşürüz işallah. Herşeyde bir hayır vardır. İzin alabildiğin ilk fırsatta bekliyorum o zaman.
evrenoss
25-05-2012, 12:42
geliyorummmm inşallah
muratdogan
25-05-2012, 15:33
Öncelikle selamlar.
Bende sizlerden özürümü kabul etmenizi istiyorum.
...
Normal şartlarda kafama gelmeyi koydum fakat 4 aylık oğlumun seyehat kısıtlanmasından dolayı bu hafta gelemiyorum.
Aklım sizler de kalmış olacak fakat Allah nasip ederse önümüzdeki hafta gelme oldukça yüksek gözüküyor.
Kısmet olursa önümüzdeki hafta sizlerleyim.
Şimdiden affınıza sığınıyorum.
Tekniker İbrahim
26-05-2012, 14:46
Sayın Üstatlarım, Organizasyona Eyüp ,Fatih, Gaziosmanpaşa, Şirinevler civarlarından katılacak var mı acaba.Benim atım yok,giderken kolaylık olması açısından.Sabah istenilen yer ve saatte olurum.
Saygılarımla
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.