Tüm Versiyonu Göster : Bilgisi olan var mı ?
fatih_34
31-05-2012, 23:38
Herkese öncelikle merhaba foruma kayıt olalı 5dk veya 10 dk oldu forumu değişik yerlerine girdim sohpetleri okudum hoşuma gitti amatör balıkcıyım vede okadarda usta olmadım :) nasip olursa cumartesi aksamı göktürk göletine gideceğiz deyiş sitelere baktım avlanmaya izin verilmiyor diye okudum bununla ilgili bilgisi olan arkadaş abilerden yardım cevaplarını bekliyorum herkese bol balıklı günler diliyorum esenlikle kalın...
Fatih kardeş öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Belirtmiş olduğunuz gölet İstanbul da galiba. 15 Hazirana kadar av yasağı olan bölgedesiniz.Tarım orman bakanlığı 2/2 sirkülerine bakarsanız orada avlanma yasağı başlangıcı -bitimi,hangi balığın bu uygulamaya girdiği vb.konuları göreceksiniz.
Rastgele.
fatih_34
01-06-2012, 08:33
Fatih kardeş öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Belirtmiş olduğunuz gölet İstanbul da galiba. 15 Hazirana kadar av yasağı olan bölgedesiniz.Tarım orman bakanlığı 2/2 sirkülerine bakarsanız orada avlanma yasağı başlangıcı -bitimi,hangi balığın bu uygulamaya girdiği vb.konuları göreceksiniz.
Rastgele.
Teşekkürler hayrettin abi yardımlarından ve bilgilendirdigin için
Anıl ÜNALAN
01-06-2012, 11:30
Aramıza hoşgeldiniz. Yasak olan tarihlerde avlanmanın olası bir kontrol durumunda cezaları bulunmaktadır o yüzden yasak olan avları kesinlikle yapmıyoruz gerek canlı hayatını korumak gerekse kurallara uymak adına bu konuda tedbirli oluyoruz..
Katılımlarınızı, paylaşımlarınızı bekliyoruz Fatih bey.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.