Tüm Versiyonu Göster : Hafta Sonu Stres Attım :)
akarsoftware
26-05-2012, 20:08
Hafta sonu körfez sahiline bir kaçamak yapayım dedim. Öğleden sonra vardığım avlanma yerime 2 3 kişi vardı , hava rüzgarlı ve soğuktu. İlk 7 balıktan sonra 1,5 saat hiç balık gelmedi, nerdeyse umudumu kesekcektim :) daha sonra bereketiyle geldi ve kısa günün karı 90 balıkla evimin yolunu tuttum :) Hadi Rastgelsin...:)
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
dogukan1997
27-05-2012, 05:56
Ellerinize sağlık Tuncay abi çok güzel bir av geçirmişsiniz afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
MAVİ FENER
27-05-2012, 07:10
Oh oho oh...İstavrit bolluğuna gel...Kutlarım.....
akarsoftware
27-05-2012, 08:57
Ellerinize sağlık Tuncay abi çok güzel bir av geçirmişsiniz afiyet olsun . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
Teşekkürler doğukan ;)
Oh oho oh...İstavrit bolluğuna gel...Kutlarım.....
teşekkürler biraz küçük olsalarda yinede yenilebilir :)
Ahmet TARİH
27-05-2012, 12:24
Bu istavrite akıl sır ermez. Bir nazlanır çıldırtır adamı. Tek tek posteki sayrıdır. Yaptımıda oltayı bıraktırmaz adama. Bereketi ile doldurur kovaları.
Tuncak paylaşım için teşekkürler, afiyetolsun kardeşim.
Tuncay kerdeşim eline sağlık afiyet olsun
Değerli kardeşim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah daha büyükleri ve bollarını yakalarsınız.
akarsoftware
28-05-2012, 08:42
Bu istavrite akıl sır ermez. Bir nazlanır çıldırtır adamı. Tek tek posteki sayrıdır. Yaptımıda oltayı bıraktırmaz adama. Bereketi ile doldurur kovaları.
Tuncak paylaşım için teşekkürler, afiyetolsun kardeşim.
Teşekkür ederim :)
Tuncay kerdeşim eline sağlık afiyet olsun
Teşekkürler :)
Değerli kardeşim bu güzellikleri bizimle paylaştığın için teşekkürler. İnşallah daha büyükleri ve bollarını yakalarsınız.
İnşallah teşekkür ederim:)
kaptankarabulut
01-06-2012, 15:29
Tuncay,anladığım kadarıyla balıklara gezete okutacam diye kandırmışsın.:D :D
Onlarda sana inanıp dizi dizi gelmişler.Ama sonrasında tava olacaklarını düşünmemişler..:D :D
Bu güzel paylaşım için teşekkürler..Afiet olsunlar..
Murat ÇAKMAKÇI
01-06-2012, 15:39
Paylaşım için teşekkürler elerine sağlık :helal:Afiyet olsun kardeşim
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.