Tüm Versiyonu Göster : Oğlum ve ben
drasty41_41
15-05-2012, 18:30
Bu gün saat 14.30 gibi oğlum hadi baba balığa gidelim dedi. bende zaten hazırdım :)avlak yerine vardık tam balık almaya başladık yağmur bastırdı yarım saat yağmur molası verdik :) 17.30 gibi avımızı sonlandırdık körfezin bize verdikleri bunlar işte :)[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
Baba oğul saadeti yaşamışsınız ne güzel... Nice keyifli avlar diliyorum...
Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir gün olmuş.Rastgelsin.
sakkucuk
15-05-2012, 21:09
Ooof, offf. Ellerinize sağlık.
Recep abi elinize sağlık gelsin istavritler afiyet olsun
kaptankarabulut
16-05-2012, 08:29
Hey maşallah be Recep ustam,Tavalıklar dolu dolu çıkmış. Ne de güzel olur şimdi onlar çıtır çıtır.
Baba oğul güzel bir gün yaşamışsınız.Biz amatörler böyleyiz işte yağmur çamur dinlemez atarız kendimizi deniz kenarına veya ortasına...
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiyet olsunlar..
drasty41_41
16-05-2012, 09:09
Baba oğul saadeti yaşamışsınız ne güzel... Nice keyifli avlar diliyorum...
Teşekkürler
Paylaşımınız için teşekkürler güzel bir gün olmuş.Rastgelsin.
Teşekkürler
Ooof, offf. Ellerinize sağlık.
Teşekkürler
Recep abi elinize sağlık gelsin istavritler afiyet olsun
Teşekkürler
Hey maşallah be Recep ustam,Tavalıklar dolu dolu çıkmış. Ne de güzel olur şimdi onlar çıtır çıtır.
Baba oğul güzel bir gün yaşamışsınız.Biz amatörler böyleyiz işte yağmur çamur dinlemez atarız kendimizi deniz kenarına veya ortasına...
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiyet olsunlar..
Teşekkürler çok sağolun.
kadir 06
16-05-2012, 10:57
Recep bey sizi kutluyorum,tavaliklar bir harika gozukuyor.Eeee bir babanin ogluna birakacagi enguzel hobi bu olsa gerek.Saglik ve esenlikler diliyorum..
dogukan1997
16-05-2012, 13:40
Ellerinize sağlık baba oğul maşallah tavalıklar çıkmış afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
drasty41_41
16-05-2012, 20:49
Recep bey sizi kutluyorum,tavaliklar bir harika gozukuyor.Eeee bir babanin ogluna birakacagi enguzel hobi bu olsa gerek.Saglik ve esenlikler diliyorum..
Teşekkürler çok sağolun..
Ellerinize sağlık baba oğul maşallah tavalıklar çıkmış afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele.
Teşekkürler Doğukan..
Ahmet TARİH
17-05-2012, 07:31
Balıklar zaten görüntü ve tat olarak söze yer bırakmıyor, ama baba oğul avının tadı ve zevki herhalde hiçbir şeye değişilmez. Allah sevdiklerinizden ve sevdiklerimizden ayırmasın.
Böyle güzel günleri herkese nasip etsin inşallah.
Anıl ÜNALAN
17-05-2012, 10:15
Tebrik ediyorum Recep abi çok güzel bir av olmuş..
Daha bereketli günlerin bizi beklediğinin hayaliyle yaşıyorum umarım öyle de olacaktır..
Daha bereketli avlar sizinle olsun..
Rastgelsin..
ellerinize sağlık recep abi dahada güzelleri nasip olsun
drasty41_41
17-05-2012, 16:29
Balıklar zaten görüntü ve tat olarak söze yer bırakmıyor, ama baba oğul avının tadı ve zevki herhalde hiçbir şeye değişilmez. Allah sevdiklerinizden ve sevdiklerimizden ayırmasın.
Böyle güzel günleri herkese nasip etsin inşallah.
Teşekkürler Ahmet kardeş.
Tebrik ediyorum Recep abi çok güzel bir av olmuş..
Daha bereketli günlerin bizi beklediğinin hayaliyle yaşıyorum umarım öyle de olacaktır..
Daha bereketli avlar sizinle olsun..
Rastgelsin..
Teşekkürler Anıl kardeş.
ellerinize sağlık recep abi dahada güzelleri nasip olsun
Teşekkürler Orhan kardeşim..
Tuncay GÜNAY
17-05-2012, 19:36
baba oğul bereketli bir av yaşamışsınız tebrikler. afiyet şeker olsun
drasty41_41
17-05-2012, 22:27
baba oğul bereketli bir av yaşamışsınız tebrikler. afiyet şeker olsun
Teşekkürler Tuncay kardeş...
mert merdol
17-05-2012, 22:35
tebrikler güzel av olmuş
MAVİ FENER
18-05-2012, 07:17
İstavritlerde maşallah, büyümüşler herhalde 13 santimden büyükler...Tam tavalık olmuşlar...paylaşımın için teşekkürler drasty 41...
drasty41_41
18-05-2012, 17:26
tebrikler güzel av olmuş
Teşekkürler Mert kardeşim
İstavritlerde maşallah, büyümüşler herhalde 13 santimden büyükler...Tam tavalık olmuşlar...paylaşımın için teşekkürler drasty 41...
Teşekkürler kaptan..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.