PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hafta Sonu Stres Attım :)

akarsoftware
26-05-2012, 20:08
Hafta sonu körfez sahiline bir kaçamak yapayım dedim. Öğleden sonra vardığım avlanma yerime 2 3 kişi vardı , hava rüzgarlı ve soğuktu. İlk 7 balıktan sonra 1,5 saat hiç balık gelmedi, nerdeyse umudumu kesekcektim :) daha sonra bereketiyle geldi ve kısa günün karı 90 balıkla evimin yolunu tuttum :) Hadi Rastgelsin...:)

[Only Registered Users Can See Links]

[Only Registered Users Can See Links]

dogukan1997
27-05-2012, 05:56
Ellerinize sağlık Tuncay abi çok güzel bir av geçirmişsiniz afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

MAVİ FENER
27-05-2012, 07:10
Oh oho oh...İstavrit bolluğuna gel...Kutlarım.....

akarsoftware
27-05-2012, 08:57
Ellerinize sağlık Tuncay abi çok güzel bir av geçirmişsiniz afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .

Teşekkürler doğukan ;)

Oh oho oh...İstavrit bolluğuna gel...Kutlarım.....

teşekkürler biraz küçük olsalarda yinede yenilebilir :)

Ahmet TARİH
27-05-2012, 12:24
Bu istavrite akıl sır ermez. Bir nazlanır çıldırtır adamı. Tek tek posteki sayrıdır. Yaptımıda oltayı bıraktırmaz adama. Bereketi ile doldurur kovaları.
Tuncak paylaşım için teşekkürler, afiyetolsun kardeşim.

TUĞYAN
28-05-2012, 07:02
Tuncay kerdeşim eline sağlık afiyet olsun

hus213
28-05-2012, 07:29
Değerli kardeşim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah daha büyükleri ve bollarını yakalarsınız.

akarsoftware
28-05-2012, 08:42
Bu istavrite akıl sır ermez. Bir nazlanır çıldırtır adamı. Tek tek posteki sayrıdır. Yaptımıda oltayı bıraktırmaz adama. Bereketi ile doldurur kovaları.
Tuncak paylaşım için teşekkürler, afiyetolsun kardeşim.

Teşekkür ederim :)

Tuncay kerdeşim eline sağlık afiyet olsun

Teşekkürler :)

Değerli kardeşim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah daha büyükleri ve bollarını yakalarsınız.

İnşallah teşekkür ederim:)

kaptankarabulut
01-06-2012, 15:29
Tuncay,anladığım kadarıyla balıklara gezete okutacam diye kandırmışsın.:D :D

Onlarda sana inanıp dizi dizi gelmişler.Ama sonrasında tava olacaklarını düşünmemişler..:D :D

Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiet olsunlar..

Murat ÇAKMAKÇI
01-06-2012, 15:39
Paylaşım için teşekkürler elerine sağlık :helal:Afiyet olsun kardeşim