Tüm Versiyonu Göster : mevsimlik bu
sbasaran
30-03-2006, 16:09
dün akşam (29,03,2006) iş çıkışı (19:15'te) kıyıdan, canlı mamun kullanarak yakalamış olduğum, sezonun siftahı bu... şu anda en çok merak ettiğim konu bu levreğin havyar atıp atmadığı. bunu da en geç akşama kadar öğreneceğim. eğer havyarsız ise levrek sırtısına başlayabileceğimize işarettir bu...
temiz bir doğada, verimli bir sezon olması dileğiyle. tüm arkadaşlara RASTGELSİN.
Süleyman BAŞARAN
Aliağa/İZMİR
sbasaran4@mynet.com
HALDUN YALIMLI
30-03-2006, 16:16
Süleyman tebrik ederim. Az kaldı sanırım artık sezonu açmak üzereyiz gibime geliyor, balık havyarsız ise bizi mutlaka haberdar et. Tunahan yesin bu tuttuğun levreği abi :D :D :D
sbasaran
30-03-2006, 16:24
haldun kardeşime teşekkür ederim.
bundan böyle raporlarımın hepsini burada bulabileceksiniz.
bu balığı çandarlı-bakırçaydan tuttuğumu da belirteyim.
lodos havalarda bu bölge gayet randımanlı. tabi şansınız yaver giderse.
Süleyman Abi afiyet olsun. artık bunlar daha da yumurta dökmediyse Karadeniz'e dönünce dökerler herhalde :D .
HALDUN YALIMLI
30-03-2006, 19:51
Süleyman Abi afiyet olsun. artık bunlar daha da yumurta dökmediyse Karadeniz'e dönünce dökerler herhalde :D .
Mert haklısın ama Karadenize dönmeden ben onlara sezeryan uygulayacam. :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
Anıl ÜNALAN
30-03-2006, 20:40
Tebrikler süleyman abi çok güzel av.
Tebrikler Guzel Balik Bol Sanslar Rastgele
Süleyman abi,kıyılarımız senle şenlendi valla,afiyet olsun
sbasaran
30-03-2006, 23:10
arkadaşlar. yanıltmak istemiyorum sizi. bu kıyıdan mamunla alınmış bir balık. esas konu sırtıya ne zaman gelecekleri. bir de sırtıda başlasa... her ne kadar gırgır avları bitmeden randımansız olsa bile Nisan ayının ortalarında başlar diye düşünüyorum. artık zamanı yaklaşıyor. ve bizler onları özledik...
Süleyman kardeş bana sorarsan bu balıgın kıyıdan kamış ile avcılıgı tekneye nazaran çok daha keyif verici..afiyet olsun...
Taygun KOCABIYIK
31-03-2006, 04:43
Süleyman abi çok güzel balık seni tebrik ederim.
Levrek yakalayamayanlara ibret olsun :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.