Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : 13.05.2012 Çeşme Mercan Avı

avlar
15-05-2012, 07:33
Pazar günü Serkan arayıp abi yarın varmısın deyince hemen hava raporlarına bakarak Çeşme'de havayı 2-4 görünce tam havası diyerek Serkan'a sabah 5'de görüşürüz dedim.Sabah Çeşme'ye vardığımda hava hiç de 2-4 değildi baya sertti.Kaptan Vira Bismillah diyerek avlağımıza doğru hareketlendi.Biz genelde mercan avında çapasız avlanıyoruz buda balığın verimini arttırıyor.Ama yapacak birşey yok hava çok sert mecburen çapalı avlandık ve benim için gayette güzel bir av oldu.Serkan 7 aydır ava gitmediği için biraz paslanmış ama yine de onunla ava gitmek çok keyifli.Bu arada limit altı balıkları denizanaya iade etmeyi ihmal etmesek de, dibimizde gırgır çatır çatır doğa katliamı yapıyordu ve kimsenin müdahale ettiğini görmedik maalesef. Resimdeki balıklar benim tuttuklarım, Serkan'da belki tuttuklarını bizimle sonra paylaşır.Herkese çok daha iyi avlar diliyorum, rastgelsin.[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Uploaded with ImageShack.us ([Only Registered Users Can See Links])

hakeden
15-05-2012, 07:59
Abi çok güzel bir av olmuş. Bereketli olsun.

Ahmet TARİH
15-05-2012, 09:03
Tamer kardeşim hem kendi rekorunu, hemde ülke rekorunu kıracağını az önce söylemiştim ama bu kadar çabuk olacağı aklıma gelmemişti. Bundan sonra artık adette değil kiloda rekor denemesi bekliyoruz senden.
Her karesi birbirinden canlı ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.
Bol ve bereketli avlarının her daim devamını dilerim.

TUĞYAN
15-05-2012, 15:46
Tamer bey 10 numara bir av olmuş elinize sağlık afiyet olsun

dogukan1997
15-05-2012, 16:19
Ellerinize sağlık abi çok güzel av olmuş afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele

Extreme Catch
15-05-2012, 17:07
Tamer abicim yine döktürmüşsün ellerine sağlık :) Mercan ciftliği gibi MAŞALLAH...

sakkucuk
15-05-2012, 21:10
Ellerinize sağlık. On numara av olmuş(benim standartlarıma göre tabii)

Baba Yalçın
16-05-2012, 00:52
Tamer'cim afiyet olsun, bundan sonraki avların Baba Mercanlar olsun. Paylaşımın için teşekkürler. Saygılar.

kaptankarabulut
16-05-2012, 08:34
Tamer yine kızartmışsın ortalığı..Serkan Samsuna gitti gideli unutmuştur balık tutmasını biraz zaman alacak ama tekrardan hafızayı yenileceğini umuyorum..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler Afiyet olsunlar..

CEMAKO
16-05-2012, 10:38
Tebrik ederim.
Kırmızıların da tadı bir başka oluyor
bunların büyük antenlilerini de bekliyoruz
Rastgelsin

avlar
16-05-2012, 14:32
Abi çok güzel bir av olmuş. Bereketli olsun.
Teşekkür ederim,daha iyileri size rastgelsin.
Tamer kardeşim hem kendi rekorunu, hemde ülke rekorunu kıracağını az önce söylemiştim ama bu kadar çabuk olacağı aklıma gelmemişti. Bundan sonra artık adette değil kiloda rekor denemesi bekliyoruz senden.
Her karesi birbirinden canlı ve güzel fotoğraflar için teşekkürler.
Bol ve bereketli avlarının her daim devamını dilerim.
Ahmet teşekkürler,gerçekten tesadüf olmuş.Senin cevap yazdığın sıra ben rapor yazıyormuşum ilginç.Rekorlar kırılmak için,inşallah dediğin trofeler hepimize nasip olur.Rastgelsin.
Tamer bey 10 numara bir av olmuş elinize sağlık afiyet olsun
Teşekkürler,gerçekten keyifli bir avdı benim için.Rastgelsin.
Ellerinize sağlık abi çok güzel av olmuş afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele
Teşekkürler Doğukan.Sana da çok daha güzelleri nasip olsun,rastgelsin.
Tamer abicim yine döktürmüşsün ellerine sağlık :) Mercan ciftliği gibi MAŞALLAH...
Fevki'cim teşekkür ederim.Güzel bir gündü kaçırdın:)Hep beraber daha güzellerine inşallah,rastgelsin.
Ellerinize sağlık. On numara av olmuş(benim standartlarıma göre tabii)
Teşekkür ederim öncelikle,benim için de iyi bir avdı:)Rastgelsin.
Tamer'cim afiyet olsun, bundan sonraki avların Baba Mercanlar olsun. Paylaşımın için teşekkürler. Saygılar.
Yalçın bey teşekkürler,tüm çalışmalarımız o trofe avlar için ama bir türlü nasip olmuyor.Sanırım kendi teknemi almadan da olmayacak,rastgelsin.
Tamer yine kızartmışsın ortalığı..Serkan Samsuna gitti gideli unutmuştur balık tutmasını biraz zaman alacak ama tekrardan hafızayı yenileceğini umuyorum..:D :D :D

Bu güzel paylaşımın için teşekkürler Afiyet olsunlar..
Teşekkürler Süleyman abi.Serkan kızacak ama Valla çok paslanmış:DUskumrular başlayınca artık seninle pasını siler inşallah abi rastgelsin.
Tebrik ederim.
Kırmızıların da tadı bir başka oluyor
bunların büyük antenlilerini de bekliyoruz
Rastgelsin
Teşekkürler,o antenliler için neler yapıyorum bir bilsen:(Size de rastgelsin.

orhan69
17-05-2012, 11:10
ellerinize sağlıl dahada güzel avlar dilerim

Anıl ÜNALAN
17-05-2012, 20:28
Tebrik ediyorum seni Tamer abi. Sen bunları hep yapıyorsun..
Daha iyilerinin tekrardan seninle olmasını dilerim..
Yakın zamanda görüşmek üzere..

avlar
18-05-2012, 08:30
ellerinize sağlıl dahada güzel avlar dilerim
Teşekkürler,çok daha iyileri sizlerle olması dileklerimle rastgelsin.
Tebrik ediyorum seni Tamer abi. Sen bunları hep yapıyorsun..
Daha iyilerinin tekrardan seninle olmasını dilerim..
Yakın zamanda görüşmek üzere..

Anıl teşekkür ediyorum.Gerçekten zevkli, güzel bir gün yaşadım.Hep beraber daha güzellerine inşallah,rastgelsin.

ishak BALLICA
18-05-2012, 19:05
Ekip olarak güzel bir av güncesi geçirmişsiniz...Devamının gelmesi dileği ile rastgele..:)

alnus35
19-05-2012, 11:27
abi denizde mercan bırakmamışsınız:)))

Tekniker İbrahim
19-05-2012, 16:03
Çok güzeller .Ben asıl istavrite bakakaldım.Bundan çook zaman önce saray burnundan alınabiliyordu şimdi millet kraçeye bile zalım davranıyor.Afiyet bal şeker olsun Tamer Bey.Sağlıcakla kalın.

avlar
19-05-2012, 16:47
Ekip olarak güzel bir av güncesi geçirmişsiniz...Devamının gelmesi dileği ile rastgele..:)
İshak bey gerçekten güzel bir gündü inşallah çok daha güzelleri sizlere denk gelsin,rastgelsin.
abi denizde mercan bırakmamışsınız:)))
:)teşekkürler,daha iyileri sizle olsun,rastgelsin.
Çok güzeller .Ben asıl istavrite bakakaldım.Bundan çook zaman önce saray burnundan alınabiliyordu şimdi millet kraçeye bile zalım davranıyor.Afiyet bal şeker olsun Tamer Bey.Sağlıcakla kalın.
Teşekkürler İbrahim bey size de rastgelsin.